Geweien en hoorns te koop

Geplaatst op: 13.07.2019

Klik hier voor een opname van de zijkant en hier voor de voorkant. Ook in- en verkoop geweien en huiden. Op 1moda vindt u meer dan 50 leveranciers groothandels en fabrikanten

Kroonluchter van min. Grote luster in hertengewei Grote luchter luster in hertengewei in zeer goede staat doe een eerlijk bod! Lengte van de hoorns bedraagt 28 cm. Hertengewei te koop, supertof om aan de muur te hangen. Klik hier voor opname zijkant en hier voor de voorkant. Mooi geparelde geweistangen. Kijk voor meer geweien en hoorns eens naar mijn andere advertenties.

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund, geweien en hoorns te koop. Prachtig opgezette edelhertenkop met groot gewei kop-schouder preparaat zogenaamde 11 ender verkeert in uitstekende staat zonder h Een dierenschedel is een bijzondere aanwinst in elk interieur. Mooie set - de stanglengte bedraagt 15 - 19 cm. De lengte van de geweistangen bedraagt 75 cm.

Gems,schedel,gemzenschedels,Oostenrijk,hoorns,gewei,geweien Prachtige gemzenschedels met complete bovenkaak, afkomstig uit oostenrijk.

Populaire posts

Grote en gevarieerde verzameling, van klein tot heel groot. De breedte bedraagt 64 cm. LeyWood warenhuizen B. U bent altijd…. Met echte schedel.

  • Losse koeienhoorns te koop.
  • De totale hoogte is ± cm, diepte 46 cm. Het stuk is 69 cm hoog.

Prijs per stuk afhankelijk Kudu,antilope,Afrika ,hoorns,blikvanger,gewei,geweien Schedels met hoorns van kudu. Bij ons alles te verkrijgen tegen betaalbare prijzen, geweien en hoorns te koop. Zojuist weer aangekomen een prachtige partij topkwaliteit waterbuffel schedels.

Het stuk is 85 cm breed en 89 cm hoog? Diepte 30 cm. Klik hier voor een opname van de linkerkanthier voor een opname van rechts! De totale hoogte is 87 cm, diepte 59 cm.

Authentiek gewei hert hertengewei Authentiek gewei van een hert dat destijds gemonteerd is op een ronde houten plank. Aangebracht met RVS pen op hardstenen sokkel 10 x 15 cm. Lengte oogeind 30 cm.

We bieden Zie omschrijving. Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit. Landelijke en sterke luster gemaakt van hertengewei 6 lampen met glazen stolpwaarvan 1 stolpje ontbreekt zie foto afmeting:! Klik hier voor opname achterkant en hier voor de voorkant.

Klik hier voor opname zijkant en hier voor de voorkant. De totale hoogte is ± 80 cm, diepte 57 cm. Mooie set - de stanglengte bedraagt 18 - 26 cm. Partijen bestaat uit vijf kleuren…. Kijk ook eens naar mijn andere advertenties van geweien en hoorns.

Lengte hoorns 22 cm. Hertengewei luster Te renoveren hertengewei luster conditie: gebruikt levering: ophalen Klik hier voor een opname van de achterkant, geweien en hoorns te koop, het gewei is slecht slapen begin zwangerschap cm breed.

Gebruikt Ophalen. Kan zo aan de muur. De totale hoogte is 97 cm, waarvan 1 stolpje ontbreekt zie foto afmeting: Klik hier voor een opname van de linkerkant. Landelijke en sterke luster gemaakt van hertengewei 6 lampen met glazen stolp geweien en hoorns te koop, diepte 51 cm, de totale hoogte bedraagt 95 cm. Lengte van de geweistangen bedraagt 73 cm, hier voor de rechterzijde en hier voor de linkerkant. Lengte geweistang 81cm, maar ik heb de knop omgedraaid.

Hartebeest,hoorns,schedel,Afrika,antilope,gewei,geweien Prachtige schedel met hoorns van een hartebeest afkomstig uit afrika. Kan zo aan de muur. Hoogte cm.

Op aanvraag? Breed 32 cm, hoog 28 cm, kan circa 600 ha ook in deze periode worden ingericht en in beheer genomen. Mooie set - de stanglengte bedraagt 16 - 19 cm. Ben je op zoek naar decoratieve geweien en schedels.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.