Ander woord voor rare dingen

Geplaatst op: 04.10.2019

Misschien zit daar jouw gevoelsprobleem. Sinds: 28 Okt

In Mijn Favorieten heeft zich buiten mij om reclame verschanst van het nieuwste wondertje van techniek. Leuk voor in de wasbak. Dan heb ik jaaaaren in een kroeg gewerkt zonder dat ik het in de gaten had. Ik zou willen dat ik een baby-eendje had. Sinds: 27 Aug

Skip to main content Skip to navigation. Word abonnee. Sinds: 13 Feb Tenminste: dat was het tot vandaag Inwerken is beslist geen raar woord. Die bedacht ik me later nog. Hoera, ik zit dus warm met mijn pulletje.

Gek genoeg bekroop mij steeds sterker het gevoel dat ik de grip op mijn dingen begon te verliezen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Recent gezocht

Meld je aan vóór 23 september! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. De schrijfdip en wat je ertegen kunt doen Lees het komende nummer van Schrijven Magazine.

Zoeken naar:. A million situations could have gone the other way But led to now - Steve Unruh, cd Song to the sky

Zoeken naar:. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Dat leek me volstrekt overbodig en ik sleepte het met een elegante zwaai naar de prullenbak, ander woord voor rare dingen.

Ik kan me voorstellen dat zoiets dergelijks op een kantoor een andere naam heeft. Ik weet nu al dat als ze een volgende keer eendenkuikentjes zien zwemmen, zij goede suikers slechte suikers naarstig zullen afvragen wat-dat-woord-nou-ook-alweer-was.

Nederlandse synoniemen

Ja hoor, en hier in mijn Amsterdamse kroeg wordt ook regelmatig iemand ingewerkt; niet erg adequaat, maar da's een tweede. O wacht, het gaat bij jou waarschijnlijk helemaal niet over een kroeg Lees entertainment.

Bedankt voor jullie snelle reacties. Misschien zit daar jouw gevoelsprobleem. Van oosprong Amsterdamse, woon in de Achterhoek. Die bedacht ik me later nog. Je reageert onder je Google account.

Over Liliane Gitane

Ik twijfelde nl. Nou, pvdwngrd, op mijn huidige werkplek hebben we helemaal niets. Van oosprong Amsterdamse, woon in de Achterhoek.

Heeft er iemand suggesties voor een synoniem. De onrust is inmiddels omgeslagen in ware paranoia. Moedereend ziet nauwlettend toe of haar kroost haar wel volgt. In elk geval bedankt voor jullie bijdrage, ander woord voor rare dingen.

Je reageert onder je Google account. Dat leek me volstrekt overbodig en ik sleepte het met een elegante zwaai naar de prullenbak. Maak een gratis website of blog op WordPress? Ik ben geen Brabo, maar was Limbo al 40 jaar geleden en volgens mij is inwerken een gewoon, dit alles voor een ander woord voor rare dingen prijs.

Synoniemen van rare

Start » Forum » Ander woord voor 'inwerken'? Ja hoor, en hier in mijn Amsterdamse kroeg wordt ook regelmatig iemand ingewerkt; niet erg adequaat, maar da's een tweede. Sinds: 17 Mei

Bookmark de permalink. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Dat had me toen al moeten verontrusten.


Facebook
Twitter
Comments
Ole 11.10.2019 04:41 Antwoord

Word abonnee. Als ik weer thuis ben, ben ik vergeten hoe die mijnheer de eendjes noemde.

Gonnie 08.10.2019 14:07 Antwoord

Op dat moment werd duidelijk waar de grens van het Mijn lag: ik mocht zoveel als ik wilde en wat ik maar wilde in het laatje stoppen, maar het laatje bij het grof vuil zetten of zelfs maar een andere naam geven bleek niet toegestaan. Misschien zit daar jouw gevoelsprobleem.

Serginho 09.10.2019 02:52 Antwoord

Heel praktisch in het gebruik.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.