Van der poel zundert

Geplaatst op: 16.07.2019

Dan maar doorgereden naar St. Laat ons hopen dat a. Ook nu kwamen we bij de gebruikelijke pauzeplaats te maken met een gesloten deur en even verder in Westmalle konden we ook al niet een locatie vinden zodat we doorgereden zijn naar Trapke Op aan het kanaal onder Brecht.

De ervaringen met Van der Poel Elektro B. Zo waren er op woensdagmiddag meer dan 30 fietsers aanwezig om een rit te maken.

De B groep was met slechts 4 man present en hebben een wat kleinere rit gereden terwijl de C groep met 7 man ook haar clubrit heeft gereden. De overvolle Agenda werd vlot afgewerkt. Zoals alltijd zal overlegd worden of men gaat deelnemen of dat men een eigen rit gaat rijden.

Zo vertrok de A groep met 10 man voor een rit met als bestemming Steenbergen. Van den Buijs Holding B, van der poel zundert. De opkomst hiervoor was goed.

De openingsrit van het seizoen is ondanks de zeer slechte weersomstandigheden toch doorgegaan. Zelf waren we op beide Paasdagen ook actief.

Zoals alltijd zal overlegd worden of men gaat deelnemen of dat men een eigen rit gaat rijden. Bij terugkeer in Wernhout werd door de deelnemers nog eens nagesproken over een zeer geslaagd weekend waarbij ze door Rien en José Dictus voortreffelijk werden begeleid.
  • Ze vormden de eerste van verschillende activiteiten i. Vertrekplaats De Valk in Wernhout.
  • Na de koffie via Essen en Schijf terug naar huis. Alleen bij de C groep was de deelname normaal te noemen.

In de buurt

Na deze stop is men naar huis gereden via Galder, Rijsbergen en Etten Leur. De B groep heeft Steenbergen-Moerstraten als bestemming gepland. Er zal een volgwagen aanwezig zijn. De C ploeg heeft met 7 man hun winterritje gereden.

Bedankt voor het delen van uw ervaring, binnen 24 uur zal uw beoordeling worden bekeken en geplaatst. Onze mensen welke deelnemen aan de veldtoertochten togen met 5 man naar Essen-Wildert en hebben daar een hele mooie tocht gereden.

  • Zoals gewoonlijk wordt e. Deze had als bestemming Hilvarenbeek.
  • Als een wonder werden de 23 deelnemers waaronder 7 dames dus tijdens de rit gespaard van het slechte weer wat elders wel was voorgekomen.

Op zondag was de bezetting bij de B groep ook maar minimaal. Voor de A groep was er een verklaring voor n, van der poel zundert. Volgens verwachting zullen er op woensdagmiddag meer mensen komen opdagen om een wegrit te maken. Zo werd er afgelopen zondag weer met 2 groepen vertrokken voor een wekelijkse clubrit.

De B groep heeft met 8 man een rit naar Drimmelen gereden. Dan kunnen de leden een dezer dagen een uitnodiging ontvangen voor de Algemene Ledenvergadering welke gehouden zal worden op 15 februari. Bij aankomst wordt er dan door de vereniging een lunch aangeboden.

Euronics van der Poel

In Scherpenheuvel zelf werd wat langer gepauzeerd en werd de lunch gebruikt. Slechts 4 man stonden klaar om de geplande rit naar Drimmelen te rijden. Hierna via Essen-Wildert, Nieuwmoer en Achtmaal naar huis gefietst.

Na de pauze ging het via Roosendaal, Nispen, koos een andere richting n. De C groep was met 10 man weer het best vertegenwoordigd, van der poel zundert. Dit jaar was de bestemming Meijel. Alle groepen vertrekken om Zij zijn eerst naar Brecht gereden en hebben vandaar een rit uitgezet met een koffiestop in Meerseldreef. De B ploeg met 8 man vertegenwoordigd, waar de huidige stand van zaken in beeld is gebracht. Daar onze vereniging het initiatief neemt pretty little liars wallpaper pinterest deze ritten worden niet-leden verzocht zich te houden aan de aanwijzingen betreft tempo en te volgen route van de mensen van der poel zundert R.

Hoe gaan naar Van Der Poel Elektro Bv via de Bus

Via de parallelweg richting Breda en vervolgens via Ginneken, Galder naar Meerseldreef voor de koffiestop. De A-ploeg heeft met 10 man een rit gereden met Zevenbergen als pauzeplaats. Koningsdag een dubbel programma.

Dan moeten we helaas ook melden dat van der poel zundert lid Kees Haast op 80 jarige leeftijd is overleden. Van den Buijs Holding B. Op 1 e Pinksterdag trok de A groep met 9 leden naar het Hellegatsplein bij Wiillemstad. Ofschoon het carnaval is wordt er toch om Op beide dagen voor alle twee de groepen vertrek om. Terug naar huis via Essen en Schijf. Om dit jubileum voor te bereiden werd er een werkgroep samengesteld.

In de buurt

Dit was gelijk ook de laatste veldtoertocht van het seizoen voor hen. Indien aanmerkingen hierop gaarne laten weten tijdens de vergadering De A-ploeg heeft met 10 man een rit gereden met Zevenbergen als pauzeplaats.

De rit werd voortgezet via Galder Rijsbergen en de Pannenhoef. Let op vertrek voor de A en de B groep om Want voor a. Zoals al eens eerder aangegeven staat deelname aan deze ritten ook open voor niet-leden?


Facebook
Twitter
Comments
Abdalla 22.07.2019 08:10 Antwoord

De mannen welke regelmatig deelnemen aan Veldtoertochten kunnen dan terecht in Halle, Brasschaat of Huijbergen.

Sten 23.07.2019 13:47 Antwoord

Voor de wegrit waren slechts 4 man komen opdagen. Wernhoutseweg 72 a , AX Wernhout.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.