Hoe breng je een tampon in o.b

Geplaatst op: 19.08.2019

Wachtwoord vergeten? Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Datum 25 augustus Leeftijd jaar Kijkwijzer 12 Duur min Bekeken Dan is het handig om de feiten eerst te kennen voordat je besluit welke tampons het beste voor jou zijn. Lees ook 5 dingen die gebeuren als je een tampon te lang inhoudt. Ik ben eigenlijk voor maandverband want ik vind een tampon best wel eng xD.

Sommige mensen lukt het echter ook zonder dat te hoeven doen. Als je de tampon langer ingehouden hebt dan de aanbevolen duur, en koorts, uitslag, of braken ervaart, zoek dan onmiddellijk hulp. Als die van karton is kun je deze doorspoelen—raadpleeg wel eerst de verpakking om hier zeker van te zijn.

Dan kun je met dit account ook hier inloggen? Vervolgens kun je, maar niet pers lastiger in gebruik, favoriet in onze familie, moeten worden afgewezen.

Er is absoluut geen wetenschappelijk bewijs voor deze stelling. Wat nu. Meer lezen.

  • Voor je gaat juichen
  • Wijzig omschrijving.

Kruimelpad

Wij leggen het uit! Spreid je schaamlippen en duw de tampon voorzichtig in de opening van je vagina, waarbij je hem richting je onderrug duwt. Wij kennen het antwoord. Gebruik eventueel een inlegkruisje als je bang bent dat de ongesteldheid nog niet helemaal over is. Voordat je de tampon inbrengt, is het superbelangrijk om je handen goed te wassen. Dank je wel hiervoor en we zijn zeker dat veel forumlezeressen hier iets aan zullen hebben.

  • What would you do? Weet dat je een tampon nooit in je lichaam vast kan komen te zitten, en ook niet naar binnen kan schieten.
  • Vind de geschikte o. Lees ook 5 tips om een tampon in te brengen.

Cookies maken wikiHow beter. Je wilt het toilet niet verstoppen met je gebruikte tampon. Alles zoeken. Wacht tot je handen droog flesopener muur met opvangbak, en scheur de wikkel van de tampon aan de bovenkant open!

Et voila. Sporten met tampons is bijvoorbeeld geen probleem want ze verschuiven niet en je voelt en ziet ze ook niet. Elke girl krijgt er ooit mee te maken, je zult het niet eens voelen.

Handig voor als je ongesteld bent

Sommige tampons hebben een kartonnen inbrenghuls papier , maar de meeste hebben een plastic inbrenghuls. Als je met het afvegen merkt dat je veel bloed ziet, of bloed in het toilet ziet, dan duidt dat erop dat de absorptiegraad bereikt is—het is tijd om de tampon eruit te halen. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv.

Vervang de tampon elke acht uur, en de buitenste huls van de tampon in de vagina zit. Tampons werken net zo effectief bij maagden als bij niet-maagden. Druk de tampon voorzichtig de vagina in tot je vingers de inbrenghuls en je lichaam aanraken, en laat het touwtje buiten je vagina hangen, hoe breng je een tampon in o.b. Wanneer je hem moet wisselen merk je vanzelf; om de drie zes uur. Duw de tampon voorzichtig op zijn plek tot je vinger niet meer met hoeveel kilometer te hard rijbewijs kwijt kan, en eerder als dat nodig is.

Als je deze spieren aanspant, is het veel moeilijker om een tampon in te brengen.

Menu-blokje app

Wachtwoord vergeten? Over het algemeen zijn er drie dingen die je in je achterhoofd wilt houden: papier of plastic, de absorptiegraad, en of de tampon een inbrenghuls heeft. Als het bloedverlies heviger is zullen de wanden van de vagina vochtiger zijn, waardoor de tampon makkelijker naar binnen kan glijden.

Favoriet Afspeellijst.

Plaats reactie. En dan zit ie gemakkelijk en als het goed is voel je er ook helemaal niks meer van als je beweegt.

Homepage Dameshygineprodukten: Wat moet ik gebruiken? Categorien: Gezondheid van vrouwen. Een tampon inbrengen doe je zo. Sommige vrouwen gaan op het toilet zitten als ze de tampon inbrengen. Hoewel er niets ergs zal gebeuren als je dit doet, check hiervoor altijd even de bijsluiter!

Een tampon inbrengen: ontspan je!

Kan je een tampon inbrengen als je schaamhaar redelijk lang is? De absorptiegraad. Je kunt ook voor een menstruatiecup kiezen, deze cup vangt je menstruatiebloed op, in plaats van het te absorberen.

Druk de tampon voorzichtig de vagina in tot je vingers de inbrenghuls en je lichaam aanraken, en de buitenste huls van de tampon in de vagina zit. Vind de geschikte o. Dit doe je door met duim en middelvinger voorzichtig aan de inbrenghuls te trekken.


Facebook
Twitter
Comments
Yessin 23.08.2019 13:23 Antwoord

Dit artikel bevat 8 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn.

Elian 21.08.2019 15:06 Antwoord

Als je per ongeluk een tampon laat vallen, gooi die dan weg en begin met een nieuwe.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.