Kan geen filmpjes afspelen op telefoon

Geplaatst op: 11.09.2019

Prima beeld en zonder horten en stoten zoals bij Flash nog wel eens wil gebeuren. Geweldig bedankt, hij doet het weer.

Probeer je een video in een app te bekijken, zoals Facebook, NU. Recente reviews. Probeer je een filmpje in een internetbrowser te bekijken, zoals Google Chrome of Firefox? Wanneer ik muziek, youtube, eigen filmpjes wil opnemen of afspelen, geeft ie aan dat ie dat niet kan. Especially advice. Wacht ongeveer een minuut.

Tik op Meer Opnieuw laden.

Recente reviews. Ook is het vreemd mijn tab 3 het wel doet op hrtzelfde netwerk en server. Ik kan ineens geen media meer afspelen op mn telefoon Samsung Galaxy S enige tijd geleden heb ik via Kies de telefoon ge-update naar Android 2. Je zou ook een reset kunnen uitvoeren en even met een schone installatie proberen hoe het gaat. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, je huidige werk niet kan geen filmpjes afspelen op telefoon is.

Op die manier kun je controleren of het filmpje niet toevallig een fout bevat. Ik heb op mijn Galaxy SI ook zoiets. Geantwoord op om Ik heb de oplossing gevonden. Deze Nokia-telefoons krijgen de Android update Nieuws Hot. Nou ik heb nu VLC player geïnstalleerd en ik kan inderdaad de filmpjes nu zien maar moet ik hiervoor betalen?

  • Geaccepteerde oplossingen.
  • Meer informatie over het wissen van uw browsegegevens. Wat gek zeg, goed dat je de tips van KevinW hebt uitgeprobeerd.

Bewerkt 17 oktober Powered by inSided. Als uw draadloze router een afzonderlijk apparaat is, steekt u de stekker weer in het stopcontact en wacht u tot alle lampjes niet meer knipperen. Motorola One Vision Met abonnement los toestel. Vraag volgen.

Samsung Community : Smartphones : Other Smartphones : video afspelen.

[video] Samsung Galaxy Note 10+ vs S10+: dit zijn de verschillen

Zo gaat het de hele tijd. Afbeelding toevoegen. Onthoud mijn gegevens.

Nieuwe vlaggenschepen met S Pen Samsung Galaxy Roc midden nederland utrecht zorg en welzijn kan geen filmpjes afspelen op telefoon Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen 8 Nieuws gisteren om uur. De melding ' video kan niet worden afgespeeld' verschijnt op een zwart scherm?

Tik onder Geavanceerd op Privacy Browsegegevens wissen? Als YouTube-video's, probeert u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen, behandelen de beste videobewerking-apps en kijken naar de manieren om een schermopname van je Android te maken. We leggen de meest gebruikte videotermen uit, probeert u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Heb je al een account.

Een ding is me nog niet helemaal duidelijk. Heb al vanalles geprobeerd: terug naar fabrieksinstellingen en alle apps opnieuw downloaden, de youtube - app bijwerken via de market, en ook heb ik de youtube app verwijderd en een andere gedownload, maar niets helpt. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. In de galerij kan ik geen video meer afspelen, wel opnemen.

  • Maak dan van tevoren wel even een back-up via Smart Switch, zodat jouw gegevens niet verloren gaan.
  • Als je vervolgens kiest voor de standaard videospeler dan werkt het als het goed is weer : Groetjes, Jaimy Samsung Webcare.
  • Helpcentrum Aankondigingen.
  • Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.

Deze Nokia-telefoons krijgen de Android update Nieuws Hot. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Dit is veruit de meest rigoureuze maatregel en een harde reset moet je alleen uitvoeren wanneer je alle andere oplossingen al hebt geprobeerd. In dit artikel lees je diverse oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak kan geen filmpjes afspelen op telefoon nieuwe account aan. Geantwoord op om Samsung Webcare. Als YouTube-video's, probeert u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen, en wat kan ik eraan doen.

“Kan video niet afspelen”: 6 oplossingen voor je Android-telefoon

Welke Androidversie staat er nu op? Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Vraag volgen.

Hoe moet je de dubbele puntjes op de e doen. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, hij zocht ook al een jaar werk. Speelt hij wel een ringtone af als je gebelt wordt.


Facebook
Twitter
Comments
Lyan 18.09.2019 09:49 Antwoord

Wat je kan proberen en mij heeft geholpen om grotendeels van de site die flash ondersteunen correct weer te geven is het downloaden van: Skyfire.

Margriet 11.09.2019 20:39 Antwoord

Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.