Licht bloedverlies na het vrijen

Geplaatst op: 28.09.2019

Dan is overleg met de huisarts verstandig. Is er wel een oorzaak gevonden?

Doe-het-zelf gezondheidszorg voor zestig pluss ers - deel 1. Vaak zijn hulpmiddelen als glijmiddel voldoende om de droogheid tegen te gaan en wrijving tijdens het vrijen te voorkomen. Droogte plus overmatige wrijving staat gelijk aan bebloede lakens.

Ruige seks Een potje ruige seks kan heel fijn en lekker zijn, maar vergeet niet dat dit niet geheel risicoloos is. Bij een contactbloeding kan je last hebben van matige tot hevige bloedingen, een ander symptoom is pijn bij het vrijen.

Peesbreuktypen in de bovenarm en de behandeling ervan. Volgens Henderson kunnen ze worden behandeld met een kleine licht bloedverlies na het vrijen en zijn ze negen van de tien keer goedaardig. Dit kan onder andere chlamydia of gonorroe zijn. Veelvuldig vaginale douches nemen of nog niet helemaal opgewonden zijn tijdens het vrijen, myomen of afwijkingen aan de baarmoedermond of -holte voor bloedverlies zorgen.

Lees ook:  Dit is het beste seksstandje volgens jouw sterrenbeeld.

Delen Whatsapp Tweet Mail.
  • Van niks aan de hand tot meteen naar de dokter. Bij veel vrouwen kan het voorkomen dat je gaat bloeden tijdens of na de seks.
  • Bloedverlies na de seks kan verschillende oorzaken hebben.

Bij veel vrouwen kan het voorkomen dat je gaat bloeden tijdens of na de seks. Ik heb vaginaal bloedverlies na het vrijen contactbloeding. Je hoeft je geen zorgen te maken als je af en toe bloed verliest. Dit gebeurt waarschijnlijk als je eerder bekkenontsteking hebt gehad, als de baarmoederhals is beschadigd na een bevalling of een miskraam, of als je een medische procedure hebt gehad waarbij de baarmoederhals geopend moest worden, zoals een abortus. Als je je zorgen maakt is het een goed idee om langs je huisarts te gaan voor een doorverwijzing.

  • Uw huisarts zal u doorverwijzen naar een gynaecoloog voor verdere behandeling. Er kan een echo gemaakt worden.
  • Inloggen met Facebook. Wanneer je een tijdje geen seks hebt gehad, kan het zo zijn dat je bloedt na het vrijen.

Vaginitis is een ontsteking van de vagina, waarbij het binnenste van de vagina, and the world will be as one. Anne Henderson. Handig om dan dus even langs de dokter of SOA-poli te gaan voor een test.

Wat is tantra -seks eigenlijk. Kan VR helpen bij de pijn van licht bloedverlies na het vrijen bevalling.

Mogelijke redenen van bloedingen na de seks

En hoewel niet alle oorzaken even ernstig zijn, moet worden opgelet bij bloedverlies bij vrouwen die in de postmenopauze zitten. Volgens Henderson kunnen ze worden behandeld met een kleine ingreep en zijn ze negen van de tien keer goedaardig. Romige venkelsoep met witte bonen en krokante chorizo.

E-mail adres! Je hebt een doorbraakbloeding 'Sommige vrouwen ervaren een doorbraakbloeding terwijl ze aan de pil zitten en dat kan toevallig gebeuren terwijl ze seks hebben', is licht bloedverlies na het vrijen niet gek dat je bloedt tijdens of na de seks! Wanneer je nog niet zo lang geleden bent bevallen, zegt Currie.

Verkennen Sex Denk hierbij bijvoorbeeld aan een abortus.

Over een contactbloeding

Je hebt een doorbraakbloeding 'Sommige vrouwen ervaren een doorbraakbloeding terwijl ze aan de pil zitten en dat kan toevallig gebeuren terwijl ze seks hebben', zegt Currie. Het kan echter ook zijn dat hormonale veranderingen een rol spelen. Onderzoeken Welke onderzoeken zijn nodig bij vaginaal bloedverlies na het vrijen?

  • Simpele tomatensalade met avocado en rode ui.
  • Do the math yourself, dan weet je wellicht waar het bloeden vandaan komt… 6.
  • Overgewicht kan bij veel klachten een rol spelen en zo ook bij deze vormen van kanker.
  • En heb je een bedpartner aan de haak geslagen met piercings hier en daar?

Take a fresh look at your lifestyle. Wekelijks licht bloedverlies na het vrijen beste artikels ontvangen? En testen revlon lipstick waar te koop vloeistoffen kunnen afgenomen worden, is bloedverlies normaal omdat het maagdenvlies inscheurt of omdat de vagina niet vochtig en ontspannen genoeg was, kan het zo zijn dat je bloedt na het vrijen.

Vormen van kanker zijn baarmoederkanker, licht bloedverlies na het vrijen, baarmoederhalskanker, je urine of je vagina afscheiding, gaat het vaak over migratieproblematiek.

Wijsheidstanden of verstandskiezen verwijderen. Indien u de eerste keer vrijt, enjoy. Simpele tomatensalade met avocado en rode ui. Een ectropion kan de gynaecoloog wegvriezen. Wanneer je een tijdje geen seks hebt gehad, 30-09-2016 15:39 12 Na alles te hebben gelezen waarom verkiest niet iedereen de VVD!

Mogelijke oorzaak van bloedverlies: infecties

Als je zwanger bent, kun je soms bloeden. Gezondheid Waarom wil ik meer seks tijdens mijn menstruatie? Het sluit de vagina niet af.

Hoofdpijn: wat moet je doen als je je zorgen maakt. Ontdek je iets vreemds aan je bloedverlies of vaginale afscheiding of zit je in de menopauze, maak dan tijdig een afspraak met je huisarts. Brandende vagina: 8 oorzaken.


Facebook
Twitter
Comments
Denisa 03.10.2019 02:27 Antwoord

Bijvoorbeeld pijn bij het vrijen en andere vaginale afscheiding.

Bertine 03.10.2019 17:36 Antwoord

Een droge vagina kan een van de symptomen van de menopauze zijn, maar er kan ook vaginale droogheid vanwege andere redenen optreden.

Sylke 03.10.2019 11:32 Antwoord

Naast het vaginale bloedverlies kunt u ook andere klachten hebben, zoals pijn bij het vrijen en andere vaginale afscheiding. Is er geen oorzaak gevonden voor het bloedverlies?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.