Fletcher hotel den haag review

Geplaatst op: 09.09.2019

Ook moesten we sochtends zelf achter onze ontbijt kaart aan die de avond ervoor aan de deurklink was opgehangen. Correcte en vriendelijke afhandeling vooraf.

Deur van badkamer was verf van afgebladderd.

Ontbijd was goed, de bed den eaten niet Stevie genoeg en het topmayras glijd van het bed af. Ik heb verteld dat ik dat niet geboekt had en toen vertelde zij mij dat dat niet waar was en dat we dan eerder hadden moeten inchecken en dat we dan zelf de bedden maar tegen elkaar aan moesten zetten. Gereisd Met partner in augustus Nuttige review 0. Bekijk prijs. Kies uw voorkeurstaal. Strand Soort strand Zand Afstand tot strand 5 km. Laagste prijzen voor je verblijf.

Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Den Haag incl. Dick K heeft een tip geschreven jul. Ook was er mooi uitzicht over de stad, dichtbij de winkels. Het ontbijt was goed.

We voelden ons zeker niet opgetogen. Respecteer de privacy van anderen. Uw bijdrage dient van uzelf te zijn.

Zeker een aanrader!

Badkamer is oud en heeft vieze kit randen. Verbleven in maart Er hing een muffe lucht in het hotel. Ligging is OK, kleine 20 minuutjes wandelen van centrum Den Haag. Verbleven in januari Toen we de auto in de wijk hadden geparkeerd bleek er toch een kamer voor handen.

  • Over Booking. In de wijk heb je hele leuke bakkers met eetgelegenheid, zijn ook op zondagochtend open.
  • De peren op de fruitschaal vertoonden rotte plekken en de fruitvliegjes zaten er op. Overal zaten handen en vette vingers, de thee was niet aangevuld.

Molen De Vlieger. Zware koffers moet je altijd tillen. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Veel geluidsoverlast als je aan de straatkant slaapt.

Dat ik 2x had betaald voor het ontbijt maar als het goed is wordt het bedrag terug geboekt en ik werd prima geholpen De kamers waarden netjes en schoon Het ontbijt was heerlijk Verbleven in julifletcher hotel den haag review.

Bezig met laden. Standaard dingetjes als we wensen u een prettig verblijf worden ook niet gezegd. Geen bijzonderheden Het is geen super chique hotel, maar alles is keurig, schoon en het personeel is viendelijk.

De rolstoel lift is buiten gebruik, fletcher hotel den haag review. Niet veel keuze in beleg en zuivel. Slaapverstorend in hoge mate? Om binnen te komen moest ik omlopen naar de ingang voor mindervaliden, daar aanbellen en wachten tot iemand de deur kwam opendoen.

Heb erg veel last van mijn rug. Vriendelijk personeel in de bar.

Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in...

Vind de kamers redelijk gedateerd. Was heerlijk dichtbij alles. Goed werkende airco op de kamer. Er zat wat schimmel op de badkamer tussen de voegen, ons maakt het niet uit maar er kunnen misschien mensen over klagen.

  • YirraKurl heeft een vraag gesteld sep.
  • Alles moet vervangen worden.
  • Mooie, overzichtelijke kamers en bedden.
  • Dit vind ik het ergste van alles.

Helaas was de indringende geur van de gebruikte schoonmaakproducten zo penetrant dat we de kamer ontvlucht zijn. Van Kinsbergen. Verbleven in november Uitzicht op een bouwput en een supermarkt. San Wah Leidsenhage. Doorgegeven aan hotel prima bedden Verbleven in januari Schermlamp rechts naast het bed deed het niet.

Meer Top Hotels

Wij lezen graag uw ervaringen, zowel de positieve als de negatieve. Dekbedden waren erg dun Ontbijt was goed Personeel was vriendelijk Verbleven in mei Verbleven in maart

So, Gaetane Roetenberg. Douchen voor minder validen was lastig omdat je in bad moet staat te douchen. Select an international website Zoover.


Facebook
Twitter
Comments
Tugba 16.09.2019 00:56 Antwoord

Fietsenverhuur aan een zachte prijs.

Onno 11.09.2019 09:33 Antwoord

Gordijnen allemaal kleine gaatjes.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.