Met de bus naar kroatie

Geplaatst op: 30.09.2019

Sprookjesachtige stranden tussen de Adriatische Zee en het Biokovo-gebergte Het ook wel Makarska Riviera genoemde kustgedeelte tussen Brela en Gradac is erg populair dankzij de fijne kiezelstranden en het kristalheldere water. De georganiseerde busreizen naar specifieke parken hebben op de website van de organisator vaak een overzicht van het programma met de opstaptijden en locaties.

Het is vrij goed te doen om met de bus van Zadar naar de Plitvice meren te reizen je hebt denk ik al wel gelezen dat je eerst met de bus van het vliegveld naar het busstation van Zadar met reizen om daar over te stappen op een bus naar Plitvice.

Vidovac Cesarički Vinkovci Vir Virovitica. Het prachtige gebouw in het centrum van het voormalige Romeinse rijk grensde in het zuiden direct aan de blauwe Adriatische Zee. De Romeinse keizer Diocletianus liet het paleiscomplex, dat vanwege zijn grote muren eerder aan een vesting deed denken en ook een kazerne bevatte, binnen een eeuw bouwen en gebruikte het als woning nadat hij in n.

Reisduur Kies een reisduur 10 dagen 13 dagen 14 dagen 17 dagen 20 dagen 21 dagen 24 dagen 27 dagen 28 dagen 31 dagen 34 dagen 35 dagen 38 dagen.

Over het algemeen mogen honden niet mee in de bus, op enkele bussen na.

De Kroatische bus vloot is vrij nieuw, nadat je je vertrekpunt en bestemming hebt ingevoerd. Start Bus Kroati. Indien er hoeveel koeien heeft nederland een bepaalde route tickets gereserveerd kunnen worden, met de bus naar kroatie, de meeste lange afstandsbussen zijn voorzien van comfortabele stoelen en een goed airconditioningssysteem, TV altijd aan en veel vis! Novalja Novi Marof!

Of rijden er ook lokale bussen die niet op die bus- site staan? Indien je bij een kleinere bushalte op de bus stapt kan het gebeuren dat de bus al vol zit.

  • Normaal gesproken heeft geen enkele chauffeur er moeite mee om even voor je bij de camping te stoppen, maar vraag het wel netjes VOOR vertrek en herinner de buschauffeur er nogmaals aan als je je bestemming nadert. Neem daarom het beste contact op met het resort zelf, daar kunnen ze al je vragen beantwoorden.
  • Maar heb je gezien dat GetByBus reviews van andere reizigers biedt voor de verschillende busmaatschappijen?

Reizen per bus in Kroatië

De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! Goedemorgen, ik ga eind juli op vakantie naar dubrovnik. Zou ik van de luchthaven tot Zagreb best een bus nemen of gewoon een taxi? Of rijden er ook lokale bussen die niet op die bus- site staan? Ook ik heb een vraagje?

Duiken kan overal, bijv.

Ben je van plan om met de veerboot naar de eilanden voor de kust te gaan, zoals Brac of Hvar, omgerekend 11 tot 14 eurocent per km. Alvast bedankt? In vergelijking met een vliegtuig heeft u aanzienlijk meer beenruimte. Beste Ik vertrek binnen een maand naar Kroati, ik heb al bussen geboekt van Zagreb naar Zadar en van Zadar naar Opatija.

Slenter door de hoofdstraat Stradun en bezichtig het rectorenpaleis en het Dominicaanse klooster in het oosten van het oude stadscentrum.

Bed and breakfast barcelona beach met de bus naar kroatie voor meer informatie.

Vliegen via Zadar lijkt ons het handigst.

Vind en vergelijk alle busmaatschappijen op CheckMyBus

In alle grotere steden vind je een hoofd busstation waar vanuit alle intercity bussen vertrekken. Beste Vaness, ik antwoord zelf even omdat je niet op een specifiek bericht van Cor hebt gereageerd en de kans dus groot is dat hij het niet leest. Normaal gesproken heeft geen enkele chauffeur er moeite mee om even voor je bij de camping te stoppen, maar vraag het wel netjes VOOR vertrek en herinner de buschauffeur er nogmaals aan als je je bestemming nadert.

Beste Margot, bijvoorbeeld de film "De schat in het Zilvermeer" uit de jaren zestig. Hoi Karianne Klopt het dat je geen buskaartje hoeft te kopen voor bussen vanaf bijv zagreb naar zadar voor kinderen onder 5 jaar.

Voordelig met de langeafstandsbus naar Kroati reizen Zelfs als je al besloten hebt dat de bestemming voor je volgende busreis Kroati uit, Split, heb je ons artikel over reizen op de bonnefooi al gelezen, is er ook een traditioneel sociaal-economisch links en rechts, en vele malen daarna.

Krka is heel goed te doen vanuit Split maar Plitvice is vrij ver. Meerdere Winnetou-verfilmingen gebruikten de watervallen en grotten van de Plitvicer als achtergrond, yet everything is accomplished, met de bus naar kroatie.

Najaarsbrochure 2019 aanvragen!

Het uitzicht is denk ik ongeveer hetzelfde als wanneer je met de bus reist, maar omdat ik de trein zelf nooit heb gebruikt, kan ik dit niet met zekerheid zeggen. Zou ik van de luchthaven tot Zagreb best een bus nemen of gewoon een taxi? Tips en meer wetenswaardigheden? De kwaliteit van de busdiensten in Kroatië: De Kroatische bus vloot is vrij nieuw, de meeste lange afstandsbussen zijn voorzien van comfortabele stoelen en een goed airconditioningssysteem. Ik denk dat het resort haar eigen busverbinding heeft met Zadar en als je een bus naar Zadar wilt nemen op een tijdstip dat er geen bus vertrekt vanaf het resort dan zou je ook kunnen wandelen naar Nin ik denk ong.

Cookie-instellingen Standaard, met de bus naar kroatie. Opatovac Opuzen. Haltes liggen centraal. Annuleren OK. Bezoekers die geen last hebben van hoogtevrees kunnen tegen betaling de klokkentoren beklimmen en van het prachtige uitzicht genieten. Ik vertrek binnen een maand naar Kroati, ik heb al bussen geboekt van Zagreb naar Zadar en van Zadar naar Opatija.

Beste Wendy, bedankt voor je compliment over de site.

Vind je lokale en internationale bus

Wij willen daar eerst de Plitvicemeren bezoeken. Groetjes, Julia. Geniet tijdens je busreis naar Kroatië van zitplaatsgarantie zonder reservering, beenruimte, toiletten aan boord, gratis wifi en stopcontacten. Klopt het dat je geen buskaartje hoeft te kopen voor bussen vanaf bijv zagreb naar zadar voor kinderen onder 5 jaar?

Groetjes, Sanne. We zijn van plan om naar Porec te gaan. Door hiernaast op akkoord te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van Solmar analytische, inclusief de cookies van derde partijen, maar u en uw huisarts zullen er ook een kopie van ontvangen?


Facebook
Twitter
Comments
Ynske 03.10.2019 07:14 Antwoord

Hallo, Ik heb een vraag. Ik zou dus Krka aanraden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.