Glas in lood raamhangers amersfoort

Geplaatst op: 03.08.2019

Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden   Raamhanger 60 x 80 cm. Na 15 jaar gewerkt te hebben op een gerenommeerd middelgroot architecten bureau nam hij de stap in het werken met glas.

Nu heeft hij alweer 20 jaar ruime ervaring in het glas in lood. Raamhanger raamdecoratie voorzetraam glas in lood Raamhanger in mooie kleuren glas met gebrandschilderde lijnen. Evt verzendkosten. Vul het onderstaande formulier in, of stuur een e-mail naar. Raamhanger voorzetramen raamdecoratie glas in lood Raamhanger in mooie kleuren glas. Beschrijving staat op foto 2. Raamhanger Canada in glas in lood stijl met bloemmotief.

Frank Winnubst is bouwkundige met een grote passie voor glas in lood. Uniek modern design met 6 verschillende soorten glas formaat: 18,3 x 47,5 cm handgemaakt Mooie grote maan roos vis spel en flora in glas in warme kleuren en met zilverkleurig omlijsting en ophangketting.

Glas in lood raamhanger met bloemenmotief, glas in lood raamhangers amersfoort. Wright x cm? Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Waarmee kan ik helpen?

In en hebben wij al deze glas in lood ramen, na uitgebreid onderzoek, gerestaureerd en hersteld. Glas in lood raamhanger met bloemenmotief. Ook vindt u er porselein van Ilse Spetter, glazen vazen, yak wol textiel uit Nepal, sieraden en een kleine collectie tapijten uit India. Op deze website ziet u een beperkt overzicht van de huidige werken van zijn atelier. Zie omschrijving. Te koop glas in lood raamhanger Een leuke raamhanger 24 bij 29 cm. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden

Lichte gebruikerssporen! Raamhanger paars blauw voorzetramen glas in lood Raamhanger in mooie kleuren en soorten glas, met gebrandschilderde lijnen. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Een week   5? Gebrandschilderd familiewapen 25 x 32 cm.

Mirjam Achterkamp

Home Werk Verkoop Contact. Eind werd het Laboratorium gekraakt. Dit is het adres voor uw restauratie, reparatie, nieuw te ontwerpen en te maken glas in lood. Verstevigd om glasbreuk en dóórbuigen te voorkomen.

Na ontruiming door de politie was de chaos in het pand enorm! Frank Winnubst Frank Winnubst is bouwkundige met een grote passie voor glas in lood.

Glas in lood raam, in de stijl van de schotse architect Charles Mackintosh. Gerestaureerd 'Amsterdamse School' raam. Home Werk Verkoop Contact.

Nav weergave zoeken

Overig werk Hanglamp 1. Gerestaureerd 'Amsterdamse School' raam. In hebben wij Grand Café-restaurant Bel Ami Bussum in zijn geheel in de oorspronkelijke stijl gerestaureerd. Raamhanger raamdecoratie voorzetraam glas in lood Raamhanger in mooie kleuren glas met gebrandschilderde lijnen.

  • Glas in lood voorzetramen raamhanger raamdecoratie Ramen in mooie kleuren glas.
  • Veel glas in lood was vernield waaronder delen van de monumentale gebrandschilderde ramen in het hoofdtrappenhuis.
  • Ook van deze adverteerder.
  • De omlijsting is met

Leuke uilen raamhanger, glas in lood. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Na ontruiming door de politie was de chaos in het pand enorm. Glas in lood Amersfoort Frank Winnubst. Ook te gebruiken voor aan de witte U kunt ook onze winkel bezoeken, u zult versteld staan. Glas in lood raamhanger Raam decoratie gemeente apeldoorn. Gisteren   0.

Raamhangers / tegen inkijk

Achter de Kamp 32 , JG Amersfoort. Deze grote villa hebben wij in in oorspronkelijke stijl gerestaureerd. U kunt ook onze winkel bezoeken, u zult versteld staan. In en hebben wij al deze glas in lood ramen, na uitgebreid onderzoek, gerestaureerd en hersteld.

Glas in lood raamhanger met bloemenmotief? Het raam kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden? Glas in lood raam in apartement Bussum ca 80 x cm. Geen verzendkosten.


Facebook
Twitter
Comments
Cathelijne 12.08.2019 08:40 Antwoord

Herdenkings paneel met opgelegd, iriserend in de oven versmolten glas 40 x 35 cm.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.