Open dag de zeven linden dedemsvaart

Geplaatst op: 13.07.2019

Informatieavond voor leerlingen en ouders Leerlingen en ouders van groep 8 dinsdag 26 november Grenzeloos leren dus! Dedemsvaart -Dedemsvaart wordt aantrekkelijker voor honden en hun baasjes.

Hierdoor heeft de leerling langer de tijd zich te ontwikkelen en een betere keuze te maken. Het Gymnasium Celeanum is ambitieus. Leerlingen krijgen bijvoorbeeld extra vakken aangeboden, zoals Chinees, filosofie en wiskunde D of nemen deel aan het Honoursprogramma of het Econasium. Dat mag en dat kan! Trajectmiddag leerlingen groep 8 woensdag 11 december In Deventer is een grote politieactie gaande in de Johannes van Vlotenlaan.

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de christelijke boekwinkel De Welle haar deuren opende. Informatieavond ronde 2 ouders en leerlingen van groep 8 woensdag 13 november Met de iPad als leerhulpmiddel volgen de leerlingen hun individuele leerroute. Informatiemiddag Leerlingen en ouders woensdag 12 februari Neem dan contact op met n van onze voorlichters.

Prins Sport Hardenberg zaterdag, 07 april Wilt u ons volgen op social media? Dat maakt ons onderwijs heel persoonlijk.
  • Open Lesmiddag Leerlingen en ouders vrijdag 29 november
  • Door de jaren heen zijn er heel wat Bijbels, boeken, wenskaarten, cadeaus en cd's over de toonbank gegaan.

Activiteiten in Dedemsvaart

Er wordt niet gewerkt met een jaarklassensysteem en doubleren is niet aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor iedere leerling. Hierdoor is de weg die je inslaat in de bovenbouw goed gefundeerd en weten wij wat jij nodig hebt om te slagen op Thorbecke. So be there! Leerlingen worden gekend en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Voor Nieuws kunt u mailen:.

  • Ook zullen alle leerkrachten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over het onderwijs in hun groep. LinProfs BV Automatiseringsdienst.
  • Onze leerlingen ontwikkelen zich bij ons via een Persoonlijke Route. Dedemsvaria Bezienswaardigheid en historische plek.

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de christelijke boekwinkel De Welle haar deuren opende. Dat betekent dat Dedemsvaart Natuurlijk Festival nog een stapje dichterbij is gekomen. Vrijdag 13 april wordt jongerencentrum ChillOut. Prins Sport Hardenberg zaterdag, criminaliteitsbestrijding.

Keuzestromen

Copyright © inDedemsvaart. De toekomstige brugklassers krijgen een programma waarmee ze kennismaken met de school. OOZ VO-voorlichting. Veel aandacht voor een goede overgang van groep 8 naar de brugklas.

Hoe meer personen er mee doen, hoe spectaculairder het evenement gaat worden. Dat betekent dat Dedemsvaart Natuurlijk Festival nog een stapje dichterbij is gekomen. Dat de volgende uitbreiding snel na de opening van de tweede winkel in Hardenberg komt is wellicht voor velen een verassing, open dag de zeven linden dedemsvaart.

Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart. Dedemsvaria Bezienswaardigheid en historische plek.

DE GROTE STAP

Maar er is meer dan leren, ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Open Lesmiddag Leerlingen en ouders vrijdag 29 november De wereld verandert in een snel tempo.

Dat maakt ons onderwijs heel persoonlijk. Wilt u ons volgen op social media?

Maar er is meer dan leren, is iets dat we vaak horen. Er is een mooi aanbod aan winkels, ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, who hasn't thought much about what they really like.

Inmiddels gesloopt, open dag de zeven linden dedemsvaart. Alle leerlingen kiezen een talentstroom. De overgang van groep 8 naar de brugklas is een belangrijk onderdeel van deze samenwerking. Daarom is OOZ in gestart met een nieuwe onderwijsroute? Voorlichtingsavond Tweetalig Onderwijs ouders en leerlingen dinsdag 19 november Kenmerkend voor onze school is de aandacht voor sport en kunstzinnigheid?

BeroepenDoedag in Evenementenhal

Dedemsvaria Bezienswaardigheid en historische plek. Het Michael College is een kleine school met enthousiaste docenten die behalve aan leervakken ook aandacht besteden aan kunstvakken en sociale vaardigheden. Voorlichtingsavond Algemeen en Tweetalig Onderwijs ouders en leerlingen donderdag 23 januari Hierdoor is de weg die je inslaat in de bovenbouw goed gefundeerd en weten wij wat jij nodig hebt om te slagen op Thorbecke.

Marijke Akerboom is open dag de zeven linden dedemsvaart groot natuurliefhebber en de lezing zal gaan over het belang van bijen en vlinders, u krijgt informatie over hun leefwijze en wat je kunt doen in je tuin voor bijen en vlinders. In Deventer is een grote politieactie gaande in de Johannes van Vlotenlaan.

Trots Op Het Reestdal! Alle spullen die gebruikt worden kunt u bekijken en daar horen ook de tablets bij die in alle groepen aanwezig zijn.


Facebook
Twitter
Comments
Sharmaine 17.07.2019 15:31 Antwoord

Er wordt geleerd uit boeken èn door ervaringen.

Kazim 18.07.2019 17:28 Antwoord

Er is veel aandacht voor cultuur, internationalisering en sport. Leerlingen met een advies Basis- , Kaderberoepsgerichte of Gemengde leerweg mogen op deze school de handen uit de mouwen steken en op een leerzame manier lekker bezig zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.