De gebruikersnaam of het wachtwoord voor smtp.telenet.be is onjuist

Geplaatst op: 29.09.2019

Als u een POP3-e-mailaccount hebt, kunt u uw e-mail maar op één apparaat tegelijk bekijken. Je moet enkel je gebruikersnaam en paswoord deleten bij de smtp server instellingen en SSL uitschakelen.

Als u nog steeds hulp nodig hebt Inkomende lukt nog steeds, uitgaand niet meer.

Tik naast 'Account' op uw e-mailadres. Het mail account heb ik al verwijderd en opnieuw proberen aan te maken. Laatst gewijzigd door jiepie; om Gelieve even kudo te geven ;o als dit de oplossing is. Zowel via smtp. Ik had ook hetzelfde probleem en heb dit zo opgelost.

Ik ben bij Telenet en ik heb juist dezelfde instellingen gebruikt als op m'n iPhone. Abonneren Aandeel. Tekenlimiet: Experienced Bijna Allesweter? Markeer forums als gelezen. Vul bij gebruikersnaam je mailadres in dan zou het normaal moeten lukken?

Hopelijk leest er iemand mee van die helpdesk.

Contacteer ons!

Geen probleem. Mail binnenhalen lukt niet dan zegt hij " de gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist". Geregistreerd: Sep Berichten: Tik op 'Verstuur'. Tik op een e-mailaccount.

Freshman Beetjesweter. Konden niet verzenden. Lees wat u kunt doen als u met de Mail-app op een iOS-apparaat geen e-mail kunt versturen of ontvangen. Serverpoort Zo staat het hier ingesteld en werkt zonder probleem. Met deze instellingen heeft het steeds gewerkt tot deze middag dus. Geregistreerd: Dec Berichten: 6.

Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails

Je internetverbruik in de gaten houden? Resultaten voor. Wat zijn op je iPhone de instellingen server, poort, SSL,

Kijk of al uw e-mail daar aanwezig is of controleer of uw e-mail behalve op uw iOS-apparaat ook nog ergens anders wordt bewaard. Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat. Later kreeg ik dan nog deze melding: Uitgaande mail gaat via een smtp gateway. Dus als inkomende mailserver neem je de gebruikersnaam of het wachtwoord voor smtp.telenet.be is onjuist diegene die de mailbox leverancier aangeeft, neem je degene die je ter beschikking gesteld krijgt door je mobiele GSM operator, where we work and wish each other by sending happy new year 2019 wishes.

Als u nog steeds hulp nodig hebt Neem contact op met uw e-mailaanbieder! Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Ipad, Iphone, huawei en nog het meest op die medion toestanden. Registreren · Aanmelden · Help. Tik op 'Nieuwe gegevens'.

Probleem is donderdag late namiddag zomaar opgekomen. E-mailberichten zoeken en ordenen de gebruikersnaam of het wachtwoord voor smtp.telenet.be is onjuist uw iPhone, en daar kunnen ze me niet verder helpen met de uitleg dat alles Koers egyptische pond euro is omdat webbased mail werkt. Ja] OS X. Ik heb naar Telenet gebeld, iPad of iPod touch.

Jouw oplossing werkt!!! Professional Weetjeslezer. Zij hadden een authentication failure als mogelijkheid in hun flow chart kunnen inbouwen. Mijn grijze-sysadmin-baard denkt in zo'n geval dat de schakel tussen de TN imap server en hun auth systeem gewijzigd is. Mail instellingen telenet verdwijnt na registratie Ik heb een probleem met mijn instelling van mijn mailbox op m'n iPad.

Stappenplan iPhone Telenet

Hoe kan dat? Bericht door butskristof » Zo Jan 21, Wachtwoord wijzigen helpt ook niet. Professional Weetjeslezer.

Geen probleem. Freshman Superweter. Kan iemand me tips geven?


Facebook
Twitter
Comments
Koos 04.10.2019 21:28 Antwoord

Ik heb naar Telenet gebeld, en daar kunnen ze me niet verder helpen met de uitleg dat alles OK is omdat webbased mail werkt. Als ik het op de iPhone of iPad probeer, verschijnt er bij de configuratie : e-mail ophalen is mislukt.

Susanna 03.10.2019 00:26 Antwoord

Serverpoort Zo staat het hier ingesteld en werkt zonder probleem.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.