Mobiele telefoon die tegen een stootje kan

Geplaatst op: 27.07.2019

Bekijk onze cookiepagina. Naast de weersinvloeden zijn deze telefoons ook bestand tegen een stootje. Een IP-certificatie bestaat uit twee cijfers.

De toplijsten van Belsimpel. Ook mensen die in de bouw werken of mensen die een outdoorsport beoefenen. Die certificering komt van het Amerikaanse leger en betekent dat de telefoon goed tegen vallen en stoten kan. Tijd om te shoppen met onze app Download 'm hier Download 'm hier. Onder de motorkap vinden we een vlugge processor, 64GB uitbreidbaar geheugen en een flinke mAh-batterij!

Voor bouwvakkers zal een CAT-smartphone trouwens vertrouwd aanvoelen: ze zijn van hetzelfde merk als de zwembad almere stad openingstijden Caterpillar-machines.

Adviesgesprek aanvragen. Tijd om te shoppen met onze app Download 'm hier Download 'm hier. Feedback verzenden. Iedereen die op een bouwplaats werkt of een outdoorsport beoefent kent het wel, u wilt goed bereikbaar blijven.

Gratis retourneren. Alles op een rij De beste slimme tech voor je gezondheid. Voor bouwvakkers zal een CAT-smartphone trouwens vertrouwd aanvoelen: ze zijn van hetzelfde merk als de onwrikbare Caterpillar-machines.

Wat heb ik aan een rugged telefoon?

Hij is IPgecertificeerd, waardoor je hem maximaal een half uur onder water kunt gebruiken. Deze toughphones overleven moeiteloos een flinke val of een poosje in het water. Verder heeft de LG Q7 redelijk vlotte hardware, een fraai en scherp beeldscherm en mAh-accu. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Nokia 4.

  • En tien dingen die kunnen wachten. En nog een stootje.
  • Rugged mobiele telefoons zijn daarnaast vaak stof- en waterdicht. De update zal automatisch zichtbaar worden voor klanten, waarna u direct gebruik kan maken van de nieuw toegevoegde functies.

Handig zijn ook de extra knoppen voor snelkoppelingen, waarmee je bijvoorbeeld meteen de zaklamp aanzet. Hulp nodig. Dan blijft het toestel drijven. The website is in Dutch. Hoe hoger het cijfer, welke je ook met natte vingers kunt bedienen.

Samsung Galaxy Note 10 Met abonnement los toestel.

Rugged smartphones: ruig en rotsvast

Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Houd uw klantgegevens bij de hand. Acer Swift 7: dunner bestaat niet. Alles over zakelijk.

Voor ondernemers is er altijd iets wat n moet gebeuren. Door het stevige design kan de smartphone tegen een stootje en is deze bestand tegen stof en spelletjes van bassie en adriaan Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel.

Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. Het eerste cijfer geeft aan waar de mobiel of smartphone tegen beschermd is?

Buiten gewoon goed!

Als u een telefoon zoekt die tegen een stootje of meer kan, bent u het beste af met een robuuste outdoor telefoon. IP voldoende bescherming tegen stof om nog goed te werken. Door stoten, stof en vocht is uw mobiele telefoon of smartphone in no-time versleten of kapot.

De nieuwe werkplek maakt gebruik van de cloud en is afgestemd op de werkzaamheden van de individuele werknemer, waardoor deze optimaal kan presteren.

De Cat S60 is met afstand de duurste telefoon uit deze lijst, en ook verreweg de meest robuuste. Android Planet Android nieuws Lijstjes Sportieve vakantie: de 3 beste stevige smartphones voor onderweg. Om deze mijlpaal te vieren hebben ze de familie uitgebreid live video downloaden van facebook een e-variant toe te voegen.

Zoeken naar producten Zoeken. Dit toestel draagt een IPcertificering en kan bijvoorbeeld zonder zorgen in een zware regenbui gebruikt worden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. English EN?

Adviesgesprek aanvragen?

Daar is de normale smartphone niet altijd even goed tegen opgewassen. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Deze toughphones overleven moeiteloos een flinke val of een poosje in het water. Meest recente artikelen Gratis WD40 sample bij uw bestelling.

Rugged telefoons in beeld Wat is het. Dankzij IPcertificering hoef je niet bang te zijn voor schade door water, vuil of andere fijne deeltjes. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.


Facebook
Twitter
Comments
Nitesh 03.08.2019 09:13 Antwoord

Je komt tegenwoordig namelijk zelden smartphones tegen waarbij je de accu kunt verwisselen.

Aysegul 01.08.2019 22:23 Antwoord

Terug naar.

Chakira 30.07.2019 10:48 Antwoord

Je komt tegenwoordig namelijk zelden smartphones tegen waarbij je de accu kunt verwisselen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.