Spaanse soep met chorizo

Geplaatst op: 09.10.2019

Recept voor 2 personen Tijd: circa 30 min. Sprenkel er wqt olijfolie over en leg de sneetjes brood erop. Toetjes recepten.

Recept voor 2 personen Tijd: circa 30 min. Ik snap het niet helemaal. Ondertussen snijd je de geroosterde paprika en de worteltjes ook in kleine stukjes. Tip: ook lekker met gehaktballetjes in plaats van chorizo. Reacties Hoi, Wat bedoel je eigenlijk met…. Nadat de vijf minuten zijn verstreken voeg je de paprika en wortel toe en bak je dit nog even mee voor ongeveer 10 minuten, wel zo nu en dan even roeren. Doe de snippers bij de chorizo en laat ze stoven op een zacht vuur.

Sprenkel ook nog wat olijfolie over de sneetjes brood en strooi er een snuifje gedroogde oregano over! Lunch recepten. Roer regelmatig in de pot. Vandaar dat ik het spaanse soep met chorizo maar even vroeg. De eenvoudige, Wat bedoel je eigenlijk met…. Hoi, maar oerdegelijke Spaanse keuken werkt keer op keer inspirerend voor een kok.

Mexicaanse recepten. Tip: ook lekker met gehaktballetjes in plaats van chorizo.

Ingrediënten

Voeg eventueel nog een scheutje olijfolie toe. Pel de look, snij de teentjes in stukjes en plet ze tot pulp. Hihihi, maar ja…je weet maar nooit hè. Snij de chorizo eerst in dikke plakjes en vervolgens in blokjes. Recepten met vlees. Stuur je recept hier in.

  • Smeer op elk gegrild sneetje stokbrood wat tapenade en zet ze mee op tafel. Laat de lookpulp meestoven.
  • On bewust plantaardig: Lekker en Simpel Vegan weekmenu ». Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteren.

Zuiderse soep met chorizo De eenvoudige, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, spaanse soep met chorizo. Categorien Ontbijt recepten. Pel de look, laat de kikkererwten uitlekken in een zeef en giet ze in de pot. De soep. Voeg eventueel nog een scheutje olijfolie toe.

Ben erg benieuwd wat het nou is. Roer regelmatig in de pot. Fruit het uitje aan en bak de chorizo mee voor ongeveer 5 minuten. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteren.

Sprenkel er wqt olijfolie over en spaanse soep met chorizo de sneetjes brood erop. Ontdek de homepagina Doorblader de A-Z-index Stel je kookvraag. Toast de sneetjes 5 tot 7 minuten onder de hete grill tot ze goudbruin en krokant zijn.

Ondertussen snijd je de geroosterde paprika en de worteltjes ook in kleine stukjes. Zuiderse soep met chorizo 65 minuten? Laat de puree een minuutje meebakken op dat zacht vuur.

Benodigdheden

Voeg eventueel nog een scheutje olijfolie toe. Recepten met vis. Ontdek de homepagina Doorblader de A-Z-index Stel je kookvraag.

  • Ik vind het een beetje raar….
  • Verwijder wel nog even het velletje van de chorizo voordat je gaat snijden.
  • Snij ook de selderstengels in kleine stukjes.
  • Moet dat er zo staan of heb je je vergist soms?

Een hartelijke groet en een kusje voor Evi. Fruit het uitje aan zelf sterke drank maken recept bak de chorizo mee voor ongeveer 5 minuten. Roer regelmatig in de pot! Vandaar dat ik het toch maar even vroeg. Recept voor 2 personen Tijd: circa 30 min.

Mexicaanse recepten. Pel intussen de uien en snipper ze fijn. Seizoenen Herfst recepten. Mijn naam, spaanse soep met chorizo, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Schil de wortels, snij ze overlangs in kwarten.

Bind de kruidentuil strak met wat keukentouw en gooi het kruidig pakketje in de pot. Snijd het stokbrood in schijfjes van een dikke centimeter. Recepten met vlees.

Feestdagen Sinterklaas recepten. Snij de chorizo eerst in dikke plakjes en vervolgens in blokjes. Snij ook de selderstengels in kleine stukjes.


Facebook
Twitter
Comments
Ajay 12.10.2019 22:16 Antwoord

Leg een vel bakpapier of een siliconenmatje op de ovenschaal.

Jannet 10.10.2019 13:27 Antwoord

Proef de soep en werk ze af met een snuifje zout en een klein beetje cayennepeper. Nadat de vijf minuten zijn verstreken voeg je de paprika en wortel toe en bak je dit nog even mee voor ongeveer 10 minuten, wel zo nu en dan even roeren.

Faith 10.10.2019 17:16 Antwoord

Dien daar nog knapperige sneetjes stokbrood bij op, met een zelfgemaakte tapenade en de zomer wenkt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.