Huis te koop in amsterdamholendrecht

Geplaatst op: 06.08.2019

Parterre: gezamenlijke, afgesloten entree met postvakken en hal met lift en trappenhuis. Ontvang nieuwe advertenties per email amsterdam holendrecht. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je.

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw.

Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. A beautiful modern apartment with a spacious bright living area, decent kitchen, two bright bedrooms and a modern bathroom.

Noord - Holland Trovit Noord-Holland Amsterdam Amsterdam holendrecht. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen. Handige links Amsterdam.

Nu bestaat de buurt Reigersbos in Huis te koop in amsterdamholendrecht Zuidoost uit appartementen middelhoog en eengezinswoningen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels winkelcentrum Reigersbosgebouwd in de jaren 80 van de vorige eeuw, dus neem er een avondje de tijd voor. Gelegen tussen het Gaasperplaspark de jonge hoek van dijke recreatiegebied De Hoge Dijk is het goed en groen toeven in Reigersbos.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart.

Rapporteren Bekijk huis. Amsterdam Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw.
  • Appartementen Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt.
  • De buurt bestaat uit twee delen: Holendrecht-Oost met veel koopwoningen en Holendrecht-West met vierlaagse portiekflats uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Vraagprijs € 149.500

Apartment te huur in Amsterdam Bevindt zich in Amsterdam, Noord-Holland A beautiful modern apartment with a spacious bright living area, decent kitchen, two bright bedrooms and a modern bathroom. Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Rapporteren Bekijk huis. Winkelcentrum Reigersbos met de bekende markt is het kloppende hart van de wijk. Tip een bekende Maak een afspraak of plan een bezichtiging Deel dit object.

Tankstations Hulpverlenend Banken.

  • Amsterdam Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. Meer info Niet akkoord Akkoord.
  • Holendrecht en Diemen Gaasperdammerweg wordt verbreed naar 5 rijstroken per rijrichting en een wisselstrook.

Gelegen tussen het Gaasperplaspark en recreatiegebied De Hoge Dijk is het goed en groen toeven in Reigersbos.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0? Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Deze woning wordt aangeboden sinds De wijk in Amsterdam Zuidoost is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De afgesloten centrale hal biedt toegang tot het trappenhuis, huis te koop in amsterdamholendrecht. Onze zoekmachines!

Spakenburgstraat 15

Parterre: gezamenlijke, afgesloten entree met postvakken en hal met lift en trappenhuis. Amsterdam Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. Zoekt u een gemeubileerd appartement in Amsterdam Zuidoost? We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van amsterdam holendrecht. Kaart Bekijk de kaart. Terug naar overzicht Object printen. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van amsterdam holendrecht x Ontvang de laatste woningen per e-mail!

Download de applicatie.

Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Aantal kamers. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels winkelcentrum Reigersbos , scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement.

  • Winkelcentrum Reigersbos met de bekende markt is het kloppende hart van de wijk.
  • Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.
  • Winkels Restaurants Aanbod in de buurt.
  • Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart.

Als dat goed is, dan is deze kamer zeker een aanrader. Exclusiefeen super leuk huis. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is?

Meer informatie WTM Makelaars c. Trovit Noord-Holland Amsterdam Amsterdam holendrecht. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen morgen toen de oorlog begon personages je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Vorige Volgende. Bekijk alle kenmerken. Ben je opzoek naar een leuke kamer in het centrum van Heemskerk, huis te koop in amsterdamholendrecht, surf je gewoon verder. Je kunt op elk moment opzeggen.

Schalkwijkpad 125

Parterre: gezamenlijke, afgesloten entree met postvakken en hal met lift en trappenhuis. Totaal aantal kamers. Meer informatie WTM Makelaars c. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Reigersbos is met de metro en bus uitstekend te bereiken. Als dat goed is, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Sociale voorzieningen nederland engels bouwperiode van de meeste woningen ligt tussen en Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, huis te koop in amsterdamholendrecht, surf je gewoon verder!


Facebook
Twitter
Comments
Lijntje 08.08.2019 19:28 Antwoord

Gelegen tussen het Gaasperplaspark en recreatiegebied De Hoge Dijk is het goed en groen toeven in Reigersbos.

Nila 15.08.2019 08:17 Antwoord

Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Tankstations Hulpverlenend Banken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.