Horeca te koop delft

Geplaatst op: 21.08.2019

Snackcorner Dickemick — Overschie Rotterdam Aan de geliefde Wouwerlaan in de gezellige wijk Overschie in Rotterdam bieden wij u snackcorner Dickemick aan. Deze zaken openden in augustus in Delft 31 augustus Overige informatie zal nog worden toegevoegd.

Horecaruimte aan de Hoogstraat te Schiedam. Need an account? Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Horecaadviesbureau. Aziatisch Restaurant in Rotterdam Dit Aziatische restaurant is al jaren een begrip in en rondom Rotterdam en dan druk ik mij nog zachtjes uit. Lunchrestaurant in de Randstad Zuid-Holland.

Casco horecaruimte in complex Hof van Noortwijck. Je kan hier ook voor een Aziatische horeca te koop delft gaan, maar mocht jij je gasten liever onbeperkt kaasfondue voorschotelen, behalve zij die je geblokkeerd hebt, horeca te koop delft. Grieks Mediterraans Restaurant Grand Athina is gevestigd in het oude stationsgebouw van Leerdam uit.

De […] Lees meer. Het bevindt zich op de meest prominente locatie in het centrum van een middelgrote We wisten het natuurlijk al een tijdje: Jill en Pete gaan Caf de Sport aan de Coenderstraat verlaten.

Lees meer Vraagprijs in overleg bespreekbaar. U neemt een grote stap en wij zullen u tot in het kleinste detail bijstaan.

Gevonden objecten in de omgeving van Delft

De beschikbare ruimte is ongeveer m² groot en is gelegen op een centrumlocatie Havenhoofd 11 met uitzicht over het water. Oppervlakte m2. Lunchroom ; m 2 Aangeboden door: Bjornd Makelaardij. Perfecte zichtlocatie! Snackbar Capelle Prijs op aanvraag. Lunchroom ; m 2 Aangeboden door: Bjornd Makelaardij. Het […].

  • Het restaurant kent een decennialange historie, beschikt over een zéér goede naam en is gelegen in het historsche centrum van één van Nederlands moois
  • Het object is tevens een zeer […]. De vraagprijs voor dez

Het megagrote biervilt op [lees meer]. Gelegen aan de Rijksweg A Delft casco Het doel van samenwerking De Wasserij […]. Lees meer Vraagprijs op aanvraag beschikbaar. Grieks Horeca te koop delft Restaurant Grand Athina is gevestigd in het oude stationsgebouw van Leerdam uit Lees meer Prijs op aanvraag. De sfeervolle locatie heeft een oppervlakte van circa 90 m. Burgerz te Den Haag ter overname.

Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. In totaal worden maximaal woningen gerealiseerd op het Defensie-eiland. Super goed lopend Restaurant te Rotterdam Op een hippe en zeer bekende locatie bieden wij u discreet dit geweldige goedlopende restaurant aan.

Voor wie grt wil Foto: Funda in Business Heb je hele grote dromen. In prijs verlaagd!!. Het historische en karakteristieke pand komt uit De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, dertig jaar zo verder. Heb je hele horeca te koop delft dromen.

200 man in Buitenhof

Het pand is gelegen aan de horecastraat van Schiedam en is beschikbaar voor verhuur. De strakke moderne ruimte is in volledig verbouwd. Oppervlakte m2. Zeer goede zichtlocatie, hoekpand in een leuke winkel Goedlopend restaurant in centrum Rijswijk Rijswijk, Zuid-Holland.

Burgerz te Den Haag ter overname. U neemt een grote stap en wij zullen u tot in het kleinste detail bijstaan? In de directe omgeving diverse hotels en een parkeergarage. Vergunningsvrije Horecalocatie - in de passage van het Timmerhuis - Rotterdam Hierbij bieden wij u een zeer mooi horecaruimte aan van ca? In totaal worden maximaal woningen gerealiseerd op het Defensie-eiland, horeca te koop delft.

Horeca te koop delft verdieping is circa m groot. Een sfeervol ingericht horecabedrijf met een ruim terras op het drukke marktplein. Nieuwsoverzicht: parkeergarage Reinier deels dicht en 4 huizen te koop voor minder dan 1,5 ton.

Toggle navigation. Goed bereikbaar vanaf diverse snelwegen gelegen aan een drukke doorgaande weg. Het terras is circa m², maar is nog flink uit te breiden door een deel van de tuin […]. In het megadrukke winkelcentrum Alexandrium, wat gezien wordt als één van de drukste winkelcentrums van Nederland bieden wij u deze zeer goedlopende L

Ter overname aangeboden: Gran Caf The Hangout. De Sport is al jaren het thuishonk van carnavalsverenigingen en dartclubs, dus gezelligheid zit gegarandeerd bij je aankoop in.

Noordwijk ligt in het gebied Zuidelijke Bollenstreek of ook wel Duin en Bollenstreek genoemd.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.