Indisch restaurant garoeda den haag

Geplaatst op: 05.08.2019

Een fooi hebben wij achterwege gelaten. Wij gingen tot betalen over waarbij gezegd moet worden dat de persoon die ons die avond bediende zich tot twee keer toe verontschuldigde voor de ontstane situatie. Tijd om anders cultureels te gaan eten.

Want gebrek aan opvolgers en gebrek aan klandizie waren de afgelopen jaren ook de oorzaak van de sluiting van ene na het andere traditionele Indische restaurant in Den Haag. We vonden het eten prima. Hotels in de buurt Bekijk alle 69 hotels in de buurt. Datum van bezoek: augustus Meer informatie. Enigszins emotioneel is 't Mannetje wel, maar de beslissing om het restaurant te verkopen, heeft hij na zeer veel afweging genomen en is volgens hem de juiste geweest. Portugees 2.

In Indonesisch Restaurant Garoeda geweest. Deel je ervaringen. Wat te doen. Omdat wij alle drie grote Bali lovers zijn, hadden we besloten om bij een heel ander restaurant te gaan eten. Indisch eten is onderdeel van het Nederlandse culturele erfgoed, zegt hij. Warung Bude Kati. Maar eigenlijk staat het huis in de straat met de straatnaam; Indisch restaurant garoeda den haag Garuda.

  • Niet meer wat het vroeger was. In Hilversum, in de Spandershoeve, staat Anita Boerenkamp nog altijd in de keuken.
  • Je kijkt de hele tijd naar je werk. De vogel Garoeda trad in de strijd van het goede tegen het kwade altijd op als de beschermer van de onderdrukten.

Hoe was jouw ervaring?

Naar de oorzaak is het vooralsnog gissen. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Als koppel kregen we prima plaats aan het raam in de benedenverdieping; niet gereserveerd. Turks 1. Ze ontstonden toen teruggekeerde Indiëgangers begin vorige eeuw zochten naar het eten dat ze in de kolonie hadden leren kennen. Restaurant Zheng - HanTing Cuisine.

Lees ook deze artikelen. Helaas niet waargemaakt. Heel goed? De nieuwe eigenaar zal het restaurant inclusief personeel moeten overnemen. Waardering van reizigers.

Meer informatie

Voorgerecht nog aan het eten en dan wordt de rijsttafel al neer gezet met de opmerking dat het toch warm blijft! Is dit uw vermelding?

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Telefoon Website www.

De grote hausse aan eetgelegenheden kwam na de oorlog, toen zich na de onafhankelijkheid van Indonesi Heerlijk gegeten, jouw geslacht en jouw stad. Garoeda is een begrip in Den Haag en bestaat al sinds Soto soep was zuur? Maar eigenlijk staat het huis in de straat met de straatnaam; Gang Garuda?

Contactgegevens

Kortom: Garoeda geen aanrader! Klik hier om jouw donatie over te maken. Een aanrader als je een bezoekje brengt aan Den Haag. Lees ook onze privacyverklaring. Helaas niet waargemaakt.

Meer beoordelingen bekijken. Er kwamen steeds meer gerechten bij. Heerlijk gegeten met smaken van vroeger bij oma. Voor het raam heb je een prachtig plekje, met pijn en moeite konden we blijven eten. Eerste Kamer der Staten-Generaal. Ontvangst was slecht, boven trouwens ook. Reserveer een tafel.

Meest gelezen Eten & Drinken

Omdat mijn vrouw zoutloos is, heb ik van tevoren gebeld. Turks 1. Lijst wordt bijgewerkt Maar helaas, het Indiase restaurant was dicht.

Toen we bediend waren vroegen we aan de ober of het wel het juiste menu was. Eenmaal in Nederland ging het steeds meer om vl en om goedkoop. Uiteindelijk moet je soms toch voor jezelf kiezen.


Facebook
Twitter
Comments
Barthold 09.08.2019 00:17 Antwoord

Voorgerecht koud! Indonesian Restaurant Poentjak.

Gijsberta 14.08.2019 18:37 Antwoord

Hoewel ik op dat moment daar geen reactie op gaf, wil ik hierbij aangeven dat ik dat wel degelijk op prijs heb gesteld.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.