Fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling

Geplaatst op: 03.09.2019

De waterbus is op werkdagen ook een rustgevend en vlot alternatief voor de auto. De Waterbus Rotterdam-Drechtsteden is een vorm van openbaar vervoer te water , die vaart tussen Rotterdam en Dordrecht , en binnen de regio Drechtsteden , in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Doordeweeks vaart er elk half uur een boot, in de weekenden vaart er een tot twee keer per uur een boot. Met het vliegtuig Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand. Neem gratis de brom fiets mee. Met de waterbus naar Nationaal Park de Hollandse Biesbosch Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar stap je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch.

Met een waterbus dagpas stap je zo vaak op en af van alle waterbussen m. De RET wil voor alle passagiers een prettige en comfortabele vaart verzorgen, daarom gelden deze huisregels.

De chipkaartlezers bevinden zich op de schepen, fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling. Op 14 april van datzelfde jaar wat doet een consultatiebureau arts een lijn toegevoegd aan het Waterbus-netwerk: lijn Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 jul om Het veer vaart van het transferium in Ridderkerk naar Krimpen aan de Lek over de rivieren de Nieuwe Maas, de Noord en de Lek en daarna naar Kinderdijk waar de molens kunnen worden bezocht.

Voor toeristen of dagjesmensen biedt de Hop on - Hop off dagpas van de waterbus echt waar voor het geld.

  • De RET wil voor alle passagiers een prettige en comfortabele vaart verzorgen, daarom gelden deze huisregels.
  • Op 11 april maakten Waterbus BV en de provincie Zuid-Holland bekend dat het contract voor de verbinding per 1 januari verbroken zou worden. Vertrektijden vanaf , laatste vaart terug om

Dienstregelingtabel

De laatste vaart terug is om en soms later. Bij hoogwater kunnen de pontons enkele meters meestijgen, hierna lopen de pontons onder. Hierdoor liep de reistijd op naar 57 minuten. Bekijk ons cookiebeleid. Breng met de fiets een bezoek aan Futureland, het strand op de tweede Maasvlakte of wandel door een prachtig natuurgebied op schiereiland Landtong. Doordeweeks vaart er elk half uur een boot, in de weekenden vaart er een tot twee keer per uur een boot.

Kinderen tot 4 jaar varen gratis mee.

Het staat wel aangegeven op de kaart, fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling, vaart dagelijks en biedt aansluiting op lijn 20 op het Transferium de Schans. In naketano waar te koop rotterdam weekend is de laatste vaart terug naar de Erasmusbrug omhierna lopen de pontons onder! De bovengenoemde prijzen zijn enkele reizen. Er bevinden zich 2 personeelsleden aan boord. Met het vliegtuig Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Hierdoor liep de reistijd op naar 57 minuten.

Vaar mee met de Fast Ferry en spot zeehonden

Met waterbus lijn vaar je in 32 minuten zonder tussenstops van Rotterdam naar de molens in Kinderdijk. Zie de categorie Waterbus Rotterdam van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Men dient net als bij ander openbaar vervoer in- en uit te checken. De chipkaartlezers bevinden zich op de schepen.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Betaling per iDeal. Met de waterbus naar de molens in Kinderdijk Met waterbus lijn vaar je in 32 minuten zonder tussenstops van Rotterdam naar de molens in Kinderdijk. Op de wereld van lingerie pagina vind je meer informatie hierover.

BayardsDamen.

Stuur de dienstregeling voor deze lijn door

De totale reistijd bedraagt ongeveer 85 minuten, inclusief overstappen. Ook als je af en toe reist met het openbaar vervoer in Rotterdam is het de moeite waard om van te voren even een OV Chipkaart te kopen. Vaar mee met de Fast Ferry en spot zeehonden. Vaar mee langs grote zeeschepen en spot zeehonden.

De pontons zijn voorzien van abri 's en een elektronische vertrektijdendisplay. In de reguliere dienstregeling op maandag tot en met vrijdag varen vier schepen tussen Dordrecht Merwekade en Rotterdam, fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling.

Volg de geel-rood-geel stickers 12,6 km - Vogelboulevardroute 15,5 km. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling gebruik van cookies. Met het vliegtuig Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Auto en Motor Rotterdam kan gemakkelijk met de auto of motor bereikt worden met snelwegen uit alle richtingen. Waterbus BV had aangegeven de in het contract afgesproken sneldienst plattegrond station alphen aan den rijn Dordrecht en Rotterdam niet meer te willen uitvoeren. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Zomerperiode | zaterdag 30 maart t/m zondag 27 oktober 2019, dagelijks

De pontons zijn voorzien van abri 's en een elektronische vertrektijdendisplay. Het meenemen van een fiets is gratis, maar fietsen mogen alleen mee mits voldoende ruimte aan boord is. Met een waterbus dagpas stap je zo vaak op en af van alle waterbussen m. Diverse fiets- en wandelroutes vertrekken vanuit Hoek van Holland en brengen je via de Fast Ferry langs bekende en minder bekende plaatsen in de haven.

De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond. Het lichtere gewicht en de specifieke rompvorm zorgen voor weinig waterweerstand, waardoor er lichtere motoren nodig zijn en het brandstofverbruik gereduceerd wordt tot minimaal een derde van het gemiddelde verbruik van de oudere vlootschepen.

Je fast ferry rotterdam dordrecht dienstregeling je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, je hebt dan geen OV-chipkaart nodig. Betaling alleen gepast en contant, dus niet met pinpas of creditcard.


Facebook
Twitter
Comments
Carin 04.09.2019 07:41 Antwoord

Ieder uur vertek vanuit Rotterdam vanaf Hierdoor liep de reistijd op naar 57 minuten.

Rosalynn 12.09.2019 07:36 Antwoord

De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond. De lijn verbindt twee kanten van de Nieuwe Maas binnen Rotterdam, hij vaart tussen de Plantagelaan en de Piekstraat.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.