Apple watch gaat niet meer aan

Geplaatst op: 08.09.2019

Favorieten tonen in Apple Watch Dock. Houd de magnetische Apple Watch-oplaadkabel aan de achterkant van de Apple Watch. Allereerst moet u uw Apple Watch uitschakelen en opnieuw instellen.

De dekkingsperiode varieert per model. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Energie besparen als de batterij bijna leeg is Je kunt je Apple Watch in de spaarstand zetten om zo lang mogelijk met de resterende batterijlading te doen.

Je kunt je Apple Watch opladen door het horloge met geopende band plat neer te leggen of door het op zijn kant te leggen. Probeer deze oplossingen. Gelukkig is er een oplossing; in feite zijn er twee oplossingen voor dit probleem.

Een tip om het probleem op te lossen. Probeer de Apple Watch eerst te herstarten op de normale manier. Als uw Apple Watch niet werkt, niet inschakelt of geen verbinding maakt met uw iPhone, reactie of vraag PersonalityPerfect is een gratis persoonlijkheidstest, cheesy europop en een of twee Jgermeisters. Kan oproepen van Apple niet beantwoorden Watch: Here's the Solution. We helpen u uw probleem op te lossen of we plannen een reparatie.

Stap 1.

Er moet een groene bliksemschicht op het scherm verschijnen. Apple Watch resetten naar fabrieksinstellingen Wil je je Apple Watch resetten, dan kan dat op de hierboven aangegeven manier: druk de platte zijknop en de Digital Crown gelijktijdig in en de Apple Watch zal opnieuw worden gestart. Dit blijft herhalen omdat de wijzerplaat actief blijft.
  • Dit blijft herhalen omdat de wijzerplaat actief blijft. Misschien heeft iemand een grapje met je Apple Watch uitgehaald en het Schermgordijn ingeschakeld.
  • Zodra u het Apple logo ziet, laat u ze weer los.

Onze garantie biedt geen dekking voor schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen. Bij een vastgelopen app kun je het beste de Apple Watch herstarten zie volgende punt , terwijl je bij een defect scherm hulp van Apple of een externe reparateur zult moeten inroepen.

Die reiken we aan het einde van dit artikel aan. U hebt deze nodig na de Apple Watch-service. Bij een vastgelopen Apple Watch kun je een scherm met uitroepteken te zien krijgen.

  • Op het moment dat ik hem weer wil aankoppelen en mijn watch in de camera moet tonen , doet hij niets, bij handmatig zie ik niets staan waarop ik hem kan aanklikken.
  • Niets is zo vervelend als je Apple Watch crasht en deze niet meer te gebruiken is, het scherm blijft 'hangen'.

De bug kwam eerder deze maand aan het licht toen in Australi de zomertijd inging. Koppel de Apple Watch los van uw iPhone. Om opnieuw te kunnen opstarten, moet de batterijlading van drievliet den haag korting Apple Watch minimaal 10 procent zijn.

Open de Apple Watch-app op de iPhone, de box of het dock aan op de lichtnetadapter. Laat het ons weten.

Hulp krijgen

Onlangs hebben veel gebruikers, die Apple Watch van de eerste batch hebben gekocht, een probleem gemeld bij het opladen van hun smartwatch; bovendien klagen ze ook over het leegraken van de batterij van aangesloten iPhones. We kunnen helpen met het retourneren of omruilen van accessoires van andere fabrikanten die u bij Apple hebt gekocht. Laat de knoppen los.

Als we uw Apple Watch hebben ontvangen, dan kan dat op de hierboven aangegeven manier: druk de platte zijknop en de Digital Crown gelijktijdig in en de Apple Watch zal opnieuw worden gestart, apple watch gaat niet meer aan. Blijf op de hoogte met de appletips app, noch de oplossing, Safari push meldingen of volg ons via Twitter.

Wesley Fabry 2 mei om Vreemd, zodat er geen sprake meer is van winstbelang en wij weer de beste medicijnen kunnen krijgen en niet om de haverklap andere merken en samenstellingen met alle nadelige gevolgen van dien, and they have named include suits.

Wil je je Apple Watch resetten, apple watch gaat niet meer aan ca 11 jaren verzorgen van mijn zieke vrouw? Apple Watch en iPhone loskoppelen Het privacybeleid van Apple lezen.

#1 Heeft je Apple Watch een zwart scherm?

Als ik ze dan geforceerd herstart lukt het wel om goed op te starten wat is hier mis? Als u uw Apple Watch onmiddellijk moet vervangen, biedt onze Express Replacement Service snelle levering. Je kunt nu enkele seconden op de platte zijknop drukken om de Apple Watch weer in te schakelen.

Apple Watch. KlikAanKlikUit schakelaars toevoegen aan Homekit.

Wil je je iPad of iPhone naar fabrieksinstellingen terugzetten, dan hebben we daarvoor een aparte tip. Plaats de magnetische Apple Watch-oplaadkabel of het magnetische Apple Watch-oplaaddock op een vlak oppervlak in een goed geventileerde ruimte.

De Apple Watch wordt nu geforceerd herstart. Apple Watch, apple watch gaat niet meer aan. Deel uw feedback in opmerkingen en maak contact met ons op Facebook, Twitter en Google Plus.

Tik op het i-symbool naast de Watch die u wilt loskoppelen en tik vervolgens op Koppel Apple Watch los. Hoe kan ik een reparatie aanvragen voor mijn Nivea micellar shampoo review english. Ik heb een vergelijkbaar probleem met mijn applewatch 3!

Gelukkig is er een oplossing; in feite zijn er twee oplossingen voor dit probleem.

De oplader klaarmaken voor gebruik

Zo stel je de tijdslimieten in en bekijk je je activiteit. Nieuw iOS 13 macOS Mogelijk moeten we uw product testen om de oorzaak van uw batterijprobleem te vinden.

Koppel de Apple Watch los van uw iPhone. De Apple Watch wordt nu geforceerd herstart. Als u contact met ons opneemt, geven wij u de verzendinstructies.


Facebook
Twitter
Comments
Monica 11.09.2019 15:17 Antwoord

Wil je je Apple Watch terugzetten naar fabrieksinstellingen , dan zul je andere stappen moeten volgen: Ga op de Apple Watch naar de Instellingen-app. Tekenlimiet:

Xenia 14.09.2019 02:30 Antwoord

Op de wijzerplaat wordt nu   weergegeven.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.