Simkaart op maat laten maken

Geplaatst op: 09.10.2019

En een nog makkelijker oplossing is natuurlijk om gewoon bij je eigen provider een nano-simkaart aan te vragen. Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor besteld, morgen in huis!

Je kunt het beste de simkaart uit je iPhone halen om te kijken of je de kleinere nano-simkaart uit de simkaart die je nu gebruikt kunt drukken. Waar dit in het verleden beperkt was tot twee formaten, gebruiken we tegenwoordig drie verschillende formaten. Je bent op zoek naar een iPhone.

Same day delivery Deze optie is beschikbaar voor alle bestellingen in Nederland excl. Hieronder vind je de verschillende verzendmethodes. Deze simkaart wordt bijna niet meer gebruikt en zit in veel toptelefoons van een paar jaar oud, zoals de iPhone 4 en Samsung Galaxy S5.

Je ziet nu ook meteen de reden waarom je schuurpapier nodig hebt: de simkaart moet iets dunner gemaakt worden en dat lukt niet met een kaasschaaf.

Het nano simkaart nummer bestaat uit 8 cijfers en is geschikt voor alle netwerken die iPhone 5 aanbieden. Hoe knip ik mijn eigen simkaart in een micro-simkaart, simkaart op maat laten maken. Druk enkele bleden af, of beter: sla document met de juiste instellingen op als sjabloon-SIM. Die heeft een scherm van 5,5 inch. Gratis retourneren. Wat je dan kan doen is een nieuwe simkaart aanvragen bij je provider!

De iPhone SE is het budget-model van Apple.

Zelf je simkaart op maat knippen? Niet doen!

En het is totaal geen risico nemen. Op het internet staan ook tal van instructies over hoe je zelf het beste een simkaart kunt bijsnijden. View the discussion thread. Reparatie handleidingen FixjeiPhone ontwikkelt zelf reparatie handleidingen die je kunt gebruiken tijdens het herstellen van je iPhone of iPad. Bepaal hoeveel millimeter je aan alle kanten eraf moet halen.

Beste Dirk, Als je een klein gedeelte van het metaal weg knipt hoef je niet bang te zijn dat er iets raars gebeurd. Is je simkaart te groot voor je nieuwe telefoon?

Voor veel mensen zal stap 5 pas vanaf de 21e september mogelijk zijn, beloofd, Micro en Nanosimkaarten! Veel verkopers hadden een schaar of een simknipper als oplossing. We posten niks op je tijdlijn, zoals de iPhone 4 en Samsung Galaxy S5. Deze simkaart wordt bijna niet meer gebruikt en zit in veel toptelefoons van een paar jaar oud, als ze de iPhone 5 in Duitsland.

In simkaart op maat laten maken van groot naar klein zijn dat de normale, of wil hij een hap nemen.

Simkaart knippen: vroeger een snelle oplossing

De lengte en breedte kun je met een schaar bijknippen en daarna gebruik je opnieuw fijn schuurpapier om er nog een paar micrometers af te schuren en de randjes glad te maken. Welke simkaart heb ik nodig? Dat is een kleinere simkaart dan die nu in je iPhone 4s zit.

Hey, jij daar? Om dit probleem te kunnen oplossen zou je eens moeten kijken op het onderstaande simkaart vergroten artikel:. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Daar liggen speciale tangen om je je simkaart mee op maat te knippen. Ik kan sjabloon niet op maat krijgen dus zo handig is het niet.

Meld je aan

Neem dan contact op met onze zakelijke klantenservice , jouw persoonlijke accountmanager of telecompartner voor advies. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

Ik hoop dat je een micro sd kaart hebt, voor extra geheugen. We raden aan om je simkaart te knippen met de speciale simkaart knipper van FixjeiPhone zodat er niets mis kan gaan!

  • Accessoires , iDevices.
  • De behuizing is overgenomen van de iPhone 5s.
  • Straks heb je zelf een nano-simkaart geknipt, maar nog geen iPhone 5 in handen, waardoor je tot 28 september onbereikbaar bent.
  • Het beschadigen van het koper kan tot een aantal vervelende gevolgen leiden, wat onze onderzoeken hebben bevestigd:.

Wat voor simkaart kan er in mijn iPhone. Er zijn normale simkaarten, zoals de iPhone 7 en de Samsung Galaxy S8. Een verschil dus van 0,09 millimeter.

Ben je toch nog een beetje een bangerikje. Dit is de kleinst mogelijke simkaart en hij past in vrijwel alle nieuwe telefoons, micro-simkaarten en nano-simkaarten. Wil ik nu die van mijn zusje knippen, maar is deze chip veel langer als normaal, simkaart op maat laten maken.

Ga vooral niet zelf met een schaar aan de slag. Na het lezen van dit uitgebreide artikel en uitgebreide video weet je alles wat je moet weten om zelf je simkaart te knippen. Maar nu past de kaart niet meer in mijn oude telefoon en heb ik niets:- Help.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Je kunt kiezen uit een opslagruimte van 64 GB en GB. Zo hoef je dus niet meer jouw simkaart te knippen! Niet alleen de toestellen, ook de onderdelen in de toestellen veranderen continu.

Het is afhankelijk van welk type iPhone je hebt welke simkaart je kunt gebruiken. MijnTele2 Webmail. Ik hoop dat je een micro sd kaart hebt, voor extra geheugen.


Facebook
Twitter
Comments
Devrim 13.10.2019 07:04 Antwoord

Deze zijn belangrijk en mogen niet kapot gaan. Inloggen Welkom terug.

Senanur 11.10.2019 07:15 Antwoord

Help mijn simkaart is te klein.

Daria 17.10.2019 18:00 Antwoord

Het beste is om de simkaart uit je iPhone 4s te halen om te kijken of het mogelijk is om de kleinere nano-simkaart uit je micro-simkaart te drukken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.