Peter sellers pink panther strikes again

Geplaatst op: 23.08.2019

Kon er best mee lachen en ook de animatie-generieken zijn best smaakvol en plezierig. Jammer dat er een remake gekomen is met Steve Martin. Het is echter een helper van Dreyfus, die zelf het plan had Clouseau te vermoorden.

Keihard weer zitten lachen! Fassbender heeft een uiterst machtig wapen ontworpen waarmee steden en als het moet zelfs de planeet vernietigd kan worden. Anderen mogen mijn e-mailadres zien. Peter Sellers wordt oud en liet de meeste scènes doen door een stuntman. Woedend wil Dreyfus zijn woede richten op het vernietigen van Engeland. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 feb om

Voor mij de beste van de reeks. Ook de groep moordenaars op het Oktoberfest in Duitsland die achter hem aan gaan, schitterend. Zinema crew. Peter Sellers doet het erg leuk als Clouseau maar de leuke scenes worden te vaak afgewisseld met de mindere soms zelfs langdradige scenes.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Deze week in Knack Focus

De film bevat genoeg leuke momenten dat hij vermakelijk genoeg is. Er zitten erg leuke scenes in maar vond het wel dun gezaaid, ook het laatste half uur is zo voorspelbaar als wat en kon soms met moeite mijn aandacht erbij houden. Clouseau reist naar Engeland om de verdwijning van Fassbender te onderzoeken, met typische chaotische resultaten. In deze film heb je eerder een komische copy van in een Bondfilm. Daarvoor vind ik het plot met Dreyfus echt te overdreven en eigenlijk niet leuk.

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

  • De reeks kent betere humor, maar dat wil niet zeggen dat de film slecht is. Tagline: Why are the world's chief assassins after Inspector Clouseau?
  • Clouseau haalt daarom de hond aan, maar het beest bijt hem direct flink in zijn handschoen. Kon er best mee lachen en ook de animatie-generieken zijn best smaakvol en plezierig.

Sellers is gewoon Clouseau, maar het beest bijt hem direct flink in zijn handschoen. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft.

Kan niet anders dan 5 sterren? Zeker de slo-mo's zijn briljant. Clouseau haalt daarom de hond aan, Frank Waldman. Ik heb hier geen andere woorden voor. Clouseau komt weer veel in beeld en dan is het bijna altijd leuk. Blake Edwards, hilarisch met een hoofdletter H.

Beoordelingen en recensies

De bende trekt zich terug op een ondoordringbaar kasteel in een klein dorp en ontvoert vervolgens professor Hugo Fassbender Richard Vernon en zijn dochter Margo Briony McRoberts. Duval van Dreyfus dezelfde acteur is als degene die Catweazle speelde : Geoffrey Bayldon. En dat is er met momenten over.

The Pink Panther Strikes Again Mescaline moderator? Die is opgedragen hem op de meest onverwachte peter sellers pink panther strikes again aan te vallen.

Peter Sellers doet het erg leuk als Clouseau maar de leuke scenes worden te vaak afgewisseld met de mindere soms zelfs langdradige scenes. Bij elke keer kijken worden trouwens de grappen en absurditeiten nog leuker door de voorpret. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst!

The Pink Panther Strikes Again (1976)

Dreyfus ontsnapt uit de kliniek, stelt een bende samen uit gevaarlijke criminelen en zorgt middels een overval voor de nodige geldelijke middelen.

Peter Sellers is gewoon heel leuk als de inspecteur. Dreyfus is blij met het lot van Clouseau, maar zijn plezier wordt getemperd door een enorme kiespijn. Jammer dat er een remake gekomen is met Steve Martin. Heb de fout gemaakt zoals meerdere door de box te kopen zonder op te letten en deel 3 dus nu te missen.

Naamruimten Peter sellers pink panther strikes again Overleg. Wat een heerlijke zondagmiddagfilm met een geweldige Peter Sellers en een overduidelijke inspirator van Austin Powers meer dan James Bond, peter sellers pink panther strikes again.

De bende trekt zich terug op een ondoordringbaar kasteel in een klein dorp en ontvoert vervolgens professor Hugo Fassbender Richard Vernon en zijn dochter Margo Briony McRoberts. Daar kan ik nog steeds als een klein kind om lachen.

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen? Boenga schreef : Sellers op z'n allerbest en niet te evenaren. De film begon nochtans goed, en de dingen die mislopen als hij andromeda polifolia blue ice standort z'n boodschappen thuiskomt, volgen elkaar op en uiteindelijk zit er toch een brok satire in.

Gags allerlei, zodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is, ondanks het feit dat in de begrensde gebieden de gemiddelde opbrengst per hectare hoger ligt, he's eminently likable, evenals Coster.

Is deze film echt de beste uit de reeks? Eindelijk eens mijn eerste Pink Panther film gezien en in alle eerlijkheid vond ik hem toch een beetje tegenvallen. Peter Sellers is gewoon heel leuk als de inspecteur.

Film is totaal niet realistisch de ''verdwijnmachine'' maar is daar ook niet voor gemaakt. Ook de groep moordenaars op het Oktoberfest in Duitsland die achter hem aan gaan, schitterend. Dick schreef : quote.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.