Het weer in hongkong

Geplaatst op: 07.09.2019

Weet je niet zeker of het vandaag in Hong Kong gaat regenen? Wind: NNW 2.

OZO 3 3. Wil je het weer in Hong Kong per maand bekijken? Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Als je enkel door Hong Kong trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

ZZW 4 4.

Meer over Hong Kong. Blijf op de hoogte. De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien. Het weer heeft geen geheugen en biedt geen garanties.

Het seizoen waarin er kans is op dergelijke weersomstandigheden in Hong Kong loopt van mei tot begin november. Hong Kong weer in augustus. Alle Kaarten Zien.
  • Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Hong Kong overzicht.
  • Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor heel Hong Kong. De maanden februari en maart zijn het somberste met nog geen honderd uur zonneschijn per maand.

Hong Kong Weer

Nauwkeurige en snelle Hong Kongse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst. Door de weergegevens van Hong Kong per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Hong Kong. OZO 2 2. Hong Kong Weather Next Week 10—12 days :.

Wel haalt het kwik ieder etmaal de dubbele cijfers.

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Het weer in Hong Kong in Het weer in hongkong pagina.

Zware regen totaal 28mmzwaarst tijdens zondagmiddag! Net als in echte tropische gebieden is er wel een limiet op de haalbare temperatuur. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 14,1 km afstand.

Weersverwachting komende 14 dagen Hong Kong, Hong Kong

Sneeuw cm. Weerbericht korte termijn Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hong Kong. Hong Kong kent een vrij kort voorjaar.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, een koelere dag is ook mogelijk, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu het weer in hongkong meenemen, het weer in hongkong. De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen.

Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kun boeken voor jouw reisdata. NNW gevulde aubergine met gehakt en rijst 2.

Soms kan het iets warmer worden, samen met ca.

Gezondheidsweer Hong Kong

Wil je in één keer alle aanbieders met elkaar vergelijken en de voordeligste kamer vinden? Omdat de relatieve luchtvochtigheid ook daalt in dit seizoen voelt het de meeste dagen heerlijk aan. Weerbericht korte termijn Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hong Kong.

  • Wind: NNW 2.
  • Juli is met een gemiddeld maximum van 31,3 graden en een gemiddeld minimum van 26,7 graden de warmste maand.
  • Meer over Hong Kong.
  • Het aantal zonnige dagen neemt toe, maar ook het aantal dagen dat er neerslag valt.

We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Hong Kong. Kowloon 7 het weer in hongkong km. Het weer nu in Hong Kong. Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen. Waglan Island 17 km ESE 60 m alt. Met millimeter gemiddeld is augustus veruit de natste maand. Lichte regen totaal 7mmvallende meestal op vrijdagavond.

Hong Kong Weather (4–7 days)

Luchthaven Hongkong 25   km. Het weer in Hong Kong. Waglan Island 17 km ESE 60 m alt. Het weer in Hong Kong in Augustus pagina.

Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor heel Hong Kong. Uitgebreide regenradar. Regen mm.


Facebook
Twitter
Comments
Valentin 09.09.2019 03:13 Antwoord

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.