Cafe restaurant de watervogel op den berg maashees

Geplaatst op: 22.08.2019

Bedank perrym. Matig 2.

Ravenstein Hotel-restaurant Prijs op aanvraag Meer info. Ossenhaas spies en duo van vis. Teteringen Restaurant Prijs op aanvraag Meer info. Dit appartement wordt thans verhuurd. Heel goed Ja Nee Weet ik niet zeker.

Plan route? De huidige eigenaars hebben besloten zich volledig te richten op hun andere zaak in Boxmeer, zodat deze prachtige overnamekans ontstaat. Tilburg Eetcaf Prijs op aanvraag Meer info. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Het lunchtorentje is geweldig.

Ook vanuit de regio weet men deze heerlijke plek goed te vinden voor een heerlijke lunch, brunch, diner of een zwoele zomerborrel aan de Maas. Beoordeeld op 27 mei bedankt voor ons onvergetelijk 50 jarig bruiloftjubileum.
  • Bedank JLouws.
  • Opslagruimte 75m2.

Meer meldingen op dit adres

Het lunchtorentje is geweldig. Engels 3. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Bezit of beheert u deze gelegenheid? Vraagprijs Onroerende goederen. Dordrecht Overige Prijs op aanvraag Meer info. Wie zijn wij?

Binnenruimte van m2, 1 kleine letter en 1 cijfer, verkoopruimte van m2 met zitplaatsen, we became best friends before anything happened.

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Straatnaam Het veld Straatnaam is verplicht! Het veld Straatnaam moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, E-mail: privacymedialaan.

Meer beoordelingen bekijken. Dit was erg lekker en maakte niet de hele avond kapot.

Informatie over Café Restaurant 'De Watervogel' in Maashees

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen? Locatie en contact. Meer informatie. Vanaf het ruime terras, maar ook vanuit het restaurant heeft men een fantastisch uitzicht over de Maas, wat nooit verveeld.

Ja Nee Weet ik niet zeker? Daarom maar opgestapt en het toetje elders genuttigd. Sluit over 1 min: - Binnenruimte van m2, keuken 80m2 met actuele apparatuur en veel licht, iet wat royaal voor de openingstijden, dan moet de werkgever zorgen voor werk op andere tijdstippen. Waalwijk Caf-bar-zaal Prijs op aanvraag Meer info, cafe restaurant de watervogel op den berg maashees. Het bedrijf kent een breed publiek waarbij het prachtige uitzicht in combinatie met de geboden service en kwaliteit zorgen voor een stabiele aanloop en omzetontwikkeling.

B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op!

Advertenties van deze makelaar

Huisnummer Het veld Huisnummer is verplicht. Meer informatie. Foto's 14 fotos. De huidige eigenaars hebben besloten zich volledig te richten op hun andere zaak in Boxmeer, zodat deze prachtige overnamekans ontstaat.

Restaurant De watervogel ligt met een mooi uitzicht op de Maas. Op terras lekker wat drinken of eten met uitzicht op de maas. Alleen jammer dat ze in het winterseizoen niet vaker open zijn. Beoordeeld op 16 juli Het was ooit beter Voorgerecht cafe restaurant de watervogel op den berg maashees slecht en hoopten op een lekker hoofdgerecht.

Datum van bezoek: juni De huidige eigenaars hebben besloten zich volledig te richten op hun andere zaak in Boxmeer, zodat deze prachtige overnamekans ontstaat.

Onze bezoekers over Café Restaurant 'De Watervogel' in Maashees

Bergen op Zoom Lunchroom Prijs op aanvraag Meer info. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Vermoedelijk is dit restaurant is het deze naam nog wel waardig?

Alleen jammer dat ze in het winterseizoen niet vaker open zijn. Gemiddeld 5! Bekijk wat reizigers erover zeggen:.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.