The duke golf course nistelrode

Geplaatst op: 04.09.2019

Door de warmtelampen en buitenhaardjes is het op het terras bij elke temperatuur goed vertoeven. Faciliteiten

Zo zijn de kleed­kamers voorzien van wandbekleding van Vivianne Westwood en bieden de banken infra­roodlampjes die u op koude dagen warm houden. Wij zijn blij Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Het is gewoon lekker golfen op deze business course Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Wij stellen u mening zeer op prijs.

Lijst wordt bijgewerkt Bekijk wat reizigers erover zeggen:! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Meer beoordelingen bekijken. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Internationale kwaliteit.

  • Datum van activiteit: oktober Alles is van uitstekende kwaliteit en zeer verzorgd.
  • Opvallend Opvallend aan The Duke afgezien van het grote luxueuze clubhuis? Het concept werkt al 25 jaar lang.

9 dingen die je moet weten over The Duke

De green van de achttiende hole is tijdens de lunch, het diner of uitgebreide borrel vanaf het overdekte terras zichtbaar. Heel fijn dat u genoten heeft van The Duke Club. Wat reizigers zeggen Maar: rust in de baan , perfect onderhouden holes, greena als biljartlakens. De brasserie zorgt met de zachtgroene, fluwelen stoelen en dito behang voor de link naar buiten, de natuur. Datum van activiteit: oktober

Wij stellen u mening zeer op prijs. Over elk detail wordt meegedacht, the duke golf course nistelrode. Hier lees je waarom? Een baan moet niet te veel van dit soort alles-of-niets holes hebben maar n is toch wel erg leuk en spraakmakend? Uitstekent voor vergaderingen. Beoordeeld op 23 augustus Overschat. Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief! Slotenseweg 11 RC Nistelrode thedukegolf.

“Een baan met mooie verrassingen.”

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw bezoek aan The Duke Club te beoordelen. Voor golfers is het hier zowel buiten als binnen een paradijs. Op de website van The Duke thedukegolf.

Over elk detail wordt meegedacht. Geselecteerde filters. De bosrijke omgeving is ontspannen. De club lijkt bewust een sfeer van mystiek te creren in het vertrouwen dat alles dik in orde is voor de doelgroep; dat vertelt zichzelf voort.

Op dit moment bouwt de eigenaar naast het clubhuis een vijfsterrenhotel met conferentiecentrum.

Wat reizigers zeggen

Uw butler regelt het allemaal. Tijd van het jaar. Het restaurant streeft naar een ster in de Michelingids. Door de warmtelampen en buitenhaardjes is het op het terras bij elke temperatuur goed vertoeven.

  • Eten en bediening zijn dik in orde en ontvangst bij de receptie uitermate vriendelijk.
  • De baan is ondanks veel grote bunkers en een paar waterhindernissen niet heel moeilijk.
  • Bedank alfred v.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

The Duke Club. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Het is goed te horen dat u onze holes golfbaan met mooie open fairways en de juiste wasmachine wassen met azijn tussen bunkers en waterpartijen als mooi heeft ervaren.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Spelend vanaf wit is het nu geen lange baan mtr maar dat schijnt te gaan veranderen. Datum van activiteit: oktober The duke golf course nistelrode Duke is als besloten business club een vreemde eend in de bijt onder de Nederlandse golfclubs.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. De bosrijke omgeving is ontspannen. Het hotel gaat twintig suites tellen en is met name bedoeld voor de leden van de business club.

Brasserie The Duke

Terras is gewoon een dikke De baan is ondanks veel grote bunkers en een paar waterhindernissen niet heel moeilijk. Het totaalconcept van The Duke biedt een ervaring op het allerhoogste niveau en is ongekend in Nederland.

Slotenseweg 11 RC Nistelrode thedukegolf. Eigenlijk zonde Members en gasten hebben aparte kleedkamers.


Facebook
Twitter
Comments
Daniëla 11.09.2019 15:38 Antwoord

Wij hopen

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.