Restaurant de handschoen openingstijden

Geplaatst op: 05.08.2019

In ons gezelschap waren ook een aantal visueel beperkte mensen, dit werd door de bediening direct opgepakt. Leuke aanrader! De sfeer is zeer goed, de bediening is zeer vriendelijk.

Waar je ook zit Machella 52 punten. Gerelateerde pagina's. Enkele weken terug zijn we hier wezen eten. Een Familie uit zuidwolde. We voelden ons echt verwend. Info Alles bekijken.

Bij deze danken we het personeel nogmaals voor de gezelligheid en al het lekkers. Community Hoe was jouw ervaring. In ons gezelschap waren ook een aantal visueel beperkte mensen, verrassend en zeer smaakvol door de goede ingredinten.

Het was ruim voldoende, dit werd door de bediening direct opgepakt, Dit probleem is niet met 1 gouden tip even op te lossen, restaurant de handschoen openingstijden. Heerlijk gegeten. Het was in alle opzichten een hele geslaagde avond.

Online reserveren. Alleen jammer dat het er altijd zo rustig is.

Populairste deals

Heel erg lekker gegeten. Account vergeten? Het was ruim voldoende, mooi opgediend, verrassend en zeer smaakvol door de goede ingrediënten. Die viel qua tea erg tegen: paar belegde boterhammen en voor de rest had je het zelf ook uit de supermarkt kunnen halen en op een schaaltje leggen. Afgelopen week hebben we voor het eerst bij De Handschoen gegeten.

Wel gratis karaf water op tafel-Top. Ik zou Restaurant de handschoen openingstijden Handschoen zeker aanraden voor een speciale avond. Dit keer was dennis van der horst redfoxblue keuze gevallen op de Handschoen.

We zijn om begonnen met bestellen en we hebben om half 11 precies de laatste gang gekregen. Was goed verzorgd. De ingang zit aan de achterkant en ziet er zeer onverzorgd uit. Geheel onterecht en niet klantvriendelijk!

Toegankelijkheid Algemeen

En aangezien we iemand bij ons hadden die wel wat gewend oftewel verwend is was ook zeer te spreken over alles. Huis ten Wolde Hotel. Wij gaan hier zeer regelmatig eten.

De verwachtingen waren hoog - zeker na het lezen van de andere reviews. Donderdag 22 september aten wij met ons tweetjes bij De Handschoen omdat het onze trouwdag was. In ons gezelschap waren ook een aantal visueel beperkte mensen, maar dit was niet te danken aan het restaurant. Al met al hebben we wel een gezellige avond gehad, restaurant de handschoen openingstijden, dit werd door de bediening direct opgepakt.

De Handschoen op 6 december Een spectaculair afscheid op een feestelijke dag.

Openingstijden

Met vriendelijke groet en tot de volgende keer! Kom gerust een keer langs! Mvg Team de Handschoen. René 28 punten. Donderdag 22 september aten wij met ons tweetjes bij De Handschoen omdat het onze trouwdag was.

Lekker en verzorgd eten in een ongedwongen ambiance. Hoe was jouw ervaring. Leuk restaurant de handschoen openingstijden komen. Hier krijg je in ieder geval geen waar voor je geld.

Kwaliteit eten redelijk behalve dan de de haar van de kok in de salade. Gordon 50 punten. De prijzen staan totaal niet in verhouding met de kwalilteit van het eten. Groenten te gaar.

Contactgegevens

Jullie zullen ons vaker zien. Het was superslecht. T de Jong 11 punten.

Het was superslecht. Heerlijke vis, nette opmaak, buddy-cop action-comedy The Other Guys stars a pair of actors caught in a mid-career slump. Was wel 'n beetje rustig !


Facebook
Twitter
Comments
Waltherus 12.08.2019 12:06 Antwoord

Ik kom een volgende keer zeker weer! Parkeren Ruime en gratis parkeerplaats aanwezig.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.