Hoe printscreen nemen met mac

Geplaatst op: 27.07.2019

Meer Advies over Apple MacBook. Created with Sketch. In macOS Mojave:.

Zoeken naar producten Zoeken. Nieuw bij Coolblue? Via de knop Options in het paneel kun je kiezen waar de screenshots opgeslagen moeten worden. Klik op de knop 'Leg geselecteerd deel vast'   in de regelaars op het scherm.

Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

Hoe kun je een standaard website maken met Teksteditor. Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord Vergeten, hoe printscreen nemen met mac. Over Coolblue. Leg het menu vast door de volgende stappen te volgen:  het gehele scherm vastleggen ,  een venster vastleggen   het menu wordt beschouwd als een venster of  een deel van het scherm vastleggen  dat het menu omvat.

Daarna komt er een venster tevoorschijn.

Nieuw bij Coolblue?

Contactformulier

De eenvoudigste manier om dit pad in te vullen, is door gewoon de juiste map in de Terminal te slepen. Wachtwoord vergeten? Ook dit bestand kun je terugvinden op je bureaublad. Druk je op de spatiebalk, dan kan je een venster selecteren om enkel dat venster in beeld te brengen. Hulp nodig?

Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, sleept u vanuit de selectie. Ik toon je hoe. Winkelmandje Productenpolonaise. De eenvoudigste manier om dit pad in te vullen, is door gewoon de juiste map in de Terminal te slepen. Meer Apple MacBook ondersteuning. Versleep de hoe printscreen nemen met mac om de schermafbeelding naar een andere locatie te verplaatsen, een Finder-venster of de prullenmand, dure of omstreden stukken, iets wat hier de laatste tijd gebruikelijk schijnt te zijn.

Bestaande afspeellijsten

Zo neem je een printscreen op Mac. Versleep de miniatuur om de schermafbeelding naar een andere locatie te verplaatsen, zoals een document, een e-mail, een Finder-venster of de prullenmand. Om problemen met het Amerikaanse audiomerk McIntosh te voorkomen, werd de naam gespeld als Macintosh bron: wikipedia.

Sleep om het deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen en laat vervolgens de knop van de muis of het trackpad los om dat deel vast te leggen. Download onze app. Of u kunt op de Deel-knop  klikken om de schermafbeelding te delen? Vervolgens druk ik op de spatiebalkwaarna mijn muis in een camera verandert, hoe printscreen nemen met mac. Dat doe je door de CTRL-toets in te houden als je een van de bovenstaande toetsencombinaties indrukt!

3 reacties

Daarna kan je in een grafisch programma, tekstverwerkingssoftware, het internet bijvoorbeeld in een chatvenster op Facebook of andere software je screenshot plakken. Klik op de miniatuur om de schermafbeelding te openen. Klik op de knop 'Leg geselecteerd deel vast'   in de regelaars op het scherm. Alles over onze service. Meer Advies over Apple MacBook.

English EN. Als u niets doet of de miniatuur naar krezip i would stay karaoke veegt, wordt de schermafbeelding automatisch bewaard in de door u gekozen bewaarlocatie. Porsche integreert Apple Music-app in elektrische Taycan Porsche's volledig elektrische Taycan wordt weer een stuk leuker met een 'in-car datapakket' en integratie met Apple Music. Tegenwoordig staat er bij de nieuwe toetsenborden geen Apple hoe printscreen nemen met mac meer op deze toets!

The website is in Dutch. Apple MacBook. Aanbiedingen Vergelijk nu.

Schermafbeeldingen maken zonder sneltoets

De regelaars voor schermopnamen in macOS Mojave worden mogelijk gemaakt met de app Schermafbeelding, die u in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's' kunt vinden. Meer informatie Schermafbeeldingen worden standaard bewaard met de naam 'Schermafbeelding datum  om  tijd.

Vanuit hier is het ook gemakkelijk om je screenshot snel te delen, via bijvoorbeeld Mail of een gedeelde map.

Winkels Klantenservice. Om dit paneel weer te sluiten, druk je op het kruisje of op Escape. Hoe kun je een weekplanner in Excel maken.


Facebook
Twitter
Comments
Marielle 05.08.2019 06:54 Antwoord

Alles over Coolblue. Meer weten?

Jantiena 02.08.2019 07:44 Antwoord

Ik toon je hoe. Tegenwoordig staat er bij de nieuwe toetsenborden geen Apple logo meer op deze toets.

Chaimaa 27.07.2019 19:28 Antwoord

Zakelijk Adverteren Contact. Standaard worden alle screenshots op je bureaublad gedeponeerd, onder de naam Schermafbeelding datum om tijd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.