Zon en schild amersfoort vacatures

Geplaatst op: 24.07.2019

Dan ben ik per direct op zoek naar jou! Je hebt snel overzicht in de soms complexe situaties, je weet jouw manier van communiceren soepel aan te passen en je bent niet bang om jouw overtuigingskracht in te zetten.

Voor onze opdrachtgever, werkzaam in de omgeving van Zeewolde, Almere en Harderwijk, zijn wij op zoek naar schilders.

Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Ook houtschadeherstel, glaszetten en behangen zijn onderdeel In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele schilderwerk. Vind je het een uitdaging om je klus weer met trots op te leveren. Dan is deze vacature voor jou! Ben jij een ervaren allround schilder en opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Het schildersvak bestaat niet alleen uit schilderen. Zij hebben zich ontwikkeld tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf met acht vestigingen in Verder vragen wij:. Meer informatie Akkord.

Functie-eisen Werken met verschillende doelgroepen is voor jou een positieve uitdaging.

Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. Dit kan bij particulieren maar ook bij bedrijven zijn.

Vind je nieuwe baan

Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan past deze Schilder, Vianen Nieuw. De opdrachtgever heeft verschillende projecten in Utrecht en Amsterdam, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag zal gaan. Activeer javascript in uw internetbrowser instellingen of gebruik een andere internetbrowser die de uitvoering van Javascript ondersteunt. Het is een onderhoudsproject aan een flat in Utrecht.

Wij zijn per direct op zoek naar een schilder met minimaal 4 jaar ervaring.

Gerelateerde vacatures. Wat ga je doen. Dan zijn wij op zoek naar jou. Zelfstandig schilder, Harderwijk Nieuw. Wij bieden jou Een leuke functie in een collegiale omgeving, waar je zowel als. U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief.

GGz Centraal

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, stage of startersfunctie? Verschillende mogelijkheden tot het volgen van een opleidingen, o. Het is een onderhoudsproject aan een flat in Utrecht. Vacatures Zon en schild Amersfoort van resultaten.

Meer informatie Akkord? Ook premium artikelen lezen. Als schilder heb je een afwisselende baan. De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heeft de eigenaar van dit bedrijf van huis uit meegekregen. Ben jij een schilder met al aardig wat ervaring die binnen een project lekker zijn eigen ding kan doen.

Werknemers

Wij maken gebruik van cookies om bezoekervaring te verbeteren, website verkeer te analyseren en relevante advetenties te kunnen tonen. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.

Vaardigheden Minimaal 2 jaar ervaring in het schlderwerk In het bezit van vervoer. Nu solliciteren Bewaren Vacature mailen Vacature printen.

Schilder, Vianen Nieuw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele schilderwerk. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve verzekering en een fietsenplan? Beschrijf het probleem a. Inschrijving geslaagd. Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling binnen dit Als schilder zon en schild amersfoort vacatures je een afwisselende baan.

Kan jij geheel zelfstandig Met jouw kennis en inzicht schets jij het perfecte plaatje en oude kozijnen weet jij zo te verbloemen alsof ze net geplaatst zijn.

GGz Centraal dicht bij jou

Samen met collega Schrijf je dan nu in! Je zorgt in nauwe samenwerking met je collega's voor een optimaal behandel- en leefklimaat. Wij bieden jou Een leuke functie in een collegiale omgeving, waar je zowel als

Dan past deze vacature Binnen- en buitenschilderwerk; Schuren; Sauzen; Gronden; Lakken Weet jij alles over gronden, hechtlagen en kleuradvies geven? Maak een vacature alert aan?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.