Hoeveel pixels is een cm in excel

Geplaatst op: 01.09.2019

Kutools voor Excel: met meer dan handige Excel-invoegtoepassingen, gratis om zonder beperkingen in dagen te proberen. Nee, dat kan niet in Excel. Ik vind trouwens nergens een verwijzing naar hoogte en breedte, tenzij voor kolombreedte en rijhoogte.

Nee, dat kan niet in Excel. Kan je dit niet wijzigen naar mm of cm? I needed to set cells to print at a certain size. I did this function in Object Pascal and want to share it with you. Algemeen    Oplossing. Forum Krijg forumondersteuning. Reageer Print.

Loading comment. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Kathi Yenney 2 years ago. Een andere manier is het gewoon uitrekenen. De kolombreedte wordt bepaald aan de hand van het standaard lettertype.

  • Je kunt het English versie van deze link.
  • Afbeelding toevoegen. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald.

Hallo, ik ben niet

Just go into the regular column size dialogue and add "cm" after typing the size. Op een werkblad zijn de standaardeenheden voor de rijhoogte en kolombreedte vooraf ingesteld en de standaard kolombreedte is 8. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Ga vervolgens naar het rechterdeel en scrol omlaag naar de tonen sectie en selecteer de eenheid waarvan u de celgrootte wilt instellen Liniaaleenheden lijst. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Dus weet ook niet wat een cm is.

Sani · 5 years ago.

  • Loading comment Tip: andere talen zijn Google-Vertaald.
  • I did this function in Object Pascal and want to share it with you.

Amadea 28 maart Goud in deze categorie. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Stel kolombreedte en rijhoogte in voor een bereik. Echt.

#vacature: Ben jij of

Controleer in het popping-dialoogvenster het eenheidstype dat u wilt wijzigen in het gedeelte Unittype en vervolgens beide Rijhoogte en Kolombreedte vakken en voer het nummer van de eenheid in de tekstvakken in.

Kan je dit niet wijzigen naar mm of cm? Je kunt het English versie van deze link.

MrsJennyk 5 years ago. Excel heeft geen idee welke monitor je gebruikt. Gelieve uw systeemgegevens in te vullen? Bijlage posten. In Excel, cm, dan hoef je deze alleen maar in te pluggen in de USB poort van je computer, inrichting), welke de oordopjes niet oplaadt? Zie screenshot:.

Hoe verander je de celgrootte in inches / cm / mm / pixels in Excel?

U kunt de hoogte en breedte niet instellen in centimeters met de functies van Excel, behalve het gebruik van VBA-code. Boots uw Excel! De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Uw gebruikersnaam zal worden gemaild naar het e-mailadres in ons bestand.

Beankt voor alle reacties. Een macro is een oplossing, maar dan moet je er wel voor zorgen dat die in een apart werkblad staat en dat werkblad steeds opstart met excel. Weet jij het antwoord. Klik voor gratis dag proef hoeveel pixels is een cm in excel Office Tab. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

De gebruikte url is ongeldig. Log In.

Weet jij het antwoord?

Wachtwoord Resetten. Wachtwoord Resetten. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

The comment will be refreshed after Vul het e-mailadres in dat bij uw account. Vul het e-mailadres voor uw account.


Facebook
Twitter
Comments
Bartholomeus 07.09.2019 04:03 Antwoord

Citaat van: AquariusJK op 08 oktober ,

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.