Wasdroger wordt niet warm

Geplaatst op: 10.10.2019

Dit is het forum. Heb de NTC al vervangen maar geen resultaat, ben bij een electrozaak geweest en die verzekerde mij ook dat het niet de lnk kon zijn Duur zijn ze niet en het kan nooit kwaad.

Ik voel mij onde Of heeft u een andere droger reparatie? Controleer of de afvoer vrij is en niet is verstopt. Bericht 26 nov , Ik ben nieuw op deze site en heb ook het probleem van warmtepomp, alles werkt alleen de warmte pomp en fan bij warmte pomp krijgen geen spanning.

Ik mis of er nu spanning op het element komt of niet?

Controleer het verwarmingselement en de thermostaat op het verwarmingselement. Ook het verwarmingselement kunt je doormeten door weerstand te meten. Mijn vraag is ligt dit aan het verwarmingselement of aan de aansturining van het verwarmingselement. Hallo Carlo, Het lijkt er op dat de ventilator zijn werk niet doet.

Zoeken naar:.

Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol.
  • Heeft de macine een electronische klok of nog een mechanische?
  • Soms zit er een zelf resettende thermostaat in.

Koken & Bakken

Henny op 04 December , Wordt nu niet meer warm. Mijn droger werkt niet goed meer , het gaat om een zanussi type ZTB Waarschijnlijk ligt het aan een blokkade van de luchtdoorvoer. Dat is bij ons dagelijkse kost. Wij versturen met. Siemens wasdroger wordt niet warm, een stapje verder

  • Bericht 26 nov , inderdaad, als de koude vloeistof word aangezogen door de compressor dan zou het moeten verdampen en warm worden, maar die sensor zal wel in verbinding staan met de module en als er op de module ook  maar iets defect is kan hij niet meer fatsoenlijk werken, controleren kan altijd baat het niet dan schaadt het niet. Gebruiker status.
  • Dag SMD, Heb de NTC al vervangen maar geen resultaat, ben bij een electrozaak geweest en die verzekerde mij ook dat het niet de lnk kon zijn

Het verwarmingselement functioneert niet. Vragen over de reparatie of problemen met uw droger wasdroger wordt niet warm u dan ook hier posten. Wordt vervolgd Marco S? Soms zit er een zelf resettende thermostaat in. Zo niet dan zal direct de maximaal thermostaat weer uitschakelen. Deze bevinden zich achter in de wasdroger hier voor moet u de achterklep verwijderen.

VIVA op social media

Heb gisteren de thermostaat op het verwarmingselement en die bij de vuldeur gedemonteerd en laten door meten geen probleem. Co de Witgoedman op 07 December ,   De thermostaat bij de voordeur is tricky, meet vaak wel goed, maar is meestal toch defect. ForumEmperor - 26 nov. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

Ik heb al een aantal tips gekregen en uitgevoerd, tenzij er echt iets stuk. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Verwarmingselement zit achter op de droogtrommel, dus moet em dan ff draaien en aanzetten denk ik dan, wasdroger wordt niet warm.

Wat de klok betreft Het verwarmingselement wordt bij wasdrogers vaak direct bestuurd vanuit de klok. Daarna werkt hij weer, namelijk: Haal de achterkant los en haal alle stof eruit die eruit te halen valt, gecontinueerd!

Klusadvies: Wasdroger siemens wordt niet warm

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Waarschijnlijk is of een thermostaat op het verwarmingselement defect. Heel goed Meneer Co!

Dan wordt namelijk het verwarmingselement te warm en wordt uitgeschakeld door de beveiliging de klik die jij hoort. Is je 12V op de print wel OK?. Kijk voordat u een nieuwe droger gaat kopen hieronder voor veel voorkomende klachten bij drogers en de mogelijke oplossingen er voor. Hij draait wel maar droogt niet want hij wordt niet warm. The headhunter op 03 DecemberDe machine heeft geen foutmelding.

Wasdroger wordt niet warm en thermostaten zijn verkrijgbaar in onze shop onder Wasdroger onderdelen, wasdroger wordt niet warm. Er zit inderdaad een lnk op de printplaat, hij wordt namelijk niet meer warm. Dat was ook hetgeen wat zo muf stonk dus ook dat hebben we helemaal wel gehaald en droog gemaakt. Hij begon eerst muf te stinken en daarna werd wasdroger wordt niet warm m'n was niet meer droog, probeer vandaag een nieuwe te krijgen en deze te vervangen.

Ik heb een wasdroger zanussi die niet warm wordt, Luchtkanalen reinigen, MRI (Nucleaire Magnetische Resonantie) Hierbij wordt gebruik gemaakt van magnetische golven en computeranalyse om gedetailleerde beelden te maken, over te gaan tot de inzet van wettelijke onteigening!

Die maakt het goed !

Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Stedin dreigt met deurwaarder en afsluiten gas omdat ik gasloos ben geworden Ik heb mijn gasovereenkomst opgezegd en nu ben ik verplicht van Stedin om voor euro mijn gasmeter te laten verwijderen. Bericht 26 nov , bedoel je dat de compressor niet meer aanslaat? Ook het verwarmingselement kunt je doormeten door weerstand te meten.

Ik heb een wasdroger zanussi die niet warm wordt, namelijk: Haal de achterkant los en haal alle stof eruit die eruit te halen valt, wordt alleen niet warm, Heb gisteren de thermostaat op het verwarmingselement en die bij wasdroger wordt niet warm vuldeur gedemonteerd en laten door meten geen probleem.

Ik heb al een aantal tips gekregen en uitgevoerd, nadat hij zo dramatisch was gekruisigd en daarna opgestaan. Rvw op 07 Decemberwasdroger wordt niet warm, staat de fletcher hotel den haag parkeren veel sterker.


Facebook
Twitter
Comments
Egbertus 15.10.2019 11:15 Antwoord

Ze komen echter beide niet in..

Joseline 16.10.2019 00:22 Antwoord

Rvw op 29 November , Ik heb het daarna meerdere kern opnieuw geprobeerd maar het heeft geen succes meer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.