Recaro young profi plus replacement cover

Geplaatst op: 08.07.2019

Anderen bekeken ook. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel? De handige schommelfunctie zorgt voor plezier bij groot en klein.

Het verwijderen van de stoel duurt slechts enkele seconden. Paginering voor zoekresultaten. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. De extra hoge zijkanten zorgen voor optimale veiligheid bij een zijdelingse impact en zorgt voor een maximale veiligheid voor je baby in de auto. Xadventure Xadventure - Autostoel Quickfix - Zwart , E-mail deze pagina.

De cursief gedrukte bedragen zijn voor objecten in een andere valuta dan Euros en zijn geschatte omrekeningen naar Euros op basis van de omrekeningsfactoren van Bloomberg.

Alle filter toegepast? Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op:  aug Technische specificaties Gewicht 4,2 kg Afmetingen zonder verpakking b x h x d recaro young profi plus replacement cover x 60 x 65 cm! Over Recaro Bekijk alle artikelen van Recaro Als ouder wil jij je kind het liefst zo veilig mogelijk vervoeren? Doorgaan naar hoofdinhoud.

Hierdoor ben jij verzekerd van optimale veiligheid en een hoge kwaliteit. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel? Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?
  • Selecteer het product waarvan je een update wilt ontvangen. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
  • Beige - uitverkocht. Geef een geldig prijsbereik op.

Over Recaro

De autostoeltjes van Recaro hebben een ingenieus design, een ergonomische zitting, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden optimale veiligheid voor jouw kind. Nieuw Recaro Het merk Recaro heeft ruim jaar expertise met het producten van stoelen voor auto's, treinen en vliegtuigen. Deel dit product via E-mail. Oranje - uitverkocht. Creatieve hobby's Alle producten zijn getest en ondergaan een grondige check.

Deze autostoel van het merk Recaro is zeer doordacht, een ergonomische zitting. De autostoeltjes van Recaro hebben een ingenieus design, recaro young profi plus replacement cover, dankzij innovatieve oplossingen is uw kind in iedere situatie beter beschermd, te schakelen tussen apparaten en nog meer. Met een ruim assortiment aan autostoeltjes in alle mogelijke groottes en designs is er altijd een stoel die matcht met jouw auto.

Bekijk de hele lijst. Betalen U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Sla recaro seat op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.

Hulp nodig bij het kiezen?

Overig 4. De binnenzitting kan worden verwijderd wanneer uw kind te groot wordt voor de stoel. Verkochte aanbiedingen. Auto: reserveonderdelen

Zwart - uitverkocht! Nu kopen. De autostoel zelf beschikt over een comfortabele vijfpuntgordel met extra padding. Met name gedurende een lange autorit is het voor uw kind wel zo prettig om te kunnen genieten van een heerlijke autostoel. Productspecificaties Productspecificaties Kleur Zilver Autostoelcode Autostoelcode Welk autostoeltje je nodig hebt is afhankelijk van het gewicht van je kind!

Productbeschrijving

Creatieve hobby's Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Huis 1. Zwart - uitverkocht.

Onderweg kan een kind natuurlijk ook recaro young profi plus replacement cover slaap vallen, let er dan op of je kindje vrij adem kan halen. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is, recaro young profi plus replacement cover. De extra hoge zijkanten zorgen voor optimale veiligheid bij een zijdelingse impact en zorgt voor een maximale veiligheid voor je baby in de auto!

De binnenzitting kan worden verwijderd wanneer uw kind te groot wordt voor de stoel. Gratis retourneren. Met meer dan jaar aan ervaring in autostoelen kan je Recaro gerust een expert noemen op het gebied van veiligheid in de auto. De cursief gedrukte bedragen zijn voor objecten in een andere valuta dan Euros en zijn geschatte omrekeningen naar Euros op basis van de omrekeningsfactoren van Bloomberg. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Alle filter toegepast.

Objecten in zoekresultaten

De stoel is voorzien van een handige zonneklep en een ergonomisch handvat. Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Zwart - uitverkocht. Het materiaal van deze autostoel is luchtdoorlatend.

De binnenzitting kan worden verwijderd wanneer uw kind te groot wordt voor de stoel. Zijwaartse bescherming Zijbescherming: optimale veiligheid bij zijdelingse aanrijdingen. Achteraf betalen.


Facebook
Twitter
Comments
Hailey 17.07.2019 02:03 Antwoord

Verfijnen meer Verkoopvorm Verkoopvorm. Technische specificaties Gewicht 14 kg Afmetingen zonder verpakking b x h x d 70 x cm.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.