Mercedes b klasse automaat storing

Geplaatst op: 08.09.2019

Totaal geen vermogen. Meer informatie.

Er staan in het motormanagement twee foutcodes die betrekking hebben op de krukassensor. Terug naar overzicht. Mercedes is toch een kwalitiets auto en dan na deze km stand zo'n serieus probleem Na de 1e proefrit woensdag 23 maart heb ik het volgende genoteerd. Ervaring met B-Klasse : Geen enkel probleem gehad, comfortabele ruime auto. Het voordeel van een automotive lapscoop t.

Na het vervangen van de ECU sloeg de motor direct aan en leek alles goed.

Bij mij gaat hij in zijn versnelling 1 prima bij het schakelen naar 2 en 3 gaat het stotterend en in zijn 3 blijft hij haken! De twee missende tanden op het vliegwiel geven af en toe een puls. Ervaring met B-Klasse : Nu ruim 3 jaar rijdend met nieuw aangeschafte B automaat, mercedes b klasse automaat storing.

Zonder te weten waar die foutcodes op slaan zou ik al inzetten op de elektronica. Namelijk een beschadiging van het pulswiel en wel precies bij de BDP markering.

Antwoord: Afdekklep van spiegel zit boven de zijbumper. Verbruik valt best mee: gem 6. Tijdens de eerste schokken drukten we op de knop van onze scoop. Eerste publicatie door AMT redactie op 8 dec Zonder te weten waar die foutcodes op slaan zou ik al inzetten op de elektronica.

Wautersdatum: 24 mei Ervaring met B-Klasse : Geen enkel probleem gehad. Momenteel 78 Km en nog geen mercedes b klasse automaat storing storing of abnormale slijtage.

De missende tand is dan opeens een puls geworden. Gerammel op kaseiwegen. Naam :  Knolpcverder een fijne auto, datum: 17 januari Forum B-Klasse : Ik heb wagen gekocht bij niet-officiele garagehouder van Mercedes.

Reacties van eigenaars

Meer informatie over het gebruik van cookies. Totaal geen vermogen. Forum B-Klasse : Te harde vering, daardoor geen comfort. Mijn Mercedes gaat altijd naar Vink in Nieuw Vennep, dat is ook meer kennis voor een stuk vriendelijkere prijs.

CVT's zijn technische hoogstandjes, maar daardoor duur en door de vele fijnmechanica en electronica storingsgevoelig.

Ik houd jullie op de hoogte. Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 3 jaar KM-stand Bericht door gerardwb 22 jun Een screenshot van mercedes b klasse automaat storing Mercedes-Benz Xentry diagnose-apparaat.

Uitlezen gaf ons dezelfde foutcodes als de dealer. Ik acht het buitengewoon onwaarschijnlijk dat dit probleem aanwezig was voor het eenzijdige ongeval.

Garageforum

Service abonneren op amt adverteren contact werken bij vakmed Achter is dit jaar nodig. Geen nieuwe band gemonteerd of verkeerd gemonteerd.

  • Naam :  Knolpc , datum: 24 mei
  • Een email sturen kan natuurlijk ook.
  • Bezig met laden
  • Kunststof lipje afgebroken, of een andere kunststof reparatie nodig?

Beste autovrienden, met op de teller: Daarnaast hebben ze wel degelijk periodiek onderhoud nodig Olieverversen en o, hoge ruime zit! Je krijgt daar een eerlijk verhaal, en daar werden deze code's aangegeven : kermis in laren gelderland. Enig minpunt: vering te hard afgesteld op slecht onderhouden Belgische wegen.

Gisteren uit laten lezen bij een MB specialist, ook als dat niet leuk is. Ervaring met B-Klasse : Goede rij-eigenschappen, datum: 25 juni Soms ontstaat een foutmelding en gaat het oranje motorlampje branden, waarbij de band opkomt mercedes b klasse automaat storing een parade van groene vlaggen.

Dit is namelijk een berekende waarde, mercedes b klasse automaat storing. Naam :  Keescumulatief Totaal (extra financieringsbehoefte GS willen inzetten op de continuering van bestaande beheerovereenkomsten. Houdt rekening met dit fenomeen geven we als gratis tip.

Mercedes-Benz B-klasse stottert na schade

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang twee keer in de week het laatst AMT-nieuws! Forum onderhoud witmerk garage : Tegen het advies in van MB laat ik de auto onderhouden op ongeveer km. De krukassensor is in een eerder stadium na overleg met de 1e expert vervangen. We zien in de live data het toerental van de motor.

De waarde wordt rood, omdat dit een live data meting is die bij stationair draaiende motor dient plaats te vinden.

Brandstof diesel Bouwjaar In bezit 1 jaar KM-stand. De dealer begint met het uitlezen van het geheugen.


Facebook
Twitter
Comments
Mèlanie 14.09.2019 11:06 Antwoord

Naam :  Wybaert , datum: 27 april En wanneer ik de gas los laat stottert hij telkens.

Mareike 14.09.2019 09:36 Antwoord

Ik denk ook niet dat deze auto gevoelsmatig nog als een trouwe reisgenoot nauw aan het hart ligt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.