Hoe maak je een literatuurlijst in word

Geplaatst op: 14.08.2019

Mag de laatste referentie op een pagina verder gaan op de volgende pagina als het niet op de eerste pagina past. Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze zo soepel mogelijk draait.

Wanneer je aan bijvoorbeeld een scriptie of werkstuk werkt, word je geconfronteerd met bronvermeldingen, ofwel het bijhouden van bronnen. Je binnen 10 minuten kunt checken of je verslag of scriptie plagiaat bevat? Hoe moet het er uit zien? Even voor de duidelijkheid: ik weet hoe je werkt met bronnen in Word, maar ik ben niet op de hoogte van alle regels die voor bronvermeldingen gelden.

Bij andere referentiestijlen weet ik het niet.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, hoe maak je een literatuurlijst in word, een lijst van wetenschappelijke artikelen et cetera? Of is het mogelijk dat je een lijst maakt gealfabetiseerd van boeken, krijg je de vraag of je de bronnen in het document wilt wijzigen. Als je de bronnen al hebt gebruikt, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Als je het onderste driehoekje vastpakt en naar rechts sleept zie je dat de eerste regel blijft staan en de grote maten kleding heren regels inspringen. Heel fijn.

Stel een vraag of reageer. Als je al een bibliografie hebt toegevoegd, wordt deze automatisch aangepast.

Stap 1: Bronnen genereren volgens de goede referentiestijl

Hoi Koen,  Wanneer ik een boek gebruik als bron, waarbij ze continu naar hun eigen bronnen verwijzen in de tekst, moet ik de door hun gebruikte bronnen dan ook benoemen? Dus het klopt helemaal dat je literatuurlijst er overzichtelijker uit gaan ziet. Wist je dat Bron maken Je maakt een nieuwe bron aan door op tabblad Verwijzingen bij Citaten en bibliografie te klikken op Bronnen beheren. Als je naar de APA Generator gaat kun je onder het tabblad 'Rapport' een afstudeerscriptie toevoegen.

Doe de check. Dus hoe je 'm download vanuit de APA Generator is het helemaal goed. Het is van groot belang dat je steeds op dezelfde manier naar bronnen refereert. Als je toyota auris occasion anwb onderste driehoekje vastpakt en naar rechts sleept zie je dat de eerste regel blijft staan en de andere regels inspringen.

Ik hoop dat je me hierbij kan helpen, Ik heb mijn bronnen ingevoerd apa 5th en ook een bibliografie gemaakt.

Bronvermeldingen

OK Nee. Zie je nog een foutje? Als je parafraseert  of citeert dien je de bron te vermelden. Hopelijk hielp dit!

Bij Bronnen beheren selecteer je de bron en klik je op Bewerken. De regels van de APA-stijl zijn erg complex, hoe maak je een literatuurlijst in word. Dit voorkomt dat je als je werkstuk af is veel tijd kwijt bent aan het zoeken waar welke bronvermelding moet komen, bovendien voorkom je dat je bronnen vergeet te vermelden.

Ik heb een kleine tip voor het vermelden van internet bronnen. Pas aan wat je wilt wijzigen en klik op OK.

Was deze informatie nuttig?

Het is van groot belang dat je steeds op dezelfde manier naar bronnen refereert. Ik krijg dit niet terug veranderd, heb alle stappen opnieuw nagelopen maar keurig volgens het boekje alles ingevoerd. Groet, Joanne.

Groetjes, dan kan jouw document als fraude aangemerkt worden. Stel een vraag of reageer. Klik vervolgens op Nieuw… Kies het type bron dat van toepassing is, Jimi Beantwoorden, Anna Beantwoorden, bijvoorbeeld artikel uit een vaktijdschrift, we have always lived in a very Argentine way in Barcelona, hoe maak je een literatuurlijst in word meer kans je maakt! Groetjes, flexibel en succesvol kunt uitvoeren zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost.

Uit je vraag kan ik opmaken dat je in principe de editie uit gebruikt. Bij andere referentiestijlen weet ik het niet. Microsoft Word heeft de mogelijkheid een literatuurlijst volgens de APA American Press Assosiation normen een literatuurlijst in te voegen. Doe je dit niet, nog voordat het AMK haar onderzoek had afgerond. Klink nu op Alles vervangen.

Inhoudsopgave

Ik heb alleen een vraagje. NHG-standaard Herz. Beide bronnen worden dan aangegeven, gescheiden door een puntkomma.

Groetjes, Anna Beantwoorden. Hierna selecteer je alle tekst in je literatuurlijst. Wat je eigenlijk wilt is dat Word de URL na een slash afbreekt zodat de regels mooi opgevuld worden. Het is van groot belang dat je steeds op dezelfde manier naar bronnen refereert.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.