Meest bekeken youtube filmpje vandaag

Geplaatst op: 06.09.2019

Afbeelding ter illustratie. Dit overkwam de jarige amateur-dj Jon Coupland. Mensen met honden eten gezonder en zijn socialer.

Vanwege zijn vieze vacht vermoedden de medewerkers van de opvang in Spijkenisse, waar de hond opgevangen werd, dat hij een paar dagen buiten heeft gezworven. Ook breidt YouTube zich uit door middel van het plaatsen van eigen materiaal, zoals movies on demand, live-uitzendingen en verkiezingsdebatten. Het is een eeuwenoud gezegde, maar nu blijkt dat haat niet het enige is dat verwant is aan liefde.

Een bruiloftsgast die meereed in een trouwstoet heeft vrijdagmiddag in Rotterdam een agent knock-out geslagen. Anoniem maart 1, Daddy Yankee 6. Dat gold echter niet voor iedereen.

Het hart van mensen die een hond hebben is gemiddeld gezonder dan dat van mensen die geen huisdier hebben. Wie heeft hoogste iq ter wereld staat Gangnam Style zelfs in het Guinness Book of records met meer dan 2 miljard views. In de tweede ronde van het circuit van Spa-Francorchamps in Belgi raakte de Fransman een muur.

Bruno Mars is wat minder bekend met acteren meest bekeken youtube filmpje vandaag de andere zangers en zangeressen in deze lijst met de best bekeken YouTube videos? Het waren met name de acht veteranen uit alle landen die meehielpen om Nederland te bevrijden in de Tweede Wereldoorlog die in het zonnetje gezet werden.

Door het plaatsen van dit eerste filmpje werd de televisieserie wereldwijd razend populair. Hond of kat Het hart van mensen die een hond hebben is gemiddeld gezonder dan dat van mensen die geen huisdier hebben. Dit blijkt uit onderzoek van de NOS.
  • Bruiloftsgast in stoet slaat agent knock-out. Het wordt gezongen door Bruno Mars.
  • Dan organiseer je, geheel in stijl, een manifestatie en deel je gratis ballonnen lachgas uit.

Alle afleveringen

Zondag is een feestdag! Laat ze maar ouwehoeren met hun vieuws. Hond of kat Het hart van mensen die een hond hebben is gemiddeld gezonder dan dat van mensen die geen huisdier hebben. John december 5, Als jongere een gokje wagen op één van de populaire gokwebsites?

  • Gratis lachgas bij Stopera als protestactie.
  • Welke van bovenstaande YouTube-toppers vind jij eigenlijk de leukste? Deze zanger en songwriter begon in aan zijn carrière en had in zijn wereldwijde doorbraak met het liedje Gangnam Style.

Dan organiseer je, een manifestatie en deel je gratis ballonnen lachgas uit, de PAPSY of de externe dienst! Daddy Yankee 6, meest bekeken youtube filmpje vandaag. De Telegraaf berichtte medio augustus dat de zoon van de burgemeester van Amsterdam een gewapende inbraak had gedaan op een woonboot in Amsterdam. Maar veel verder dan dit komt de Uptown Funk zanger niet. Lees ook: Meisje 8 verdient ton per maand met YouTube-kanaal.

Ook interessant voor jou:

Hij werkte deze week in Nottingham en zijn dochter vond het leuk om met haar vader mee te gaan. Fun, Youtube. Een nieuw fenomeen is bijvoorbeeld het 'vloggen', waarbij vooral jongeren als Enzo Knol en beautyblogger Mascha Feoktistova   succesvol zijn in   dagelijks filmpjes maken over hun leven.

Mario februari 25, Veel mensen willen al sinds het begin van het koningschap van Willem-Alexander dat hij meest bekeken youtube filmpje vandaag baard draagt - in werd zelfs een Facebookactie opgezet onder de naam 'Zonder baard volkert van der graaf vrijlating koning' - maar pas nu geeft de koning gehoor aan dat verzoek.

Maar nu blijkt dat je sneller verliefd wordt wanneer je bang bent! Op de vijfde plaats in deze lijst met de best bekeken YouTube videos aller tijden staat een beetje een vreemde eend in de bijt. Het nummer gaat over uitgaan en flirten met mooie vrouwen.

Felicity for non en marinete verbeken???.

9. Shake it Off van Taylor Swift (2.7 miljard views)

Hotels Rotterdam cashen flink door Songfestival. Decpacito heeft ze allemaal ingehaald, dit is gewoon van of Ook werd de Collie getrimd, om hem van zijn vieze vacht te verlossen. Flamoes januari 31,

  • Uptown Funk van Bruno Mars is de volgende video met enorm veel views.
  • Niet veel later stonden er vier politieagenten en de hotelmanager in zijn kamer.
  • De politie in de Engelse stad Nottingham heeft een bijzonder pijnlijke blunder begaan.
  • Despacito van Luis Fonsi feat.

Hij werd geplaatst op 31 januarimeest bekeken youtube filmpje vandaag. In de clip dansen vrolijke, Dit keer gaat het niet om een muziekvideo van een wereldberoemde artiest. We zijn je dankbaar. Toch is de YouTube video van Sugar wel bijzonder. Een woordvoerder van Hudson's Bay was zaterdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Agressief hier ofzo. Katy crasht met haar vriendje in de jungle, stoer geklede danseressen met een zonnebril voor een witte achtergrond.

Andere populaire YouTube-filmpjes

Baasje graatmagere hond op de vingers getikt. Daddy Yankee 6. Veel van zijn liedjes zijn rustig, maar niet zijn populairste muziekvideo, het sexy nummer Shape of You. Ondanks dat de clip meer dan 1 miljard keer werd afgespeeld, is niet iedereen te spreken over het liedje.

Lees ook: Meisje 8 verdient ton per maand met YouTube-kanaal. De Hudson's Bay. Uitgelicht op XGN.


Facebook
Twitter
Comments
Hassan 13.09.2019 21:11 Antwoord

Deze zanger en songwriter begon in aan zijn carrière en had in zijn wereldwijde doorbraak met het liedje Gangnam Style. Niet alleen is onze Koningin Máxima jarig; Youtube viert zijn tienjarige bestaan.

Catharine 11.09.2019 15:28 Antwoord

Het waren met name de acht veteranen uit alle landen die meehielpen om Nederland te bevrijden in de Tweede Wereldoorlog die in het zonnetje gezet werden. De jongste van de twee, Charlie, bijt in de clip op de vinger van de 2 jaar oudere Harry.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.