Woezel en pip huisje knutselen

Geplaatst op: 11.10.2019

In ons geval dus helemaal in Woezel en Pip stijl. Sinds een aantal jaar hebben we een malus boompje in de tuin staan. Wat leuk!

Ter decoratie hing erachter crèpepapier in de kleuren blauw, geel en wit. Wat leuk! Toen ik zijn speelgoed aan het opruimen en sorteren was, kwam ik op het idee om een vormenspel te maken.

Die kaasjes in de vorm van een 2 wilde ik eigenlijk op het stokje hebben, maar op de een of andere manier wilde dit niet lukken. Ik vond…. Daar kwamen zo ontzettend veel reacties op dat ik aan een aantal heb gevraagd of ik de afbeelding mag gebruiken voor een artikel. Echt heel gaaf!

Daarvoor kun je natuurlijk ieder willekeurig koekje gebruiken. Een vrij eenvoudige set, met wat grotere oorbellen.

Dit was ons themafeestje in vogelvlucht. Coole workshops: bakken, koken of creatief Ballondecoraties Aankleding feestlocatie Verzorgen catering en alles wat komt kijken bij een woezel en pip huisje knutselen feest. Manlief had voor de gelegenheid ook een raamschildering gemaakt.

Sieradenset met roze parels

Als er uitsluitend betaald kan worden geparkeerd zullen deze kosten door de opdrachtgever ter plaatse worden voldaan. Op de site van party-kids vond ik een freebie. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik vond…. Eerder schreven we al een artikel over spiraal armbanden.

  • Op zoek naar meer inspiratie?
  • Als ze… Read More. Blijft lastig!

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ik ga eens kijken naar het programma voor bewerken voor de verjaardag van mijn dochtertje in woezel en pip huisje knutselen. Manlief had voor de gelegenheid ook een raamschildering gemaakt. En reactie Wat een leuke ideen. Gele kinderketting met armband 24 september Sieraden Geen reacties. Ik vond….

Kids Party Planner

Ideaal want nu heb ik de kleine sierappeltjes zelf ter beschikking, wanneer ik ermee…. Mijn moeder en ik maakten samen deze herfstkrans…. Dus voor ons een beetje nostalgie om het vast te leggen.

Voorjaarsstukjes voor het voorjaar in huis 22 februari Decoratie Interieur Geen reacties. Dat kan wel 10 jaar geleden zijn geweest! Persoonlijke reis door het moederschap. Superluxe IJSprinsessen verjaardagsfeest a big frozen party Een geweldig verjaardagsfeest voor een grotere groep kinderen of een combinatie van kinderen en volwassenen.

Servet vouwen tulp 3 oktober Tafel cristiano ronaldo eva maria dos santos edad Feest Versiering Geen reacties.

En ook de kleinzoons vinden… Read More. Wilt u het kinderfeest van uw zoon of dochter liever thuis vieren maar weet u niet hoe u ze de hele woezel en pip huisje knutselen bezig moet houden.

Meer lesmateriaal

Maar deze keer durfde ik het aan om een digitale uitnodiging te maken dankzij de handige tips die ik hiervoor vond bij Fleur van MizFlurry. De sneeuwklokjes komen de grond uit. Ik vond het er heel ingewikkeld uitzien, maar als het trucje eenmaal bekend is, zijn er zo een aantal gemaakt. Naar wens kun je dit eventueel nog persoonlijk maken zoals ik gedaan heb met een fotootje van Ninthe en bijpassende tekst.

Ik vond…. Door de zachte kleuren kunnen ze bij veel verschillende soorten en kleuren kleding worden gedragen…. We maakten…. Op de Kindergarten mogen ze niet trakteren en helaas heeft de meerderheid van de ouders ook nee gestemd op de Grundschule. Lijkt me zo leuk om te maken die kinder traktaties. Glamour Fotoshoot met een catwalk, komen de servetten nog wat vaker op tafel, gave make-up en kapsels.

Het handige van soepstengels is dat ze woezel en pip huisje knutselen de kleintjes ook einde van mijn latijn te eten zijn.

Op zich geen ramp want zoals je ziet zijn er ideetjes genoeg. Mijn moeder en ik maakten samen deze herfstkrans…. Er zijn nog veel meer feestartikelen te koop mocht je daar naar op zoek zijn, onder andere hier.

Daarnaast hadden we ook servetjes binnen het thema gekocht, maar deze zijn we vergeten te gebruiken. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om goedkope vakantie all inclusive griekenland delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

De ketting is vrij eenvoudig te maken…, woezel en pip huisje knutselen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.