Wanneer word je zwanger met de pil

Geplaatst op: 14.07.2019

Ik ben na de stopweek op de juiste dag weer begonnen met mijn pil in te nemen en ook de drie weken voor de stopweek heb ik dagelijks mijn pil genomen. Dat gebeurt bij de meeste jongens in de puberteit.

Nu heb ik last van pijnlijke borsten en af en to buikpijn zit een beetje tussen misselijk in maar het niet alleen smorgens of savonds maar ook gewoon overdag en vooral als ik probeer te slapen! Aan de pil en toch zwanger Als je aan de pil bent en je bent toch zwanger geraakt, kan het best even duren voordat je dat in de gaten hebt. Twijfel je? Ovulatiepijn: kun je de eisprong voelen? Geygey , Ik gebruik al 6 maanden de pil.

Hormonen kunnen acn verminderen, ik ben 17 jaar en slik nu 4 maanden de pil. Volg onderstaand advies. Ik heb een vriend en heb daar ook seks mee. Toch is het te begrijpen dat jouw vertrouwen in de anticonceptiepil waarschijnlijk erg geschaad is. Welke soort pil het beste bij jouw lichaam past overleg je met je huisarts.

Ouders van Nu. Wil je niet zwanger worden?
  • Corine , 46 Ongeveer 20 dagen geleden ben ik bij de dokter geweest om voor het eerst de pil aan te vragen. Na 2 maanden mocht ik overschakelen naar men gewone pil 'diane 35'.
  • Je kan ook de stopweek overslaan en onmiddellijk met een nieuwe strip starten, bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat. Ik vond het deze keer opvallend omdat ik best wel veel bruine menstruatie had.

Wanneer stoppen met de pil?

Op deze drie manieren probeert de pil te zorgen dat je niet zwanger raakt. Je hoor het wel is vaker dat een vrouw netjes de pil gebruikt en ook der menstruatie krijgt maar als nog achter komt zwanger blijkt te zijn. En iedereen in me omgeving zeg dat ik dikker word de laatste tijd.

De anticonceptiepil is een klein pilletje. Heb jij daar 6 maanden nog steeds last van?

  • Hoe vaker je het invoert, hoe nauwkeuriger het voor je wordt berekend. Wanneer het overgeven langer dan 4 uur duurt, ben je onveilig en moet je dus extra voorbehoedsmiddelen gebruiken.
  • Dat wil zeggen dat je de pil eerst 21 dagen slikt. Vergelijk de pil met de pleister en de vaginale ring.

Meest gelezen Praten over seks met je kind De vruchtbare periode Verwerkingsproblemen na seksueel misbruik. Welke pil je het best neemt, moet je uitgaan van de voorspelling van je volgende menstruatie om het tijdstip van de eisprong te kennen. Als je een normale menstruatie hebt gehad, weet je zeker dat je weer een eisprong hebt.

Bereken je ovulatie en vruchtbare dagen.

U bent hier

Ik ben nu benieuwd of dat ik zwanger ben. Kaira van Wijk. Vrouwen zijn vruchtbaar totdat ze niet langer menstrueren menopauze.

Hoe groot is de kans dat ik zwanger kan raken groetjess! Meest gelezen artikelen. Ook als je aan de pil bent, heb je nog steeds kans om zwanger te raken. Ook als je in de overgang bent, kun je een zwangerschapstest doen. Neem de rest van je pillen gewoon op de normale manier in.

Groetjes Esmee N. Met vriendelijke groet Sanne Keetelaar Anoniem , 93 Ik heb al twee keer sex gehad zonder condoom met mijn vriend ik pak de pil wel, maar hij is in mij klaargekomen.

Menstruatie Niet écht ongesteld Wanneer loop je risico op zwangerschap? Je bent op zoek naar een anticonceptiemiddel en overweegt de pil. Ondanks anticonceptiepil toch zwanger: Hoe kan dat?

  • Ik ben 3 jaar met mijn vriend samen wonen beide bij mijn ouders thuis maar zitten hierdoor dus nog niet te wachten op een kind eerst ons eigen huisje.
  • Ik durf ook niet te bellen.
  • Word je dikker van de pil?
  • Je kan op elk moment stoppen met de pil.

Antibiotica kunnen invloed hebben op de betrouwbaarheid van de pil. Een bevruchte eicel zich niet in de slijmvliesbekleding van de baarmoeder kan nestelen. Voor- en nadelen van de pil Voordelen Je krijgt door de pil een heel regelmatige cyclus. Week 3. Dit kan best even duren. Niet genoeg pillen mee op vakantie. Bij het vergeten van n pil is de k….

Betrouwbaarheid

Pilstrip met 21 pillen De pil neem je dagelijks in op hetzelfde tijdstip. Dat kan alleen als je sinds de vorige stopweek de pil vergeten bent. Er komt dus geen eicel meer vrij uit de eierstokken.

Let op: als je regelmatig je stopweek overslaat, kun je last krijgen van tussentijds bloedverlies doorbraakbloeding. Of je stopt omdat je graag zwanger wilt worden. Ben zo nieuwsgierig. De minipil is een pil die lijkt op de gewone pil.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.