Ridderhof alphen aan den rijn nagels

Geplaatst op: 06.10.2019

In mijn nagelsalon in Alphen aan den Rijn bent u dagelijks welkom voor o. Als gecertificeerd nagelstyliste oefen ik al weer 8 jaar met veel plezier en enthousiasme mijn beroep uit.

French Pedicure Massage voor uw benen Verwijderen van eelt Verwijderen van nagelriemen Bijknippen van uw hand- en teennagels Het kenmerk van French Pedicure, het witte randje op uw teennagels. Uw nagels verstevigen en verlengen? Geen probleem, dit doen wij ook in combinatie met een mini-manicure.

Deze nagels blijven wel zitten! Savy Nails NL Doornenburg Maak dan gauw een afspraak en dan heb jij ook mooie feest-achtige nagels voor de Kerstdagen!

Nail Art Wilt u uw nagels ook versieren. Magnetic Verzekerd van een mooie lang houdende glans vanwege de UV filter. Lien Nails Alphen aan den Rijn. Voeding uit zaden met verbluffende resultaten. Dit zorgt voor een prachtig resultaat voor ruim 3 weken en zijn geheel veilig in gebruik ook voor zwangere vrouwen. Deze nagels blijven wel zitten.

Handen zijn meestal goed zichtbaar en worden veel gebruikt. Voordeel Zon Ridderhof La casa del corte.
  • Dan bellen of whatsappen we je zo spoedig mogelijk terug!
  • Pedicure Mogelijk in normale pedicure en French pedicure. Dan bellen of whatsappen we je zo spoedig mogelijk terug!

Mijn naam is Joyce Brands? OPI Voor lang houdende kleur met glans, draagt als gel maar voelt en ziet eruit als nagellak. Lets spoil those we love? Maak gauw een afspraak want we hebben nog een paar plekjes over voor de kerst!

De vakantie komt eraan. We hopen dat iedereen er blij mee is zodat jullie met mooie nagels het nieuwe jaar in kunnen gaan!

OPI Color. CND Shellac Voor lang houdende kleur met glans, eenvoudig te verwijderen. Lets spoil those we love? Mail verplicht. De vakantie komt eraan. Maak gauw een afspraak zodat jij ook mooie nagels hebt voor de Kerst. Wilt u uw nagels ook versieren.

Over Lien Nails

Facebook Bezoek onze pagina Vergeet niet te liken! Deze nagels blijven wel zitten! Klantgegevens worden nooit gedeeld met derden. Sinds 1 juli zijn wij geopend in het winkelcentrum van Alphen aan den Rijn, genaamd "De Aarhof".

Nail Art Wilt u uw nagels ook versieren. Email Stel uw vraag Uitsluitend voor vragen. Super kwaliteit dus en heel tevreden. LeChat Voor een mooie glanzende finish, gelpolish met matchende kleur. Maak gauw een afspraak want we hebben nog een paar plekjes over voor de kerst. Eszentials beauty en wellness Hndelhof 6. Voordeel Zon Ridderhof La casa del corte.

Nagelstudio aanmelden Alphen aan den Rijn

Nagelstudio alphen aan den rijn ridderhof Datum van publicatie: Met totaal 15 jaar aan ervaring kunnen wij aanbieden wat u van ons verwacht qua nagelstyling, manicure en pedicure behandelingen. Savy Nails NL Doornenburg Maak dan gauw een afspraak en dan heb jij ook mooie feest-achtige nagels voor de Kerstdagen!

Uw nagels verstevigen en verlengen. Hier heeft u keuze uit Acrylnagels, het witte randje op uw teennagels. Ridderhof alphen aan den rijn nagels Pedicure Massage voor uw benen Verwijderen van eelt Verwijderen van nagelriemen Bijknippen van uw hand- en teennagels Het kenmerk van French Pedicure, Gelnagels of Solarnagels.

Prijslijst weer helemaal up to date. Mijn naam is Joyce Brands. Copyright LiennailsAll Rights Reserved. CND Shellac.

We hopen dat iedereen er blij mee is zodat jullie met mooie nagels het nieuwe jaar in kunnen gaan.

Welkom bij Lily Nails

Klantgegevens worden nooit gedeeld met derden. LeChat Voor een mooie glanzende finish, gelpolish met matchende kleur. Dit kunt u ook in combinatie doen met manicure. Dan bellen of whatsappen we je zo spoedig mogelijk terug!

Alviane's NailStyling gaat zorgvuldig om met gegevens en informatie die u met mij deelt. Spa Pedicure Uw voeten voeten verwennen met een spa pedicure. Maak gauw een afspraak zodat jij ook mooie nagels hebt voor de Kerst.


Facebook
Twitter
Comments
Paolo 16.10.2019 13:32 Antwoord

Pedicure Mogelijk in normale pedicure en French pedicure. Savy Nails wenst jullie nog een fijne week verder.

Bennie 10.10.2019 00:05 Antwoord

In mijn nagelsalon in Alphen aan den Rijn bent u dagelijks welkom voor o. Geen probleem, dit doen wij ook in combinatie met een mini-manicure.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.