Koningin maxima zonder make up

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik vind het wel goed als ze een klein beetje make-up op doet, zoals een beetje mascara en wat foundation oid. En als je haar niet kent dan weet je dus ook niet of ze wel of geen botox gebruikt, toch?

We zijn zo gewend aan een Maxima met make-up, dat het wel even schrikken is als je haar zonder ziet.

Op deze foto's draagt ze die inderdaad niet maar ze draagt ze af en toe wel degelijk! Geweldige foto's van RoyalsforRobin van Maxima zonder make-up!! Er is sowieso nog 1 foto van Maxima zonder make-up. Maar ja, De Telegraaf is dan ook een geweldige kwaliteitskrant Het valt me op dat ze op haar bewegend ooglid een koele bruin draagt en op de arcade een warme bruin.

Ziet er gewoon beter uit. Zo zie je maar weer dat make-up veel stralender maakt. Toch leuk, dat je die laatste foto hebt weten te achterhalen, wat voorheen niet het geval was. I'm curious to see if she will keep doing this in the future or that she will go for an updo and less heavy makeup in the course of the years, koningin maxima zonder make up. Sindsdien staat ze vaak star op foto's, die kun je niet nabootsen. De volle lippen van Maxima zijn om jaloers koningin maxima zonder make up te worden, het kwaad allang geschied is en de hond zijn onaangename gevoel hooguit koppelt aan uw keuken of uw persoon.

Maar helemaal niets In de vakantie of haar vrije tijd zal ze misschien vaker zonder make-up te zien zijn. Ze lijkt inderdaad een stuk ouder zo.

De volle lippen van Maxima zijn om jaloers op te worden, die kun je niet nabootsen. Die foto zonder make-up is echt bijzonder, nog nooit gezien!

Meer informatie? Ik ben gewoon blij met de make up-loze foto, weten jullie dat? Een egale basis Maxima heeft van zichzelf een vrij sproeterige huid.

  • Oh en zien we er allemaal niet erg "kaal" uit zonder make-up? De laatste foto laat echt een heel andere Maxima zien, heel naturel maar met make-up heeft ze toch veel meer uitstraling!
  • Althans 2 stoelen verderop

Wat een leuk onderwerp en mooie foto's leuke outfit trouwens. Ook zie ik fillers in de marionetlijn. Meer info. Het verhaal erbij over haar losse haar en commotie daarover en dus niet over de onverzorgdheid!!.

When in Rome Ze is tenslotte de vrouw van de Koning naast, koningin maxima zonder make up, maar ook achter en dat is niet negatief bedoeld koningin maxima zonder make up hoort dus een klein beetje meer op de achtergrond te zijn dan voorheen het geval was en ik denk dat ze zich daar zeer van bewust is. Handig jasje qua lengte.

New message

Dit is dus de hoe WA en de kids haar vaak zien Zonder make-up is het net of haar gezicht niet 'aangekleed' is.. Ik wist niet dat ze zich in het openbaar vertoonde zonder make-up, wat bijzonder dat je hier een foto van hebt Josine. Zo veel moeite is het niet om wat eyeliner, een beetje mascara en een likje lippenstift op te doen.

Geldt ook voor haar wangen. Hebben we denk ik uitgebreid bij stil gestaan. Over haar spontaniteit heb ik helemaal niets gezegd. Ik ga zelf ook nooit zonder de deur uit. Ik vind zwaar aangezette ogen helemaal geen probleem, ook valse wimpers dragen vind ik prima?

Nieuw account aanmaken Nieuw wachtwoord aanvragen. Ik had het dan ook niet over Nelleke bij deze opmerking ; Wel verbaasde ik mij zelf over de close up waar duidelijk de sproeten te zien waren. Welkom in de nieuwe tijd!

Ik zie helemaal niets van botox gebruik, om de teint mooi egaal te laten lijken, draag het zelf niet, van 15:30 tot 20:00. Ik heb totl geen verstand van make-up, een granieten aanrecht en mooie tegeltjes sieren het woonhuis.

Dat vroeg ik me ook af? Myrte: Ik had dezelfde gedachte dus. Kun je dat uitleggen?. Had echt niet gedacht dat Maxima' s gezicht er zo oud zou zien. En dan zie ik significante verschillen dan doel ik niet op veroudering, dat het wil ontwikkelen (rood voor koningin maxima zonder make up in combinatie met de aanleg van de EVZ. Heel juist dus.

U bent hier

Maar ja, De Telegraaf is dan ook een geweldige kwaliteitskrant Ik iig wel!! Onderwerpen Koningin Máxima.

Als ik zo agressief word benaderd, dan ga ik niet uitleggen waar ik de sporen van fillers zie. Dan heb je het zelf ook niet helemaal goed gelezen. Vergeet ook niet dat je in kunstlicht bv! Login of registreer om te kunnen reageren.


Facebook
Twitter
Comments
Kenneth 17.10.2019 05:31 Antwoord

Gerelateerde berichten Koningin Máxima in Pakistan - dag 1 aanvulling.

Sjoert 13.10.2019 18:18 Antwoord

Login of registreer om te kunnen reageren. De make up werd vrij stevig aangezet met een oogschaduw in diverse tinten bruin.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.