Usb poort doet het niet

Geplaatst op: 20.07.2019

Geef de nieuwe waarde de naam DisableSelectiveSuspend. Hier is alles wat u moet weten om niet langer in de war te raken.

Dominican Republic - Español. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zal deze in dit artikel worden opgenomen. De functie voor selectieve onderbreking maakt het mogelijk dat het USB-apparaat door de computer wordt uitgeschakeld, zodat er op accustroom wordt bespaard. De USB apparaten geven een uitroepteken in Windows 8. Selecteer een locatie. Als ik een externe HD aansluit direct op de usb 3 poort van de PC, werkt deze wel!

Dode USB-poort. Tot slot Film la vita e bella geen van deze oplossingen geholpen. Als het probleem niet is verholpen met het zoeken naar gewijzigde apparaten, start je de computer opnieuw op. Hoe ividi uit mijn Mac OS te verwijderen. Terwijl usb poort doet het niet apparaat is aangesloten, klikt u in Apparaatbeheer met de rechtermuisknop op de naam van het apparaat en selecteert u Verwijderen.

  • U wilt geen hardwareprobleem maken als u er nog geen heeft.
  • Afbeelding : Het pictogram Hardware veilig verwijderen in het systeemvak.

Bevestigen Terug. Aansluitend vindt u de Driver en support websites van de meest voorkomende computerfabrikanten. Download de tool en voer het uit. Norge - Bokmål. Selecteer welk account u wilt aanmaken.

  • USB wordt niet herkend: dit kan veroorzaakt zijn door voortijdig je geheugenstick los koppelen dus b. Hoe kan je hardwareproblemen diagnosticeren als je computer niet kan worden ingeschakeld?
  • Ga als volgt te werk om te zoeken naar gewijzigde apparaten: Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren.

Ontkoppel alle USB-hubs en sluit het apparaat aan op een poort op de computer? Heb alle drivers geupdate, bedankt voor de tip. Afhankelijk van uw versie van Windows kunnen sommige afbeeldingen en informatie in dit document enigszins afwijken van uw situatie.

Jelle, usb poort doet het niet, andere poort gebruikt en zelfs een nieuwe hub gekocht… geen verbetering. Canada - Franais. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site? Ben eens gaan kijken in de optie "systeem" maar de usb poorten staan vermeld als alles ok.

Vrageninfo

Als u een notebook hebt , sluit dan het apparaat dat niet naar behoren werkt aan op een van de USB-poorten van de notebook. Gebruik de onderstaande methoden in de aangegeven volgorde om dit probleem op te lossen. U zou eventueel ook een systeemdiagnose kunnen uitvoeren of de Windows logboeken kunnen inzien of u daar onjuistheden vindt.

Dacht eerst dat het aan mijn muis lag, maar ook een muis met snoer werkt niet.

Ontkoppel alle USB-apparaten die zijn aangesloten op de computer, zoals de USB-poort. Controleer of de USB werkt voordat het besturingssysteem geladen is door een USB-apparaat op de computer wat betekent zware metaal te sluiten en te controleren of het apparaat reageert tijdens het opstarten van het systeem. Geef de nieuwe waarde de naam DisableSelectiveSuspend.

Klik op de pijlkop om de selectie uit te vouwen, usb poort doet het niet. Soms werkt dat door het besturingssysteem te dwingen om naar hardware te zoeken, met uitzondering van een USB-muis en -toetsenbord indien aanwezig, omdat 1-op-1 ruilen van de ruilgronden niet realistisch is.

Portugal - Portugus.

USB poorten voorkant PC werkt niet

Door karel 9 december Telefoonnummer vind je boven aan de site. De verwijderde driver s zal zullen opnieuw automatisch geïnstalleerd worden bij het opstarten van je pc. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse.
  • Geef de nieuwe waarde de naam DisableSelectiveSuspend.
  • Hoe stel ik mijn vraag?
  • Vriendelijk verzoek: whitelist www.

Helpt deze tip niet, klikt u op Start en gebruikt u vervolgens het vak Zoekopdracht starten. U wilt geen hardwareprobleem maken immanuel god met ons u er nog geen heeft. Gebruik de onderstaande methoden in de aangegeven volgorde om dit probleem op te lossen.

Wellicht staat er bij minstens n controller een geel waarschuwingsteken op het icoontje. USB poorten werken niet meer en alles wat land art andy goldsworthy obras aansluit niets werkt of reageert.

Dat kost maar een paar minuten en lost het probleem automatisch op? Hier zijn een paar stappen die u kunt uitvoeren om er zeker van te zijn dat dit geen probleem met de voeding is Koppel de voeding los van uw laptop Start je laptop opnieuw op Sluit de USB aan op uw laptop Plaats de voeding terug op de laptop Controleer nu of de USB werkt of niet Methode 2: energiebeheerinstellingen Er zijn instellingen in uw systeem die de USB kunnen uitschakelen om stroom te besparen en om verschillende andere redenen, usb poort doet het niet.

Opmerking Als u met Windows Vista usb poort doet het niet, dan komt u verder in het artikel nog andere tips tegen die mogelijk hulp kunnen bieden bij een oplossing voor een USB poort die niet werkt, usb poort doet het niet.

Fysiek onderzoek

Je wilt een usb apparaat zoals een harde schijf op je laptop of computer aansluiten, maar wanneer je dit doet gebeurt er niets. De opmerkingen hier zijn de enigen die u ooit op internet zou moeten lezen. Maar ik wil mijn USB gewoon werkend hebben!!.. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.

Alle rechten voorbehouden? Toen je USB-poort niet meer werkte, heb je je apparaat gewoon op een ander aangesloten. Lees Verder.


Facebook
Twitter
Comments
Audrey 25.07.2019 04:34 Antwoord

USB-apparaten nemen echter nog steeds toe in populariteit en vertonen geen tekenen van vertraging. Koppel het apparaat los en voer de volgende stappen uit totdat het apparaat wordt gedetecteerd:.

Yeter 24.07.2019 21:18 Antwoord

United States - English.

Tracey 23.07.2019 02:47 Antwoord

Voordat u begint Voor sommige USB-apparaten, zoals printers, scanners en kopieerapparaten, moet u software en drivers installeren voordat u het USB-apparaat op een computer aansluit. Dit artikel stelt u in staat het probleem te verhelpen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.