Touch of india eindhoven

Geplaatst op: 03.08.2019

Datum van bezoek: januari Het eten was echt lekker, veel, en de vindaloo was ook erg pittig.

Nadeel was de salade, die was erg simpel en te over Hollands: sla, tomaat en een stukje komkommer.. Vriendelijke bediening, heerlijke curry's! Mart Verkerk. De vooraf aangegeven vertrektijd is keurig gehaald zonder gehaast te hoeven eten.

Nadat er een glas cola was omgevallen werd dit opgelost met een paar servetjes omdat de ober "anders het hele tafelkleed moest vervangen" er waren nog voldoende tafels beschikbaar. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Bedank PaulLasenzo.

Prima vriendelijke bediening, gezellige sfeer. Het interieur is verouderd maar dat vergeet je zodra je een hap van hun hemelse currys proeft. Plaats recensie. Community Hoe was jouw ervaring. Ook merk ik dat veel personeel uit Somali, touch of india eindhoven, Iran en Afghanistan wordt aangenomen. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant.

Jan punten. Indiaase mensen kwamen zelf ook hier eten.
  • Bij ons in de randstad kost zo dicht parkeren bij een restaurant je toch al gauw zeker het geld wat je nu aan een goed voorgerecht kan uitgeven! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Baas Party King in Best dreigt in cel te sterven

Schrijf een beoordeling. Bij ons in de randstad kost zo dicht parkeren bij een restaurant je toch al gauw zeker het geld wat je nu aan een goed voorgerecht kan uitgeven! Het voorgerecht zorgt er op aparte wijze voor, je voor te bereiden op iets spannends. Een royale kaart zorgt dat er voor iedereen iets te kiezen is. Flexibele reservering, vriendelijk personeel, prima eten en een goede prijs.

  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Goede porties voor een prima prijs.
  • Tussen voorgerecht en hoofdgerecht ongeveer 1,5 uur, ongelofelijk,!

Bezorgrestaurants in de buurt van Touch of India Online eten bestellen. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk, touch of india eindhoven.

Ruim 10 jaar komen ik en mijn ouders hier zeker keer per jaar eten. Voor mij is dit een eenmalig bezoek aan dit restaurant. Menu was er lekker en betaalbaar. Eten vind ik redelijk.

Groene stilte midden in Eindhoven

Gr uit Roggel. Lekker gegeten. Bij vertrek kregen we alle 6 een hand en een dank-u-wel.

Alle talen. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Het was niet top. Bedankt voor je hulp? De Roij. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Contactgegevens

Jammer, want het eten is wel goed. Of ik het nu haal of daar ga eten het is altijd goed. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Het interieur is verouderd maar dat vergeet je zodra je een hap van hun hemelse currys proeft. Vreselijk 6.

Eten was goed in zoverre ik dat als 'indiafood' leek kan beoordelen, touch of india eindhoven, vooral de lam curry en gekookt ei.

Ik ga er elke keer met plezier terug. Datum van bezoek: februari Neemt niet weg dat het eten heerlijk blijft? We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Malse Chicken dikke jalfrezi met garlic naan en een Mango Messi na. Pools 1.

Waarderingen en beoordelingen

Hier kun je heerlijk eten, erg vriendelijk personeel, prima sfeer. Datum van bezoek: april Bekijk alle 28 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Chicken Pakora was redelijk. Warme mensen in de bediening en ook de eigenaren. Ga zo door.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.