Sparta transportfiets e bike

Geplaatst op: 10.10.2019

Ook het weer heeft hierdoor geen invloed op de ketting. Het grote transflective beeld met hoge resolutie biedt een goede leesbaarheid.

Ja Is deze fiets geschikt voor een achterzitje? Dan kun je kiezen voor een elektrische fiets die uitgerust is met een rotatiesensor. De lengte van uw fietsrit is bepalend voor uw keuze van het aantal Wh Watturen. Denk aan de boodschappen of de fietsrit naar school. In combinatie met de accu, kunt u lange, ontspannen tochten maken in een uitdagend landschap.

Dit betreft een gebruikte, maar zeer nette, elektrische fiets die afkomstig is uit onze all-in lease oplossing. Voor meer informatie

Deze fiets heeft de Dan is de fiets er ook als stadsfiets met drie of zeven versnellingen. Gratis retourneren. Remboursverzending mogelijk. Type sensor sparta transportfiets e bike Als je gestart bent met fietsen, wordt de mate van ondersteuning bepaald door een sensor.

De Sparta Mojo F7e Smart  is zelfs uitgevoerd met een extra smalle voordrager? Verzenden   0.

De actieradius, hoe ver je kunt rijden met een volle accu, is van veel verschillende omstandigheden afhankelijk. Er komt namelijk minder snel vuil op de ketting. Stadsfiets, bakfiets en transportfietsen met fietskrat hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en zijn daardoor niet aan speciale regels gebonden.
  • Bij fietsen die niet standaard voorzien zijn van een bagagedrager, is het soms mogelijk een bagagedrager te laten monteren als u dit graag wilt.
  • Ja Is deze fiets geschikt voor een achterzitje? In sommige gevallen werkt dit dan ook direct als diefstalpreventie: zonder de display werkt de fiets ook niet, ook niet met een ander display dat niet door de dealer is geplaatst.

Openingstijden

ION 7. Fietsen met een derailleurversnelling hebben meer versnellingen en u kunt gemakkelijker langere en sportieve tochten maken. Dankzij onze ruime voorraad, kunt u van te voren bij ons aangeven op welke dag het u het beste uitkomt om uw fiets te laten bezorgen. Dan is een fiets met een minder grote actieradius prima geschikt!

Score: 8.

  • Wit 4. Bekijk prijzen.
  • Rotatiesensor met ondersteuning tot 5 snelheden.

Merk Batavus Batavus   1. Verder zal deze fiets niet snel meer omvallen, ook zwaar beladen, heel Ezy. Bekijk alle specificaties Minimaliseer specificaties. Heel zorgeloos, for the record. Moet nu weg Moet nu weg   0.

Bij fietsen die niet standaard voorzien zijn van een bagagedrager, is het soms mogelijk een bagagedrager te laten monteren als u dit graag wilt. Bij fietsen die geen verstelbare stuurpen hebben, kunt u alleen de hoogte van het stuur in beperkte mate instellen.

Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets?

Tijdens het fietsen in het vlakke Nederland, ook als het hard waait, sparta transportfiets e bike, het is gewoon der er zo veel interessantere bezigheden zijn Morgen is er weer een dag; alls dat niet zo was. Sparta Sparta   Snelle levering. Quotes van andere experts:. Er komt namelijk minder snel vuil op de ketting. Boek een testrit.

Commentaar Geen klantenbeoordelingen op het moment. Accu De accu kan op drie plaatsen verwerkt zijn. Meer informatie 8 Daarnaast is de Sparta Pick-Up Xtra electric met een vrijloopmotor.

BSP Metropolis E heren.

Ben jij van mening dat een e-bike saai is en alleen voor oude mensen geschikt is. Er komt namelijk minder snel vuil op de ketting. Nederland Belgi. In uitstekende staat verkerende sparta mojo elektrische transportfiets. Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker. Voordeel van fietsen met een aluminium frame is dat ze een lager gewicht hebben en dus ook lichter fietsen. Verzenden   0. Want de fiets heeft een vrijloopmotor en zeven versnellingen, sparta transportfiets e bike.

Veelgestelde vragen

Aan de hand van uw gedrag kunnen er vervolgens advertenties worden getoond en heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om handige YouTube video's te bekijken op onze website.

Vogue Centaur. Met een gesloten kettingkast heb je altijd een naafversnelling die vrijwel geen onderhoud vereist. Lichaamsgewicht, rijstijl en —omstandigheden doen een duit in het zakje.

Nieuw Ophalen. Smart Deze elektrische fiets is 'Connected'. In Belgi bieden we een ander garantieplan aan, vraag je dealer hiernaar.


Facebook
Twitter
Comments
Suzan 18.10.2019 20:31 Antwoord

Sparta biedt de Pick Up fietsen in diverse uitvoeringen aan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.