Telefoon verbinden met tv youtube

Geplaatst op: 04.07.2019

Als het toestel en de Chromecast zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk, open je vervolgens de Google Home-app. Slimme speaker advies.

Of je nu een iPhone, Samsung telefoon, Ipad of Android tablet hebt de Chromecast ondersteund allerlei verschillende apparaten. Heb je een smart tv in huis? Afbeelding uploaden. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Share on facebook. Reageer op Liesbeth. Reageer op Ava.

Het probleem is juist dat ik dat vierkantje niet zie op mijn iPhone en iPad Snap niet hoe dat kan en zijn toch op hetzelfde netwerk verbonden. Op je smartphone kies je in de Youtube app een video en vervolgens stream je die met de Chromecast direct naar je tv. Stap 4, telefoon verbinden met tv youtube.

Hoe kan ik Youtube van mijn iPad en iPhone streamen naar een Samsubg tv. Share Tweet Game of thrones wolves dead Delen.

Je selecteert een leuke serie op je telefoon en deze speel je vervolgens af op tv.
  • Op YouTube.
  • Google Home opdrachten voor Philips Hue? Google Home opdrachten die het leven makkelijker maken Lees verder ».

Installatie Chromecast

Lees ook Draadloos een koptelefoon aansluiten op de tv. Je telefoon, tablet of computer gebruiken om YouTube op tv te activeren. Hoeveel sterren geef jij dit artikel? Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Dit doe je door je apparaat aan je tv te koppelen met een code. Zodra je de Chromecast heb geïnstalleerd , open je de Youtube app op je telefoon.

Goedemorgen wil youtube telefoon op me tv kijken maar dan geeft hij code aan weet niet wat de code is.

  • Selecteer je profielfoto     Instellingen. Reageer op wp.
  • Indien je dat hebt gedaan en de Chromecast correct op de tv is aangesloten kun je beginnen met Youtube kijken op je tv. Scroll omlaag naar 'Gelinkte apparaten'.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Gebruikersnaam of e-mail. Smart Home advies. Ik accepteer de Forumvoorwaarden! Daarom maak ik gebruik van een Chromecast. Bovendien zul je de spaarstand van je telefoon even moeten uitschakelen.

Youtube op televisie

U kunt hier meer informatie over deze functie vinden. Op je smartphone kies je in de Youtube app een video en vervolgens stream je die met de Chromecast direct naar je tv. Weet u raad?

Het is belangrijk om eerst je telefoon te verbinden met de Chromecast. Met een smart tv kun je Youtube bekijken via het smart tv menu.

Top 10 slimme deurbellen. Ik kan niet met mijn Philips tv met een Tele2 kastje YouTube kijken. Telefoon verbinden met tv youtube lees je de verschillende mogelijkheden.

Nadat je een apparaat hebt verwijderd, heb je een nieuwe code nodig om het later weer toe te voegen.

De tv-code invoeren op je telefoon of tablet

Het volume regel je door in het startscherm van de Google Home-app te klikken op de Chromecast. Selecteer je profielfoto     Instellingen. Om Youtube te kijken op je smart tv moet de smart tv wel verbonden zijn via het internet.

Je klikt het filmpje aan wat je wilt streamen naar je TV en klikt dan op het videoscherm.

Alleen in combinatie met de Google Home krijgt die dus nt dat extra steuntje in de rug. Chromecast verbinden met wifi: start met casten naar je tv. Google Home koppelen met Philips Hue Lees verder. Aangezien veel mensen een Samsung smart klik aan klik uit alarmsysteem hebben zie je hieronder hoe je Youtube opstart op een Samsung smart tv. Dan gebruik je eenvoudig een van de Google Home opdrachten voor Netflix.

Maar werkt het opstarten van Telefoon verbinden met tv youtube op de tv min of meer hetzelfde! Dit geeft geen goed geluid.

Smart home advies

Doe je dit niet, dan werkt het casten naar je tv minder goed! Stap 2. Slimme thermostaat advies. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de afstandsbediening te pakken en het interactieve tv menu te openen.

Slimme speaker advies. Indien je tv aanstaat verschijnt dit   icoontje in beeld. Tik op Op tv bekijken.


Facebook
Twitter
Comments
Zoï 11.07.2019 01:58 Antwoord

Dan heb je bovenstaande oplossingen in principe niet nodig.

Martijn 10.07.2019 06:10 Antwoord

Reageer op Yvonne. Slimme deurbel kopen: de beste kooptips voor beginners Lees verder ».

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.