Boerderij te koop haren duitsland

Geplaatst op: 09.09.2019

Gelegen in plattelandssfeer in een buitenkern op loopafstand van recreatieplas. Exclusief landhuis in landgoedachtige sfeer op riante parkachtige kavel met oprijlaan en eigen bosperceel.

Ligging : ca.

Type woning. Chique woonhuis met fraaie uitstraling op gewilde locatie, rustig gelegen en tevens op korte afstand van het stadscentrum. Open Sluit alles. Open Sluit alles. Chique woonhuis met fraaie uitstraling op gewilde locatie, rustig gelegen en tevens op korte afstand van het stadscentrum. Haren-Ems Duitsland. Fraaie architectonische elementen en chique uitstraling op groot parkachtig perceel met optimale privacy.

Chique woonhuis met fraaie uitstraling op gewilde locatie, rustig gelegen en tevens op korte afstand van het stadscentrum. Goed onderhouden en gunstig gesitueerd. Type woning. Help Populair Nieuw. Ook gelijkvloers wonen en event.

Ook voor volledig gelijkvloers wonen en plaats voor meerdere generaties. Goed onderhouden en gunstig gesitueerd. Ook voor volledig gelijkvloers wonen en plaats voor meerdere generaties.
  • Puur landelijk buitengebied, vrij gelegen met buren op afstand.
  • Mogelijkheden voor zowel gelijkvloers wonen als ook dubbele bewoning. Puur landelijk buitengebied, vrij gelegen met buren op afstand.

Haren-Ems is een grensgemeente en grenst zowel aan de provincie Drenthe Emmen als aan de provincie Groningen Ter Apel. Goed onderhouden, gerenoveerde vrijstaande woning met extra wooneenheid en dubbele garage. Hoogeveen- Emmen- Groningen i Landelijk wonen op groot perceel. Extra woonruimte beschikbaar. Op circa ca. Gelegen in plattelandssfeer in een buitenkern op loopafstand van recreatieplas.

Alles Geen Nieuwbouw 5 Bestaande bouw Kies eerst hierboven het Soort object. Soort bouw. Landerijen en stalruimte voor het houden van meerdere paarden of andersoortige dieren. Goed onderhouden, gerenoveerde vrijstaande woning met extra wooneenheid en dubbele garage. Landelijk gelegen woonobject met tevens 2 vakantiewoningen in toeristische omgeving nabij geliefde badplaatsen en Duitse Waddeneilanden. Kavelgrootte ca.

(Woon)boerderij te koop in Werlte

Uniek in uitst Alles Geen niet opgegeven 7 0 - 50 m² 1 50 - m² 4 - m² 12 - m² 22 - m² 9 - 1. Veel plaats voor wonen en hobby. Landelijk wonen op groot perceel.

Mogelijkheden voor zowel gelijkvloers wonen als ook dubbele bewoning. Photovoltaikanlage met maandelijkse opbrengst door energielevering over langere periode. Extra wooneenheid met aparte ingang! Boerderij te koop haren duitsland voor volledig gelijkvloers wonen en extra woonruimte voor nevenactiviteiten, hobby, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren enof ruilen.

Op weinig rijminuten afstand van de Nederlandse gren Extra woonruimte beschikbaar!

Woonhuis te koop in Wiesmoor

Representatief woonhuis met fraaie architectonische elementen, waardoor een geheel eigen chique uitstraling. Kavelgrootte ca. Nabij dorpsrand en op ca. Overig : deze royale woning met 4 indelingslagen biedt extra ruimte voor nevenactiviteiten hobby of evt.

Groot vrijstaand woonhuis. Caf-restaurant annex zalenaccommodatie, kegelbanen en 2 wooneenheden. Fraaie architectonische vormgeving en representatieve uitstraling, boerderij te koop haren duitsland.

Extra gratis virusscanner mobiele telefoon beschikbaar? Alles Geen niet opgegeven 6 0 - m 9 - 1. Op korte afstand van de Nederlandse grens. Fraaie architectonische elementen en chique uitstraling op groot parkachtig perceel met optimale privacy.

Behalve in de woning is er ook nog veel ruimte voor hobby in de aanwezige bijgebouwen t.

Woonhuis te koop in Dornum

Goed onderhouden en gunstig gesitueerd. Ook voor volledig gelijkvloers wonen. REGIO :t.

Behalve in de woning is er ook nog veel ruimte voor hobby in de aanwezige bijgebouwen t. Tevens zonnecollectoren voor energiebesparing Nieuw te bouwen exclusief Zweeds woonhuis in landhuisstijl, energiezuinig met een hoge kwaliteitsstandaard en een geheel eigen uitstraling met fraaie architectonische elementen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.