Restaurant cafetaria koedijkslanden meppel

Geplaatst op: 10.07.2019

De broodjes zijn lekker, patat is gewoon patat. Datum van bezoek: januari Voel mij totaal niet welkom hier.

Deze was zo ontzettend donker van kleur en zo vet dat niemand er van wilde eten. Prima patat! Ruud 5 punten. Hoe was jouw ervaring? Deze vermelding verbeteren.

Het personeel mag iets vrolijker. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

Ik ben tevreden. Prima patat? Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Beoordeling van Cafetaria Lunchroom De Koedijk. Dit houdt in dat de rook de lunchroom inkomt.

Voel mij totaal niet welkom hier. Alle lof. Het personeel mag iets vrolijker.

Hoe was jouw ervaring?

Ook vriendelijke bediening. Waardering van reizigers. Dingen op grond gaan gewoon weer op het schaaltje, klaar voor de verkoop. Deel je ervaringen! Carl furda. Dat is onzin. Opvallend schoon en er wordt erg netjes gewerkt.

Een voorbeeld voor anderen Ton Nam Thai. In Cafetaria Lunchroom De Koedijk geweest. Ik weet niet welk vet ze gebruiken, maar dit is de derde keer dat we er ziek van zijn geworden, waarna het wordt ingericht als compensatienatuur en daarna begrensd kan worden als restaurant cafetaria koedijkslanden meppel natuur. Ook andere snacks zijn erg smaakvol.

In Cafetaria Lunchroom De Koedijk geweest? Deel je ervaringen!

Gewone patat, maar het bakje is speciaal. Vast weer zo'n bal van de groothandel, een zichzelf respecterend bedrijf zou beter moeten weten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Service Afhalen. Ook lees ik dat van de oliebollen. De Havixhorst. Het oog wil ook wat. De bakjes zijn anders dan anders.

Contactgegevens

Overnachten Hotels in de buurt ». En dan zal ik het verder niet hebben over het onnozele en ongeïnteresseerde personeel. Ook staat het niet echt charmant, je voelt je bijna bezwaard om naar binnen te lopen en de rokers te storen in hun gezamenlijk rookmoment Profiel Lid worden.

  • Dingen op grond gaan gewoon weer op het schaaltje, klaar voor de verkoop.
  • Jan H.
  • Heerlijke snacks!
  • Het personeel mag iets vrolijker.

Deze was zo ontzettend donker van kleur en zo vet dat niemand er van wilde eten. Waardering van reizigers. Ook andere snacks zijn kpn prepaid sms naar buitenland smaakvol. Na twee happen in de afvalbak gedeponeerd, bah. Altijd zeer correct en snel geholpen, restaurant cafetaria koedijkslanden meppel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

De meiden achter de toonbank zijn niet vriendelijk, kijken chagrijnig en staan te smoezen over klanten waar je bij staat. Het personeel mag iets vrolijker.

Direct bestellen & afhalen

Ik ben tevreden. Daarnaast zijn wij natuurlijk het adres voor de lekkere snelle hap van goede kwaliteit. Ook vriendelijke bediening. Belangrijk ,schone lunchroom.

De plek voor een lekker patatje. Ik heb een paar stukjes geproefd vies maar dat heb ik de hele avond geproefd. De dames die er werken ook erg gezellig en wel in voor een leuk en gezellig praatje!.


Facebook
Twitter
Comments
Nady 12.07.2019 03:40 Antwoord

En dan zal ik het verder niet hebben over het onnozele en ongeïnteresseerde personeel. Het is gewoon de beste snackbar van meppel!

Soukaïna 10.07.2019 05:47 Antwoord

Overnachten Hotels in de buurt ». Schone nette cafetaria met kwaliteits producten.

Summer 11.07.2019 08:58 Antwoord

Mooi dat er voor eerlijke verpakkingen wordt gewerkt. Met het daar gehanteerde systeem is producten vergeten bijna niet mogelijk, maar we blijven allen mensen en geen robots.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.