Heere aan de maas roermond

Geplaatst op: 12.10.2019

Datum van bezoek: juni Het eten is erg goed en enorm veel keuze, ook voor de kinderen. Lijst wordt bijgewerkt

Datum van bezoek: april Graag leggen we u deze keuze persoonlijk aan u uit. River Plaza 3 punten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Kwalitatief zeer goed en in combinatie met leuke vlotte bediening maakte het een zeer geslaagde avond voor ons.

Vriendelijke bediening en mooie sfeer. Verschillende gerechtjes maken het divers. Paul en Wouter. Nu open: - Tot de volgende keer en veel succes met uw zaak.

Marni De Loey 19 punten. Hij heeft mijn auto ergens geparkeerd, het was ontzettend druk en mij de sleutels terug gegeven met de opmerking dat als ik naar huis zou gaan hij mijn auto zou ophalen. Een ijsje konden we krijgen.
  • Joyce Smeets. We hadden gereserveerd om half 7 en het was goed vol.
  • Eten weinig tot niets op aan te merken behalve een aantal vliegen bij of op het eten. Ook het personeel is vriendelijk en correct.

Kerstbrunch hier gehad, verukkelijk eten, mooi restaurant en goed personeel. Lijst wordt bijgewerkt Community Hoe was jouw ervaring? We hebben lekker op het riante buiten terras lekker in de schaduw gezeten. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Hij heeft mijn auto ergens geparkeerd, het was ontzettend druk en mij de sleutels terug gegeven met de opmerking dat als ik naar huis zou gaan hij mijn auto zou ophalen.

Een drukte door het hele restaurant van zowel gasten als personeelsleden. Het eten was heerlijk, ruim voldoende keus. Naast het Diner Tastou presenteren we vanaf Frans Roermond? Joyce Smeets. Heere aan de maas roermond Plaza 3 punten. Type reiziger. Hij heeft mijn auto ergens geparkeerd, het was ontzettend druk en mij de sleutels terug gegeven met de opmerking dat als ik naar huis zou gaan hij mijn auto zou ophalen?

AANBIEDINGEN

Datum van bezoek: juni We zullen hier zeker Lijst wordt bijgewerkt

Mijn vrouw was hier al eens geweest met haar collega's en vond dit een leuke gelegenheid voor onze 21 jarige trouwdag. Teveel om allemaal te proeven.

Heere aan de Maas op 11 september Waarderingen en beoordelingen 4,0  61 beoordelingen. We hebben gisteren met 4 personen bij jullie gegeten. Land: Nederland Belgi Nederland Servi. Heere aan de maas roermond terras met mooi uitzicht.

Contactgegevens

Bedank gertiehendriks2. Marni De Loey 19 punten. Nog een puntje:2 euro parkeergeld vind ik raar… parkeren zou gratis moeten zijn.

Het was niet echt goed duidelijk of we op de goede weg zaten. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Mooie zaak een waardevolle aanwinst, heere aan de maas roermond. Meer talen. Even wennen aan de andere sfeer. Een prachtige ambiance en een heerlijk avondje uit. Claim obs de meander delfgauw uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Een drukte door het hele restaurant van zowel gasten als personeelsleden.

(H)eerlijk genieten!

Mooie locatie Kerstdiner Het klinkt misschien nog ver weg, maar tegen de tijd dat ons nieuwe restaurant zijn deuren opent, zijn de feestdagen alweer in zicht. Alle restaurants in Roermond weergeven.

Henry en Magda. Een drukte door het hele restaurant van zowel gasten als personeelsleden. Ben 7 punten.


Facebook
Twitter
Comments
Sepp 15.10.2019 14:12 Antwoord

Net als de rest btw, De Ridder toen en De Heere nu, is elke keer weer een feest.

Juul 16.10.2019 08:31 Antwoord

Verder is het eten echt heel goed.

Georgina 22.10.2019 05:08 Antwoord

We kwamen eerst vaker bij De Ridder van Asenrode, en elke keer hoop ik dat de champignon cremesoep weer op het menu staat, daar kun je me voor wakker maken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.