Kartonnen dozen op maat bestellen

Geplaatst op: 28.08.2019

Wilt u eruit springen met uw  doos? Snelle levering U kunt vertrouwen op onze kwaliteit en dienstverlening. Wij gebruiken volledig recyclebaar en FSC gecertificeerd karton.

Maak een keuze uit het overzicht en ga verder in het bestelmenu. We kunnen uw kartonnen dozen ook bedrukken, in zwart-grijstint of fullcolour. Lommel - Koen Verheyen 8 ,5. Welke kartonkwaliteit heb ik nodig? Direct bestellen Wij leveren u graag dozen, speciaal voor ú op maat gemaakt.

Kartonnen platen. Hoe zwaar gewicht komt hierin, hoe gaat deze gestapeld worden, gebaseerd op de kennis van de m, kartonnen dozen op maat bestellen. Waarom moeilijk doen Bereken de prijs en stel uw doos samen. Wat zijn de afmetingen. Voor een goed advies kan de klant ons altijd bellen of mailen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding U betaalt voor kwaliteit, maar niet meer dan nodig.

Deze dozen maken wij op maat

Richtlijn voor keuze kartonkwaliteit waaruit mijn stansdozen moeten worden gemaakt. Lees de productinformatie en bepaal welke doos het beste past bij uw verzending. Bereken Overslaande klep. Je kan ons bereiken op telefoonnummer Home     Dozen Op maat.

Kies uw type doos Wat zijn de afmetingen en eigenschappen van uw product. Labels verzenden, kartonnen dozen op maat bestellen. Wij gaan met uw bedrijf een duurzame samenwerking aan, waarbij uw product en uw belang natuurlijk centraal staat. Vouwdozen op maat. De breedte is altijd de maat die evenwijdig loopt met de golfrichting? Indien je al een stansmes bij De Dozenstampers.

Hoe werkt Doosopmaat.nl ?

Zorg voor een minimale ruimte tussen uw product en het karton van de doos. Kies je soort doos 2. Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. Dat kan alleen samen gaan door heel slim te werken.

Wat moet ik invullen bij breedte. Vink de kleur van je dozen aan, geef de aantallen door en binnen enkele minuten heb jij je eigen dozen op maat besteld, kartonnen dozen op maat bestellen.

CM MM. De messen worden rondom voorzien van een uitbreek rubber die ervoor zorgen dat het karton uit de vorm wordt gedrukt tijdens het productieproces.

Enveloppen Verzend enveloppen Verzendenvelop - Colompack.

We beschikken hiervoor over een geavanceerde fullcolour inkjetprinter. Anders blijft het stansmes bij De Dozenstampers. Offerte aanvraag. B golf 2,8 mm. Offerte aanvraag × Offerte aanvraag.

  • Waarom zijn palletdozen alleen in het bruin verkrijgbaar?
  • Deze vorm wordt met AutoCad getekend en naar de lasersnijmachine gestuurd.
  • Samen met een goede website kunnen we zo onze prijzen laag houden.
  • Voor elk nieuw formaat stansdoos is elke keer een nieuwe stansmes nodig.

Volg deze stappen in de calculator en zie direct wat je kunt besparen! Het stansmes is jouw eigendom en dient je zelf te verzekeren, op maat gemaakte kartonnen dozen met een levertijd al vanaf 48 uur. Wij maken snel een passend voorstel. Bij ons vindt u de goedkoopste, ook als het in ons bezit is. Binnen enkele werkdagen wordt uw bestelling al geleverd, kartonnen dozen op maat bestellen. Ben je op zoek naar een andere doos, stuur dan vrijblijvend een berichtje.

Het zit perfect in een doos op maat.

Voordeel van eigen transport

Deze vorm wordt met AutoCad getekend en naar de lasersnijmachine gestuurd. Dit is afhankelijk van het gebruik van de rolbuffer. Onze handgrepen hebben een grote van ongeveer 90×30 mm. De kartonnen dozen van Doosopmaat.

Ben je op zoek naar een andere karton kwaliteit stuur dan een bericht want wij zijn tot super veel in staat. Bij ons krijg je mr waar voor je geld, en leveren wij goede service en karton kwaliteit. CM MM.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.