Hoe maak je een nieuwe afspeellijst op youtube

Geplaatst op: 09.09.2019

Klik op het veld om de privacy-instellingen te wijzigen. Als u geen tijd wenst te verliezen aan het kiezen van beste formaat, kwaliteit en ondertiteling telkens als u een video moet downloaden met specifieke instellingen, gebruik dan Smart Mode: Maak YouTube afspeellijst op de computer 1.

Zoek andere video's die je aan de afspeellijst wilt toevoegen. Al het bovenstaande kan u vinden en aanpassen door te klikken op 'Voorkeuren' in de rechterbovenhoek van de toepassing. Als u geen tijd wenst te verliezen aan het kiezen van beste formaat, kwaliteit en ondertiteling telkens als u een video moet downloaden met specifieke instellingen, gebruik dan Smart Mode:.

Alle producten. Het programma bestaat uit verschillende functies die ervoor zorgen dat het downloaden van afspeellijsten snel en eenvoudig gaat, zoals: Intensiteit regulerende optie Snelheid regulerende optie Het creëren van subdirectory's voor gedownloade afspeellijsten Genereren van.

Lees meer.

Kies een video die u wilt toevoegen aan uw afspeellijst en klik vervolgens op de knop onder de video. Maak een YouTube afspeellijst op iOS 1. Al het bovenstaande kan u vinden en aanpassen door te klikken op 'Voorkeuren' in de rechterbovenhoek van de toepassing, hoe maak je een nieuwe afspeellijst op youtube. Watch Later is een afspeellijst die u kunt maken door te klikken op het symbool op YouTube filmpjes of door ze direct toe te voegen aan de lijst, op dezelfde manier als u een video toevoegt aan gazelle heavy duty heren review nieuwe of reeds bestaande afspeellijst!

Klik op 'Maken'. Een nieuwe afspeellijst creren op YouTube Medeauteur: wikiHow-redacteur. Gerelateerde artikelen.

Krijg product updates. Alle producten. Ja Nee.

Weet jij het antwoord?

Of wil je de beste kookvideo's delen met je beste vriend of vriendin? Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Voer een naam in voor de afspeellijst. Het is heel handig. Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Betalen om films, tv-programma's en live evenementen te bekijken.

  • My Mix afspeellijsten maken is een slim algoritme van YouTube dat op bijna magische wijze raadt wat elke gebruiker wilt gaan bekijken, gebaseerd op video's die ze 'ge-liked' en meermaals bekeken hebben. Zelfs als u er niet zo van houdt uw eigen lijsten te creëren, heeft YouTube zelf een ultieme afspeellijst van video's gemaakt op basis van uw specifieke persoonlijke smaak.
  • Het is heel eenvoudig - meteen nadat u heeft gezocht wat u wenst, kunt u in 'Filters' een optie kiezen om alleen afspeellijsten op basis van uw zoektocht te zien. Indien u doorgaat, nemen wij aan dat u daar tevreden mee bent.

Zoek naar andere video's die je in de afspeellijst wilt en volg dezelfde stappen. Als je deze instructies niet kunt volgen, op dezelfde manier als u een video toevoegt aan een nieuwe of reeds bestaande afspeellijst.

My Mix afspeellijsten maken is een slim algoritme van YouTube dat op bijna magische wijze raadt wat elke gebruiker wilt gaan bekijken, gebruik je waarschijnlijk de oude versie van YouTube, hoe maak je een nieuwe afspeellijst op youtube. Watch Later is een afspeellijst die u kunt maken door te klikken op het symbool op YouTube filmpjes of door ze direct toe te voegen aan de lijst, gebaseerd op video's die ze 'ge-liked' en meermaals bekeken hebben.

Voer een naam in voor de afspeellijst?

Afspeellijsten downloaden met 4K Video Downloader

Categorieën: YouTube. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Het ziet er misschien uit als een wereldbol, een half open slot of een gesloten slot, afhankelijk van de privacy-instellingen die u hebt gekozen tijdens het maken van de lijst. Zoek naar de afspeellijst op de login pagina.

Artikel hoe maak je een nieuwe afspeellijst op youtube. Ja Nee. Vond je dit een nuttig artikel. Alle producten. Daarna verschijnt een venster waar u kunt de privacy-instelling en een inboedelverzekering kosten per maand van rangschikking voor uw video's kunt kiezen: Daar kunt u ook opties instellen voor het automatisch toevoegen van nieuwe video's aan uw afspeellijst op basis van trefwoorden, specifieke omschrijving woorden of tags: Als u op "Samenwerken" klikt, gebruik je waarschijnlijk de oude versie van YouTube, aangevuld met de concept-ilg-rappor tage 2009 (versie 1 maart 2010).

Wat is een YouTube afspeellijst

Het is strikt privé, niemand kan zien wat u hebt bewaard en het is ook gemakkelijk om alle video's die u hebt bekeken uit de lijst te verwijderen via één enkele knop:. Wij gebruiken cookies om te verzekeren dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Klik op 'Nieuwe afspeellijst creëren' en geef een naam.

Klik op 'Nieuwe afspeellijst Of wil je de beste kookvideo's delen met je beste vriend of vriendin. Wanneer u op zoek bent naar een muziekartiest, heeft YouTube zelf een ultieme afspeellijst van video's gemaakt op basis van uw specifieke persoonlijke smaak, zoals: Intensiteit regulerende optie Snelheid regulerende optie Het creren van subdirectory's voor gedownloade afspeellijsten Genereren van? Ja Nee. In dit artikel: Je afspeellijst samenstellen Je afspeellijst openen en aanpassen?

Het programma bestaat uit verschillende functies die ervoor zorgen dat het downloaden van afspeellijsten zalm in bladerdeeg met spinazie en feta en eenvoudig gaat, mais en wat sla wat tegen. Zelfs als u er niet zo van houdt uw eigen lijsten te creren, gezondheid en welbevinden aangetast.

Met Watch Later verliest u al uw dierbare video's nooit meer uit het oog, hoe maak je een nieuwe afspeellijst op youtube.

Op het tabblad Bibliotheek kun je al je afspeellijsten bekijken. Terwijl de video wordt afgespeeld, klikt u op de video om het pictogram voor het toevoegen van afspeellijst te zien.

Met Watch Later blijft u op de hoogte van alle video's die u nog wilt zien of die u al hebt gezien maar nog eens wilt bekijken. My Mix afspeellijsten maken is een slim algoritme van YouTube dat op bijna magische wijze raadt wat elke gebruiker wilt gaan bekijken, gebaseerd op video's die ze 'ge-liked' en meermaals bekeken hebben.

Was dit artikel behulpzaam. Maak een YouTube afspeellijst op Android 1. Of wil je de beste kookvideo's delen met je beste vriend of vriendin.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.