Download movie from youtube on iphone

Geplaatst op: 04.09.2019

Verderop leggen we ook uit hoe het met de Workflow-app werkt. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

We hebben je een e-mail gestuurd! Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Verderop leggen we ook uit hoe het met de Workflow-app werkt. Deze applicatie is zowel beschikbaar voor smartphones als tablets. Om YouTube-filmpjes offline te kunnen bekijken kun je ze ook eerst downloaden op je computer en vervolgens converteren naar een formaat dat geschikt is voor je iPhone of iPad. Anders dan andere gratis YouTube downloader voor iPhone is Video Download Capture een premium software dat vele functies voor live video-opname biedt zoals een ingebouwde bewerkingsmodus en een efficiënte mediaspeler.

De leukste apps van week in App Gemist.

Ik gebruik peggo. Het beste deel over het gebruik van de Magisto is dat je al je video's in de cloud kunt opslaan, dus download movie from youtube on iphone kunt ze op elk gewenst moment vanuit een eenvoudige webbrowser bewerken? Vervolgens klik je op Downloaden. Klik op de downloadknop en zo wordt het filmpje automatisch op uw harde schijf opgeslagen. Splice is een andere videobewerkingapplicatie voor iOS die een professionele videobewerkingtool biedt direct op het scherm van je iPhone.

Magisto is perfect voor gebruikers die slechts enkele filters aan hun video's willen toevoegen.

1) App store

Dit neemt uiteraard wel ruimte in op je toestel. De leukste apps van week in App Gemist. Daarna moet je er nog wel voor zorgen dat je gedownloade bestanden op je iPhone , iPad of iPod touch krijgt. In de meeste apps vul je de link van de video in, waarna het bestand naar je iPhone of iPad gedownload wordt. Het bestelproces, belastingaangifte en facturering aan de eindgebruiker wordt uitgevoerd door Wonbo Technology Co.

Hiervoor raden we Softorino Converter aan. Aanmelden voor de nieuwsbrief Lees eerst verder. Het beste van VivaVideo is dat je ook kunt opnemen in de normale modus en breedbeeldscherm. Kies de kwaliteit die je wilt hebben en het downloaden zal beginnen. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Wachtwoord vergeten? Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.

Er zijn tal van apps om video op YouTube te uploaden, download movie from youtube on iphone. Er zijn ook een aantal ingebouwde mooie foto's in de foto-effecten voor de video. Nadat u een YouTube clip heeft gedownload kunt u het bestand converteren naar MP4 zpdat u het op uw iPhone af kunt spelen.

Is het installeren van YouTube Downloader gelukt, dan open je de standaard app van YouTube dus niet YouTube Downloader openen en ga je op zoek naar een video die je wilt downloaden. Communitie manager.

YouTube Premium

Gebruikersnaam: E-mail:. Laat het ons weten! Als er één favoriete smartphone over de hele wereld bestaat komt er geen ander dan de iPhone in aanmerking.

  • Het heeft niet alleen eenvoudige bewerkingsfuncties zoals trimmen, bijsnijden of roteren, maar het biedt ook een verbluffende foto in foto functie voor verschillende foto's en video's.
  • Je kunt de foto eenvoudig maken met de ingebouwde camerafunctie van de toepassing.
  • Je kunt de foto eenvoudig maken met de ingebouwde camerafunctie van de toepassing.
  • Van video opnemen tot professioneel bewerken, biedt VivaVideo alle opties.

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Klik vervolgens op Ga verder en de video zal worden voorbereid. Maar dat was altijd vrij lastig? InstaTube is bij vele iOS-gebruikers de favoriet. Je ziet nu dat de YouTube Downloader-balk langzaam volloopt. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:! Allereerst moet je de video inkorten, de voice-over of muziek, heel voorzichtig, download movie from youtube on iphone.

Advertenties en adblockers

Tijdens het uploaden van de video's kun je ze trimmen en sommige reeds aanwezige leuke effecten of muziek aan de video's toevoegen. Het is dus even zoeken naar een app die van YouTube kan downloaden. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Waardeloos Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Home How To Zo doe je dat: Video's downloaden op je smartphone. Het internet biedt een ruim aanbod aan video's waar je onbeperkt van mag genieten op je smartphone.

Zoals we weten, hebben het iOS en Android besturingssysteem niet veel opties om de video's voor YouTube te bewerken.


Facebook
Twitter
Comments
Remzi 12.09.2019 23:34 Antwoord

Daarbij kun je het beste kiezen voor het MP4-formaat, omdat iOS -apparaten dit standaard ondersteunen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.