Houten jaloezie op maat bestellen

Geplaatst op: 24.08.2019

Kies de gewenste stijl jaloezieën, selecteer de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs! Kies dan voor onze meetservice. Dit geeft uw woning een zeer warme uitstraling en een aangename sfeer.

Wanneer u de doorkijk naar buiten optisch groot wilt houden, raden we u aan om te kiezen voor ladderkoord. Wilt u de jaloezieën toch liever eerst even bekijken? Gratis Meetafspraak.

En om goede raamdecoratie te garanderen geven we u bij uw aankoop maar liefst twee jaar garantie. Gratis inmeetservice, gratis levering en top kwaliteit met werkdagen in huis. Het opmeten van houten jaloezieën is erg eenvoudig.

Wilt u liever niet online bestellen, voor bredere maten kies dan de hout extra breed houten jaloezie op maat bestellen. De ladderbanden zijn eveneens in veel kleuren leverbaar. Deze jaloezien maken wij tot cm  breed, voor bredere maten kies dan de hout 50mm extra breed collectie!

Deze jaloezien maken wij tot cm  breed, omdat u dan met bezorgkosten te maken krijgt. Vandaar dat de jaloezien op Doehetbudget. Onze houten jaloezien zijn echte sfeermakers in jouw interieur.

  • Lichtgrijs, grijs-bruin, grijs of antraciet. Standaardmaten   Verduisterend.
  • Vind je het lastig om de kleuren vanaf je beeldscherm te beoordelen?

Houten jaloezieën 25mm. Wij bieden ook een inmeetservice aan waarbij een professional de juiste maten voor u opmeet. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Bij Doehetbudget.

Deze lijken dankzij de lamelbreedte veel op de houten jaloezieën én zijn budgetproof!

  • Verder bieden wij naast de universele montage steunen ook speciale plafond steunen aan.
  • De maximale oppervlakte is 7,5 m2. Afstoffen gaat het eenvoudigst wanneer u de lamellen in gesloten stand zet en ze vervolgens met een stofzuiger, stofdoek of plumeau van al het stof ontdoet.

De houten jaloezien die aangeboden worden door Doehetbudget. Maximaal aantal karakters 7. De afmeting van de raamdecoratie bepaalt u helemaal zelf en houten jaloezie op maat bestellen qua afwerking maakt u tijdens het bestelproces nog diverse keuzes. Hoe groter de lamel, hoe minder lamellen er nodig zijn.

Houten jaloezien op maat Kies je voor een van onze houten jaloezien op maat.

Houten jaloezieen op maat

Deze jaloezieën zijn een aanvulling op onze populaire houten jaloezieën 50mm breed en zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel mm! Oeps, daar ging iets mis.

X Zijgeleiding Wanneer je voor zijgeleiding kiest wordt de houten jaloezie voorzien van een draad die aan de zijkanten door de lamellen heen gaat.

De maat die u bestelt is de bestelmaat, hier wordt niets meer aan aangepast! Uw samengestelde PVC jaloezie wordt dus altijd op maat gemaakt. Natuurlijke en warme sfeer Met onze houten jaloezien creer je een natuurlijke en warme sfeer in jouw huis. Bestel nu online uw A-kwaliteit jaloezien tegen de laagste prijs. Zichtbare nerfstructuurf Tot cm leverbaar. Gratis retourneren houten jaloezie op maat bestellen standaardmaten.

Goedkope houten jaloezieën op maat

In onze montage-instructies wordt met tekst en begeleidende illustraties uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Logo Raamdecoratie.

  • Aan te bevelen.
  • Onze uitstekende service en producten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,4 beoordelen!
  • Vragen of hulp nodig bij je bestelling?
  • De trendy en stijlvolle uitstraling van de jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en daarbij een fijne sfeer in uw woning.

Hierdoor passen de jaloezien zowel in een modern als in een klassiek interieur. Het opmeten van de juiste maten is erg eenvoudig.

Maximale breedte: cm Meest verkochte houten jaloezie Lindehout, Abachi hout of Bamboe Keuze uit 30 kleuren Volledig op maat gemaakt. Meet vanaf de plaats waar de montagesteunen komen tot de vloer. Vragen of advies. De afwerking van onze houten jaloezie op maat bestellen heeft voor ons de hoogste prioriteit. Jaloezien op maat bestellen zonder risico Bestel eenvoudig online uw houten jaloezien op maat zonder risico.

Meer Views

In iedere categorie zijn standaard de kleuren zwart, wit en grijs aanwezig. Kies je voor houten jaloezieën 50mm of 65mm? Bereken hier uw prijs! Een Essentials houten jaloezie is gemaakt van lindenhout voor een indrukwekkend lage prijs.

Gratis meetafspraak Maak direct een afspraak. Lees verder bij: 'Shutters en jaloezien schoonmaken. Voor ons gemakkelijk aan te passen en voor u direct een zorg minder.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.