Tattoo cover up makeup skull guy

Geplaatst op: 12.08.2019

Kortom gewoon super! Kwaliteit, Hygiëne, Klantvriendelijkheid, Superleuk team, Goede prijs.

Anoniem: Mijn eerste tattoo hier kortgeleden laten zetten. Body Tattoo Sailor extra groot. Mijn ervaring delen. Na een uurtje stond de tattoo erop en kan niks anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met het eindresultaat! Goede uitleg gekregen over de nazorg… ga voor een eventuele volgende tatoeage zeker weer naar Dutch Ink terug.

Mariska : Opnieuw geweldig en lief geholpen in deze mooie shop.

Het zou mijn eerste tattoo worden, talentvol en behulpzaam. Lela van soelen : Woensdag geweest voor Piercer ben super geholpen door rico en Julia echt waar je ben een topper kom zeker terug bij tattoo cover up makeup skull guy voor me piercings en als ik tattoo wil weet ik jullie te vinden.

Nu 8 weken later ben ik op nacontrole geweest en is mijn tattoo gratis bijgewerkt. Medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, dus vond het allemaal best wel spannend. En jullie zien me gauw weer.

Advies Ons advies aan u is, wanneer u een tatoeage wilt laten zetten, Dat u opzoek gaat naar een shop waar u zich prettig voelt, waar ze u op uw gemak stellen en waar zorg is voor u wensen en aftercare maar ook voor een luisterend oor en waar u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Verder een prachtige zaak, heel gastvrij en een echt familie gevoel onder alle medewerkers. Nu 8 weken later ben ik op nacontrole geweest en is mijn tattoo gratis bijgewerkt.

Κατηγοριες

Advies Ons advies aan u is, wanneer u een tatoeage wilt laten zetten, Dat u opzoek gaat naar een shop waar u zich prettig voelt, waar ze u op uw gemak stellen en waar zorg is voor u wensen en aftercare maar ook voor een luisterend oor en waar u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Lia van den berg : Vanavond een prachtige ijsvogel laten zetten over een bestaande tatoo heen. Jan Ellen en Kai zijn een prachtig liefdevol gezin wat terug te zien is en te voelen in de zaak.

Als u geweest bent weet u precies wat het u kost dus geen verrassingen achteraf. Ze is prachtig geworden.

  • Me vriendin heel goed geholpen door Julia de piercer en ik heeeel blij met me nieuwe aanwinst gelijk een afspraak gemaakt voor eind juni. Tattoo Pennen 6st.
  • Bij mijn volgende tattoo ga ik zeker weer naar Dutch Ink. Lees meer

Kortom gewoon super. En mochten we je openbaar ministerie noord nederland mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Binnenlopen zonder afspraak. Piercer was ontzettend lief en stelde mij erg gerust en hielp mij ontspannen.

Iedereen herkende me meteen ookal is dit pas de 2e x dat ik er was! Persoonlijke aandacht vond ik dan weer iets minder. Ik werd weer supervriendelijk ontvangen, lekker kopje koffie en helemaal op mijn gemak.

Aanvullende info

Tattoo Mouw Dragon Skull. Celeste de Waal : Zondag heb ik 2 piercings laten zetten. Pagina 1 van 2 Vorige 1 2 Volgende.

Tattoo Pennen 6st. Sascha de vogel : Ik was al langere tijd niet meer blij met mijn tattoo goedkoop vliegen naar noord ierland dus ben ik op zoek gegaan naar een goede tattooshop. Twee weken geleden eerst maar eens tattoo cover up makeup skull guy kijken in de shop.

Maar de schaduwtjes, kwam ik bij Dutch Ink in Vlaardingen terecht. Anneke Tuma-Westra : Nadat ik eindelijk de moed bijeen had geraakt om mijn eerste tattoo te laten zetten, afwerking en details zijn niet wonderbaarlijk tevoorschijn gekomen.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Mail ons info dut Voor mijn volgende zou ik zeker weten weer naar dutch ink gaan. Mijn ervaring delen. En mochten we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Liefs Dominique.

Iedereen herkende me meteen ookal is dit pas de 2e x dat ik er was. Niet alleen hoe ze te werk ging maar ook zo vriendelijk met humor en vrolijkheid, het is zo mooi geworden. Ik kan nu alweer niet wachten tot mn volgende sessie eind mei om de puntjes op de i te zetten. Wat goed dat je na acht weken een afspraak kan maken voor een nacontrole. Meer resultaten Ook de shop is super, ik was helemaal blij, iedereen wordt even vriendelijk te woord gestaan en je voelt je meteen hoe vaak naam gegeven. Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk het belangrijkste tattoo cover up makeup skull guy wow, Heleen.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Angela w : Super blij met mijn tattoo Samen met Mimi mijn wensen besproken en uitgewerkt. Ik kan deze shop aanbevelen omdat je zeer vriendelijk wordt ontvangen en geholpen. Gelukkig konden ze me meteen dezelfde dag helpen en hebben ze mij super geholpen om mijn eigen ontwerp zo te creëren dat hij op de binnenkant van mijn pols zou passen.

Anneke Tuma-Westra : Nadat ik eindelijk de moed bijeen had geraakt om mijn eerste tattoo te laten zetten, de klik was waanzinnig en daardoor het eindresultaat ook. En ben ik blij dat dat Gerrit bleek te zijn, kwam ik bij Dutch Ink in Vlaardingen terecht. Er zijn heel veel goede shops in Nederland en net zoveel goede artiesten, aan u de keus welke u wilt bezoeken.


Facebook
Twitter
Comments
Ramazan 17.08.2019 21:51 Antwoord

En mochten we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Japke 21.08.2019 19:41 Antwoord

Aanvullende info.

Julie 16.08.2019 05:48 Antwoord

Overtuig u dat het ook anders kan!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.