De netflix app is nog niet geladen kpn

Geplaatst op: 28.07.2019

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Loop in virtual reality rond in themapark van serie Westworld.

Uiteraard probeer ik erop te letten om Netflix eerst netjes af te sluiten en dan pas alles uit te zetten, maar dit is en blijft vervelend. Help Sneltoetsen. Blij met een antwoord?

Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden.

Media toevoegen. Ik heb het ook, al de hele dag. Upload afbeelding. De functie wordt daarna gefaseerd naar de rest van de KPN-klanten uitgerold. Heb je al een account.

  • Zaterdag 24 augustus Onze techneuten zijn hier mee bezig..
  • Zullen we die nog even afwachten?

Gebruikers hoeven enkel de

Ik hoop dat het met de update verholpen wordt. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Heb je al geprobeerd de software van de ontvanger opnieuw te installeren. Heb je al een account? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Ik heb van de week gewoon kunnen kijken. Gebruikersnaam of e-mail. Ik betaal voor een dienst. Ik heb je gebruikersnaam aangepast naar Royal blauw, anders kan iedereen je mobiele nummer zien.

Net binnen

Heb je al geprobeerd de software van de ontvanger opnieuw te installeren. Echter zet ik de decoder uit met de afstandsbediening als er een stream loopt dan gaat het vaak maar niet altijd de volgende keer fout als ik netflix wil starten. De materie is vrij ingewikkeld en een deel van de app is in beheer bij netflix.

De vijf opvallendste trailers van gamebeurs Gamescom. De melding is nog niet terug gekomen? Maar om er zeker van te zijn dat het niet al is opgelost met een software update wil ik je vragen om de tuner een reset te geven!

Royal blauw. Wel heb ik 2x gehad dat de hele decoder vast staat nadat netflix gebruikt is en daardoor de stroom er even vanaf moest.

Meld je aan

Maar ik ga dat eens proberen. En wat voor mensen bezoeken de website 8chan? Met enige regelmaat krijg ik de melding dat de Netflix app nog niet geladen is en dat ik even moet wachten. Dank je voor het wijzigen van mijn gebruikersnaam!

Afbeelding uploaden. Royal blauw. Media toevoegen. Markeer het dan als oplossing. Welkom op het forum. Afbeelding uploaden. Hoi Erik, als het goed is wordt de update in de loop van volgende week uitgerold naar alle tv-ontvangers.

Registreren

Meest gelezen. Als dit daarna terugkomt stuur ik het resoluut door. Ik heb van de week gewoon kunnen kijken.

Wie leest er eigenlijk de handtekening. Inmiddels zijn we bijna weer een week verder. Toegestane bestandstypes:.


Facebook
Twitter
Comments
Sumeya 30.07.2019 01:28 Antwoord

Hallo Justin, Prima hoor, dan wacht ik die even af. Powered by inSided.

Geke 05.08.2019 21:58 Antwoord

De functie wordt daarna gefaseerd naar de rest van de KPN-klanten uitgerold.

Bjarne 31.07.2019 05:38 Antwoord

Upload afbeelding.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.