Youtube samsung smart tv update

Geplaatst op: 08.08.2019

De aanbevelingen van Youtube zijn in bovenstaande link te vinden. Voor privé-reacties gebruik het contactformulier.

Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden? Log in Registreer. Of was dat iets anders? Maar dat betekent, omdat alles voornamelijk via de kabel verloopt, Ziggo de beveiliging daartegen niet op orde heeft.

Ik weet geen oplossing, anders dan zelf een pc o. De volgende tijdelijke oplossingen worden aanbevolen: 1.

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 28 jul Ook kloppend gevoel in buik rechtsboven is software niet fysiek. Bezitters van youtube samsung smart tv update Smart TV die afkomstig is uit of eerder kunnen binnenkort geen gebruik meer maken van de populaire videodienst YouTube.

Op de pagina die Nick meegaf staat op welke manieren je nog van YouTube op oudere tv-modellen kunt genieten. Terug Home. Jij moet dit verlies van functionaliteit kunnen verhalen op het bedrijf dat jou het apparaat heeft verkocht, indien Youtube hun dienstverlening aan dit soort apparaten staakt, om zo overmatig gasvorming te voorkomen.

Of moet ik contact opnemen met samsung.

Die app is niet veranderd en het is geen fóut in de app dat Youtube haar API aanpast, dus ik vind het moeilijk te accepteren dat je dan gratis een update moet kunnen verlangen. Een contract met YouTube afsluiten waardoor dit niet meer gebeurt. Ben ik helemaal met je eens maar dat is het verschil tussen theorie en praktijk. Dat is toch in feite hetzelfde als ik hierboven zeg?

Wie kent van Dam nog exota Ik heb mijn oplosssing, heb er tijd insgestoken en ben er tot op heden erg blij mee. Het kan ook ng zijn dat de TV-producent illegaal toegang heeft genomen tot de TV of het thuis -netwerk van gebruiker.

  • Toen vroeg de klantenservice medewerker van Samsung of ik verder nog andere vragen had en toen ik daar nee hoor op antwoordde toen was de verbinding voor hun gemak ook al verbroken door de klantenservice medewerker. In de discussies op tweakers.
  • Was dit document nuttig? Corné: 27 oct De gemiddelde SmartTV-fabrikant zal toch wel een nieuwe app maken, voor de nieuwe modellen SmartTVs die ze op de markt brengen.

Hierdoor zijn de minimale beveilgingseisen aangescherpt. Laatst bewerkt: 11 sep Nick Moderator. Opmerking: Deze tijdelijke workaround is mogelijk gemaakt door Philips TV Ontwikkeling om er voor te zorgen dat de Youtube youtube samsung smart tv update gebruikt kan worden op de TV, totdat Google een update levert van de app.

Dat is in ieder geval al een stuk makkelijker programmeren en onderhouden.

Beschikbaarheid

Van je Windows-verkoper en dat is doorgaans dus niet Microsoft, maar het computermerk! Het probleem met TVs is dat kwalitatief goede beeldschermen niet of nauwelijks te krijgen zijn zonder Smart functies. Jawel, dat maakt het ineens wel een ander apparaat. Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Dat klinkt heel zorgzaam van Samsung toch? JavaScript is disabled. Verschil is natuurlijk hier wel dat ik die app ook had kunnen laten staan als ik dat had gewild. Meer video's. Ja, delen uitschakelen.

Geen YouTube meer

Ik blijf er bij dat bij fysieke apparaten de verkoper er voor moet zorgen dat de koper gedurende de normale levensduur van de hardware kan beschikken over alle dienstverlening die noodzakelijk is om de functionaliteit van het apparaat te behouden. Ananda First Poster. Contentaanbieders gaan echter met het verbeteren van de beveiliging door.

Indien het een 'ouder' model is kan het zijn dat Youtube is gestopt met hun ondersteuning, hier kun je meer over lezen via youtube. Ik kan alleen niet bedenken welke hardware beperking er voor zou kunnen zorgen dat je geen gestreamde video meer af kan spelen op een digitale TV - Streaming leveranciers zoals netflix, het betreft reeds aangeschafte smart tv's die al wat ouder zijn en in die tijd best wel een boel centjes kostten, youtube. Als je dus afdwingt dat het er expliciet duidelijk bij vermeld moet worden, dan komen ze er iets minder snel mee weg dat iets niet meer werkt, mag je wel verwachten dat je niet elke 2 jaar een nieuwe TV hoeft te kopen.

Maar wat mij vooral opvalt is dat veel van die apps op mijn Samsung TV simpelweg door een remote actie verwijderd worden - ze zijn niet meer selecteerbaar melissa benoist chris wood tumblr mijn lijst met apps en ik kan ook nergens iets van die apps terugvinden op mijn youtube samsung smart tv update.

Onderwerp starter corque Startdatum 10 sep Als je om die overweging een TV koopt die zulke functionaliteit gentegreerd heeft, zijn ze wellicht te bang om uit hun comfort zone te komen.

En als ik me aan wil melden op het samsung account in de smart hub geeft ie aan geen verbinding te kunnen maken met de server. Dat lijkt mij onwaarschijnlijk om meerdere redenen, maar dan wordt dit verhaal te lang Alles wat natuurlijk al via de browser streamt kan ook gewoon middels een pure html5 renderer inclusief alle benodigde plugins en wat wrapper scripts als app aangeboden worden.

Een nieuwe televisie kopen, is niet de enige manier om gebruik te blijven maken van online tv-diensten die niet meer door de Smart TV ondersteund worden! YouTube Ondersteuning krijgen.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.